UNIT 11 单元仿真验收性评价
(时间:100分钟 满分:120分)
第一部分 阅读(共两节,满分50分)
第一节(共15小题;每小题2.5分,满分37.5分)
阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。
A
Need a Job This Summer
The provincial government and its partners offer many programs to help students find summer jobs. The deadlines and what you need to apply depend on the program.
Not a student Go to the government website to learn about programs and online tools available to help people under 30 build skills, find a job or start businesses all year round.
Jobs for Youth
If you are a teenager living in certain parts of the province, you could be eligible (符合条件) for this program, which provides eight weeks of paid employment along with training.
Who is eligible: Youth 15~18 years old in select communities.
Summer Company
Summer Company provides students with hands on business training and awards of up to D|S3,000 to start and run their own summer businesses.
Who is eligible: Students aged 15~29, returning to school in the fall.
Stewardship Youth Ranger Program
You could apply to be a Stewardship Youth Ranger and work on local natural resource management projects for eight weeks this summer.
Who is eligible: Students aged 16 or 17 at time of hire, but not turning 18 before December 31 this year.
Summer Employment Opportunities
Through the Summer Employment Opportunities program, students are hired each year in a variety of summer positions across the Provincial Public Service, its related agencies and community groups.
Who is eligible: Students aged 15 or older. Some positions require students to be 15 to 24 or up to 29 for persons with a disability.
1.What is special about Summer Company
A.It requires no training before employment.
B.It provides awards for running new businesses.
C.It allows one to work in the natural environment.
D.It offers more summer job opportunities.
2.What is the age range required by Stewardship Youth Ranger Program
A.15~18. B.15~24.
C.15~29. D.16~17.
3.Which program favors the disabled
A.Jobs for Youth.
B.Summer Company.
C.Stewardship Youth Ranger Program.
D.Summer Employment Opportunities.
B
Colorado's grays peak rises 14,278 feet above sea level, high enough that trees can't grow toward the top, though there are plenty of shrubs and rocks. It was in this unforgiving landform that Bev Wedelstedt was unlucky enough to get seriously injured in her left knee.
It was August 2018, and Wedelstedt, 56, was on her way back down the trail with three friends. A storm was brewing,_and they were anxious to get off the mountain. When they approached a rocky drop of a couple of feet, Wedelstedt decided to leap. She landed on her left leg. Then she heard the snap. Every step after that was agony (剧痛). Before long, she had to stop. As one friend ran down to get help, a number of other hikers, all strangers, attempted to help Wedelstedt down the narrow trail by walking on either side of her to support her weight, but that proved slow and dangerous. “One man was so close to the edge that I could see rocks falling down from where he stepped on them.” Wedelstedt says.
Finally, one hiker, Matt, asked her, “How do you feel about a fireman's carry?” Before she knew it, he had lifted her over his shoulder. “Now, I'm not tiny,” says Wedelstedt, a former college basketball star. Matt clearly couldn't carry her all the way down by himself. So six hikers and one of her friends took turns carrying her while she tried to make light of a difficult situation: “I told them I wanted to meet a lot of guys, but this isn't the way I wanted to do it.” Three hours and two rock strewn miles later, this human conveyor belt finally met the medics, who took Wedelstedt to the hospital.
She stayed in hospital for a period time. Now she has mostly recovered from her ill fated hike, but Wedelstedt knows she'll never shake one thing from that day: the memory of the band of strangers who came to her rescue. “I'm still in awe.”
4.What made it difficult for Wedelstedt to go downhill
A.The changing weather. B.The rocky path.
C.The thick bushes. D.Her broken leg.
5.What does the underlined word “brewing” in the second paragraph mean
A.Approaching. B.Transforming.
C.Freezing. D.Weakening.
6.Why was it challenging to rescue Wedelstedt
A.Only one hiker had firefighting experience.
B.Wedelstedt refused help from the rescuers.
C.The medics were unwilling to provide help.
D.The narrow trail slowed down the rescuers.
7.What can we learn from the last paragraph
A.Wedelstedt has got a complete recovery.
B.All Wedelstedt's rescuers were strangers.
C.Wedelstedt's rescue left a deep impression on her.
D.Wedelstedt has benefited a lot from her experience.
C
When romantic partners argue over things like finances, jealousy, or other interpersonal issues, they tend to employ their current feelings as fuel for a heated argument. But thinking about the future helps overcome relationship conflicts, according to a study by the University of Waterloo just published online in Social Psychological and Personality Science. Alex Huynh, a doctoral candidate in psychology, is the lead author of the study, which he published with Igor Grossmann from the University of Waterloo, and Daniel Yang from Yale University.
Previous research has shown that third perspective reasoning can be a positive strategy for reconciliation (调解) of interpersonal struggles. Huynh and his collaborators (合作者) investigated whether the similar benefit can be induced by simply thinking about the future. Study participants were instructed to reflect on a recent conflict with a romantic partner or a close friend. One group of participants was then asked to describe how they would feel about the conflict one year in the future, while another group was asked to describe how they feel in the present.
The team examined participants' written responses through a text analysis program for their use of pronouns such as I, me, she, he. These choices of pronouns were used to capture participants' focus on the feelings and behaviour of those involved in the conflict. Written responses were also examined for forgiveness and reinterpreting the conflict more positively, both of which implied the participants' use of reasoning strategies.
The researchers found that envisioning (展望) future relationships affected both participants' focus on their feelings and their reasoning strategies. As a result, participants reported more positivity about their relationships altogether, especially when study participants extended their thinking about the relationships a year into the future.
“Our study demonstrates that adopting a future oriented perspective in the context of a relationship conflict — reflecting on how one might feel a year from now — may be a valuable coping tool for one's psychological happiness and relationship well being,” said Huynh.
8.What do romantic partners do in face of most disagreements
A.They lose faith in their future.
B.They look forward to a fierce conflict.
C.They focus on their present feelings.
D.They care more about financial problems.
9.What does the underlined word “induced” in paragraph 2 most probably mean
A.Explained. B.Caused.
C.Reduced. D.Improved.
10.What do we know about the study
A.The reasoning strategies in participants' written responses were well worthy of note.
B.Study participants described their recent relationships with their romance partners or friends.
C.A text analysis program was employed to examine participants' use of negative words.
D.All the study participants described how they feel both in the present and in the future.
11.What can be the best title for the text
A.You Have a Year to Solve Your Interpersonal Problems!
B.Beneficial Reasoning Is a Positive Strategy for Reconciliation!
C.Your Current Feelings Are the Real Cause of Your Heated Arguments!
D.Thinking About Future Is Essential for Relationship Maintenance!
D
Human judgments can be influenced by irrelevant factors such as mood and even weather.The Nobel Prize winner Daniel Kahneman refers to this chance variability as “noise”.Noise leads to inaccurate and unfair decisions.It's around people all the time, though individuals fail to notice it.
The problem of bias (偏差) in decisions is well known and there are strategies that people can adopt to minimise it.But noise is not distinct precisely.“It becomes visible only when we think statistically about a group of similar judgments.Indeed, it then becomes hard to miss,” Daniel Kahneman wrote in a new book.
The unwanted but common variability does make much difference.In a courthouse, one judge would allow refugees asylum (难民庇护) in 88% of cases while another would do so 5% of the time.Doctors are more likely to give wrong medicines at the end of a long day.An insurance firm's agents assess insurance fees that vary by 55%, a difference that is five times greater than its management has imagined.
Noise_is_not_always_for_the_birds.When different investors size up a trade or book reviewers reach different assessments, the diversity of opinions is desirable.More commonly it creates problems.Yet it can be reduced.
The solutions given in the book include a “noise audit (审计)” to measure the degree of disagreement on the same cases and to quantify the variations.Another one is to get rid of people altogether.Statistical models and pre determined rules in many cases are more accurate.Kahneman welcomes AI to make many decisions in society, but acknowledges that people tend to resist its answers, for lack of the personal and emotional quality in decision making — and believe it leads to inferior decisions.
12.In which aspect does noise differ from bias
A.It is less noticeable.
B.It is harder to avoid.
C.It has deeper effects.
D.It happens more often.
13.Why does the author mention the examples in paragraph 3
A.To prove the commonness of noise.
B.To introduce the factors in decision making.
C.To explain the great impact of noise.
D.To show inaccuracy of people's decisions.
14.What does the underlined sentence in paragraph 4 imply
A.Noise needs much attention.
B.Noise can be good sometimes.
C.Noise works in various fields.
D.Noise rarely causes big mistakes.
15.What's people's general attitude to AI's use in decision making
A.Hopeful. B.Concerned.
C.Tolerant. D.Opposed.
第二节(共5小题;每小题2.5分,满分12.5分)
阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。
If you've ever been involved in an office conflict, you know how terrible it can be. __16__ But involving in an office conflict will surely have a negative effect on you and your workplace no matter who's right or wrong.Here are three steps for solving the conflict and getting back on track.
Stop and reflect.Before taking any kind of action, take time to reflect on what just happened while it's still fresh in your mind.__17__ Sit down somewhere quiet and take a deep breath.Think back to who said what, how the conflict started and other relevant information.
__18__ It's always good to have someone in the office for emotional support.Ask for your friends' assistance as an objective sounding board (共鸣板).Review your understanding of the conflict with them, have them ask you pointed questions to dig into the situation and be willing to listen to their suggestions. __19__
Let go of your negative thoughts and just work harder.You may feel completely wronged and misunderstood, but focusing on your grievance (委屈) only makes you feel even worse.If you can show that you're more devoted to your job than focusing on your hurt feelings, you may get a reward.Taking the most positive course of action will show your own value in a way that will get more support from your colleagues.__20__ They generally prefer to stay out of it.
A.Face the situation directly.
B.Talk to your trusted friends.
C.We can't get along with everyone.
D.Don't take the conflict to your leaders.
E.It is not wise to follow your friend blindly.
F.If you wait too long, you may not remember key details.
G.They may provide new views that help you out of the trouble.
第二部分 语言运用(共两节,满分30分)
第一节(共15小题;每小题1分,满分15分)
阅读下面短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出可以填入空白处的最佳选项。
On a steamy July day in Bayonet Point, Florida, Gene Work and his brother in law, Mark Rouco, were resodding (重新铺草皮) Gene's yard.
The lawn had grown __21__ in the heat, and the Works had been threatened to accept a huge fine if the situation wasn't remedied. The new sod was sitting in the driveway, but the job was slow going.
Gene, then 40, wasn't feeling right. He went inside to take a break and __22__ on the couch, clutching his chest. His wife, Melissa Work, called 911 quickly. Even though he was __23__ down death, Gene had one thing on his mind: that __24__.
If the sod wasn't __25__ that day, it would die. “While he was having his heart attack, literally in and out of consciousness, he kept __26__ me to have it put down because he didn't want it to go to waste,” Melissa wrote in a post.
Soon Pasco County Fire Rescue arrived and took Gene and Melissa to the hospital, leaving Rouco behind to __27__ the yard. Within an hour, he had managed to remove the old grass. He was about to lay the new sod, which he __28__ would take him well into the night, __29__ two emergency vehicles appeared. Seven men — the same ones who had treated his brother — __30__. Gene had told them how __31__ he'd wanted to get the sod down, so they had returned to help. The job was done in under two hours. Meanwhile, Gene had surgery to insert stents (支架) in his heart, __32__ a potentially deadly blockage.
He's home now, fully recovered — and enjoying his beautiful lawn. The Works are still __33__ that those EMTs went above and beyond their job __34__. “These men,” Melissa told the press, “saved Gene's life, and then came back to save his grass. That's just so __35__.”
21.A.black B.brown
C.white D.green
22.A.lay B.collapsed
C.sat D.threw
23.A.glaring B.coming
C.staring D.cutting
24.A.yard B.heat
C.job D.lawn
25.A.put down B.pulled over
C.let out D.dealt with
26.A.interrupting B.begging
C.recommending D.recalling
27.A.construct B.manage
C.tackle D.supervise
28.A.anticipated B.estimated
C.assumed D.feared
29.A.when B.before
C.after D.then
30.A.got out B.turned off
C.settled down D.went away
31.A.gratefully B.significantly
C.badly D.logically
32.A.gathering B.removing
C.decreasing D.relieving
33.A.amazed B.motivated
C.frustrated D.fascinated
34.A.comparison B.description
C.duration D.intention
35.A.brilliant B.awful
C.awesome D.influential
第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分)
阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。
Conflict and anger are natural parts of family life, but how you handle them makes all the difference in having good relationships with loved ones.
The first step is for each family member to do his or her best __36__ (listen) carefully to the others. Once you understand the problem, you can start to work on a compromise that benefits everyone __37__ (involve). People with jobs in conflict __38__ (resolve) call this a “win win” solution, an agreement in __39__ everyone is a victor.
Besides, if a problem arises, make sure to get it resolved right away rather than letting it fester. Many people may argue that their work __40__ (take) up too much time or that the problem will be solved in the end. This is untrue and can lead __41__ problems down the road. Don't let an unresolved conflict be a roadblock in your relationship.
Above all, avoid __42__ (criticise), being defensive and stonewalling. These behaviours are so dangerous that they __43__ (consider) serious threats to relationship.
If a fight has grown too intense, __44__ might be appropriate to take a time out. Don't forget about the argument __45__ (entire). Try to revisit it once everyone is calmer, when you're in a better state of mind to reach an agreement that meets everyone's needs.
第三部分 写作(共两节,满分40分)
第一节(满分15分)
学校英语俱乐部正在开展以“Ways to Relieve Stress”为题的讨论。请根据图表中的调查结果写一篇发言稿,内容包括:
1.简述调查结果; 2.评价并提出建议。
注意:1.写作词数应为80左右;
2.请按如下格式作答。
Ways to Relieve Stress
Recently a survey was carried out about ways to relieve stress.
____________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________
第二节(满分25分)
阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。
I was studying for a huge science test when my little brother and sister burst into the kitchen, singing at the top of their lungs: Squirrels (松鼠) in the garden, Squirrels in the tree, I'm a happy squirrel, Look at me ... Then, just as soon as they finished, they started singing all over again.
“Wow! That's a pretty catchy song,” I said after the third time around. But I asked them to stop singing as I was trying to study.
“Sorry, Zona,” said Indi. “But we really do need to keep singing it. Our music teacher said so!” “Yeah,” said Tex. “Our class is putting on a squirrel play for Parents' Night, and we have to memorize every single word by Friday!” Indi added that they had to make their own tails and ears and dumped (倾倒) out a bag full of furry costume parts. “Can you help us?”
“Maybe in a little while,” I said. “Right now, I need to read my book.”
Tex and Indi sang that song while they were making their costumes, while they were doing their housework, and even while they were brushing their teeth!
Since Tex and Indi squeaked (吱吱叫) and sang every day that week, I wasn't as prepared as I wanted to be for my test on Friday. And in the middle of taking my test, the squirrel song started playing over and over in my head. It was almost impossible for me to focus on the last few questions.
When I got home that afternoon, all I wanted to do was a rest on the couch. The only thing was, Tex and Indi had beaten me to it.
“Can you please let me sit too?” I complained. “I had a bad day!” “We had a bad day too!” said Tex. “Yeah,” said Indi. “A group of kids in our class got sick, so tonight's play is canceled!”
We were just three unhappy persons sitting in silence for a really long time. Even though I had been complaining about their singing, it broke my heart to see them disappointed. They had been so excited about the show. I said after a while, “I can't let all of your practising go to waste.”
注意:1.续写词数应为150左右;
2.请按如下格式作答。
“We don't want to waste it, either, but what can we do?” Indi asked helplessly.
____________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________
As the lights went up, two cute little squirrels scampered(蹦蹦跳跳) into the middle of the stage. __________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________
UNIT 11 单元仿真验收性评价
第一部分
[A]
语篇解读:本文是一篇应用文。文章介绍了一些项目来帮助学生暑期找到工作。
1.选B 细节理解题。根据Summer Company部分中的“Summer Company provides students with hands on business training and awards of up to D|S3,000 to start and run their own summer businesses.”可知,Summer Company的特别之处在于为学生提供现金奖励,以启动和经营他们自己的暑期业务。
2.选D 细节理解题。根据Stewardship Youth Ranger Program部分中的“Who is eligible: Students aged 16 or 17 at time of hire, but not turning 18 before December 31 this year.”可知,这个项目要求年龄在16~17岁之间。
3.选D 细节理解题。根据Summer Employment Opportunities部分中最后一句“Some positions require students to be 15 to 24 or up to 29 for persons with a disability.”可知,Summer Employment Opportunities有些职位是给残疾人的。
[B]
语篇解读:本文是一篇记叙文。文章主要讲述了Bev Wedelstedt在登山途中腿受伤,无法行走,其他徒步旅行者将她背下了山的故事。
4.选D 细节理解题。根据第二段中“She landed on her left leg. Then she heard the snap. Every step after that was agony. Before long, she had to stop.”可知,腿受伤让Wedelstedt很难走下坡路。
5.选A 词义猜测题。根据画线词上文“storm”以及下文“and they were anxious to get off the mountain”可知,他们急着下山是因为暴风雨即将来临。故画线词意思是“临近”。
6.选D 细节理解题。根据第二段中“As one friend ran down to get help ... by walking on either side of her to support her weight, but that proved slow and dangerous.”可知,营救Wedelstedt之所以是一个挑战是因为狭窄的小路拖慢了救援人员的速度。
7.选C 推理判断题。根据最后一段可知,Wedelstedt的获救经历给她留下了深刻的印象。
[C]
语篇解读:本文是一篇说明文。文章主要介绍了研究人员发现展望未来可以帮助解决人际关系方面的冲突。
8.选C 细节理解题。根据第一段中的“When romantic partners argue over things ...they tend to employ their current feelings as fuel for a heated argument.”可知,伴侣在争吵的时候比较关注当前的感受。
9.选B 词义猜测题。根据语境可知,画线词所在句中的“the similar benefit”指的是与上文中提到的“reconciliation of interpersonal struggles”相似的益处,上文中提到的益处是由“third perspective reasoning”产生的,因此研究人员想知道“simply thinking about the future”是不是也可以产生相似的效果。故B项与画线词的意思最为接近。
10.选A 推理判断题。根据第三段中的“Written responses were also examined ...reasoning strategies.”可推知,参与者书面答复中暗含的推理策略同样值得关注。
11.选D 标题归纳题。本文主要介绍了一项研究发现,此类文章的主题一般为研究结果。根据第一段中的“But thinking about the future helps overcome relationship conflicts, according to a study by the University of Waterloo”可知,研究表明展望未来可以帮助解决人际关系方面的冲突,故D项“考虑未来对维持关系至关重要”适合作本文标题。
[D]
语篇解读:本文是一篇议论文。文章论述了“噪声”会干扰人的决定,并简单介绍了其解决方法。
12.选A 细节理解题。根据第二段中的“The problem of bias in decisions is well known ...But noise is not distinct precisely.”可知,决策偏差问题广为人知,并且人们可以采用一些策略以减少偏差,但噪声不太明显。
13.选C 推理判断题。第三段首句提到这一不受欢迎但很常见的变量(即噪声)有很大影响,接着列举三个例子来支撑这一观点。由此可推知,作者提到这些例子是为了解释噪声的巨大影响。
14.选B 句意理解题。根据第四段中的“When different investors size up a trade or book reviewers reach different assessments, the diversity of opinions is desirable.”可知,作者举了另外两个例子来说明有时多样性的意见是可取的。由此可推断,画线句应表示噪声并非总是不好的。
15.选D 观点态度题。根据最后一段中的“but acknowledges that people tend to resist its answers ...and believe it leads to inferior decisions”可知,人们对利用人工智能进行决策的普遍态度应是反对的。
语篇解读:本文是一篇说明文。文章对如何处理办公室冲突提出了几点建议。
16.选C 根据后文可知,空处是讲办公室人际关系,且和后文构成转折关系,故C项“我们不能和每个人都处得来”衔接下文,符合语境。
17.选F 根据前文可知,要在刚刚发生的事仍然在你的脑海中浮现的时候尽快反思,否则会忘记细节。故F项“如果等太久,你可能会忘记关键的细节”承接上文,符合语境。
18.选B 根据后文“It's always good to have someone in the office for emotional support.Ask for your friends' assistance as an objective sounding board.”可知,B项“和你信任的朋友交谈”能概括本段主旨。
19.选G 根据前文可知,空处是指朋友可以给你提出建议,帮你走出困境,故G项“他们可能会提供新的观点,帮助你摆脱困境”符合语境。
20.选D 后文“They generally prefer to stay out of it.”中的“they”指的是D项中的“leaders”。故D项“不要把冲突告诉你的领导”衔接下文,符合语境。
第二部分
语篇解读:本文是一篇记叙文。文章主要讲述了Gene Work在清理草坪的时候突发疾病被送往医院,但是他放心不下草坪,结果救了他的医生们回到他家帮助他清理了草坪。
21.选B 根据后文“he had managed to remove the old grass”以及语境可知,草因为高温已经枯黄,变成棕色了。
22.选B 根据后文“on the couch, clutching his chest”可知,他突发疾病,瘫倒在沙发上。
23.选C 根据后文“down death”以及上文提到瘫倒在沙发上可知,他面临死亡。stare down death表示“面临死亡”。
24.选D 根据后文“have it put down because he didn't want it to go to waste”可知,他内心放不下那块草坪。
25.选A 根据后文“have it put down because he didn't want it to go to waste”可知,此处指把草坪铺好。
26.选B 根据后文“me to have it put down because he didn't want it to go to waste”可知,吉恩恳求妻子把草坪铺好。
27.选C 根据后文“Within an hour, he had managed to remove the old grass.”可知,鲁科被留下去清理院子。
28.选D 根据后文“would take him well into the night”可知,他担心铺设草坪会拖到深夜。
29.选A 此处为句型be about to do sth. when ...表示“正要做某事,这时……”。
30.选A 根据后文“so they had returned to help”可知,此处指治疗过吉恩的人从车里出来了,为他清理草坪。
31.选C 根据后文“he'd wanted to get the sod down”以及上文“he kept ________ me to have it put down because he didn't want it to go to waste”可知,吉恩非常想把草坪铺好。
32.选D 根据上文“Meanwhile, Gene had surgery to insert stents in his heart”可知,吉恩的手术装了支架以缓解潜在的致命阻塞。
33.选A 根据下文“those EMTs went above and beyond their job”可知,这些急救医生所做的工作超出了他们的职责范围,这让沃克夫妇仍然感到惊讶。
34.选B 根据上文“those EMTs went above and beyond their job”以及救护人员为病人清理草坪可知,这超出了他们的工作职责范围。job description表示“工作描述”。
35.选C 根据上文“saved Gene's life, and then came back to save his grass”可知,吉恩的妻子认为他们救了吉恩的命,还救了他的草坪,是很棒的事情。
语篇解读:本文是一篇说明文。文章强调了处理家庭冲突的重要性,以及如何通过妥善处理冲突来维护良好的家庭关系。
36.to listen 考查非谓语动词。do one's best to do sth.为固定短语,意为“尽全力去做某事”。故填to listen。
37.involved 考查非谓语动词。句中benefits为谓语动词,空处应使用非谓语动词。此处involve意为“包含,涉及”,everyone与其之间是被动关系,应用过去分词作后置定语。故填involved。
38.resolution 考查名词。此处应用名词作介词in的宾语,故填resolution。
39.which 考查定语从句。空处与空前介词in构成“介词+关系代词”,引导定语从句,修饰先行词agreement,故填which。
40.takes 考查时态和主谓一致。空处使用动词作谓语,句子表述客观事实,应用一般现在时;主语their work为单数,谓语动词应用第三人称单数。故填takes。
41.to 考查介词。lead to为固定短语,意为“导致”。故填to。
42.criticising 考查非谓语动词。avoid doing sth.为固定短语,意为“避免做某事”,应用动名词作宾语。故填criticising。
43.are considered 考查时态、语态和主谓一致。空处作状语从句的谓语,句子表述客观事实,应用一般现在时;句中“they”指代前文的“these behaviours”,其与consider之间是被动关系,且主语为复数形式,故填are considered。
44.it 考查代词。此处是“it+be+形容词+to do sth.”结构,其中it是形式主语,真正的主语是不定式。故填it。
45.entirely 考查副词。此处应用副词作状语,修饰动词,故填entirely。
第三部分
第一节
参考范文:
Ways to Relieve Stress
Recently a survey was carried out about ways to relieve stress. The majority of the respondents watched videos or listened to music to paratively, only a small number of students chose exercise or talking to others.
While videos and music are fun, spending too much time on them may cause us to ignore more important things. There are actually better options available. For example, doing exercise or talking with friends not only relieves stress but also brings us closer.
So, if we feel stressed, it's useful to try different ways to relax which can help both our body and mind. That's all. Thank you!
第二节
参考范文:
“We don't want to waste it, either, but what can we do?” Indi asked helplessly. “We can hold the Parents' Night by ourselves that can be arranged in our own house.” Hearing my words, Tex and Indi jumped up from the couch excitedly with eyes flashing, “Yes, Zona, you're right. We can put on the squirrel play for our parents who can be our audience! I believe they will like it!” Indi agreed, turning around cheerfully. In the next few hours, we began to make preparations respectively. Tex and Indi continued to practise the song while making up and I was in charge of setting up the performance hall for the night. After everything was ready, I arranged for our parents to attend the performance.
As the lights went up, two cute little squirrels scampered (蹦蹦跳跳) into the middle of the stage. “Squirrels in the garden, Squirrels in the tree, I'm a happy squirrel, Look at me ...” While singing at the top of their lungs, Tex and Indi put on a vivid and perfect performance. As the music stopped, our parents stood up in excitement and kept clapping loudly. “What a wonderful performance! Thank you, babies! You're so great!” Mum praised. “Zona helped us, Mum. It was our joint effort that made us do it.” Indi said, holding my hand happily. “Oh, my dear, you're the best, I'm proud of you all.” Mum hugged us slightly and gently. The squirrel song started to play over and over in my head again. What a pleasant night!
1 / 11