外研版 选修7 Module 4 Music Born in America单元质量检测四(原卷板+解析版)

文档属性

名称 外研版 选修7 Module 4 Music Born in America单元质量检测四(原卷板+解析版)
格式 zip
文件大小 685.0KB
资源类型 教案
版本资源 外研版
科目 英语
更新时间 2023-01-02 20:23:59

文档简介

PAGE
第 12 页 共 12 页
单元质量检测(四)
(时间:100分钟 满分:120分)
Ⅰ.阅读理解(共15小题;每小题2分,满分30分)
阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。
A
It was around the 4th grade when I started noticing that I didn't fit in that well with a lot of kids in my grade. While the other girls were starting to wear make up, style their hair, and only wear fashionable clothing, I stayed the same. At first I didn't care, but then I started to feel a little worried. I was afraid that the other girls wouldn't like me. I wanted to be like them, but I really hated that.
After I entered the 5th grade my mom found a local vocal (歌唱的) studio. I had always loved to sing, and taking lessons seemed like fun. I was thrown into a brilliant world of music. Something inside me just clicked, and I had finally found where I belonged. Music gave me a place of my own in the world.
Starting voice lessons was the first of many times that music has changed my life. In the 7th grade, I really didn't fit in at middle school. Being an athlete is what made you popular, and I was not super athletic. Music saved me again. Every day I knew I could come home from school and sing. I would become someone else. I would let the music fill my body and shine its light in the darkest corners. The light gave me strength. I became friends with other people who were into music. Music also gave me courage.
Friedrich Nietzsche once said,“Life without music would be a mistake.” This is true for me. Without music, my life would be a mistake. Maybe I would have found another hobby, but I doubt that it would help and change me the way music did. I know that music had changed my life.
1.What was the problem that faced the author in the 4th grade
A.No one around her liked her.
B.She had no fashionable clothing.
C.She didn't know how to dress up.
D.She didn't fit in well with others.
2.Taking music lessons made the author most probably ________.
A.worried        B.disappointed
C.cheerful D.surprised
3.When the author was in middle school, she ________.
A.fell in love with sports
B.became very popular at school
C.decided to become a great athlete
D.made friends with those who loved music
4.What would be the best title for the text
A.Music Changed Me
B.My Young Life
C.I Found Myself
D.My Hobbies
B
Should I stay or should I go An LED device (设备) for driverless cars aims to give pedestrians at a crossing the power to communicate with cars, signalling for them to stop or drive on.
Blink, created by researchers at the Royal College of Arts and Imperial College London, turns the awkward dance of eye contact and hand gestures that happens when a car slows down while someone is waiting to cross the road into something driverless cars can understand.
Blink combines an organic light display with the windscreen (挡风玻璃) and windows of a car and uses light signals to show pedestrians when the car is aware of their presence. If the car detects a pedestrian, a figure lights up.
If a pedestrian raises a hand as a stop sign, the figure turns green, directing the pedestrian to cross, and the car is prevented from moving forward. If they place a hand out to the side to signal for the car to go forward, the figure turns red and the car continues.
But George Filip at the University of Nottingham, UK, isn't certain it is a good idea to give pedestrians control over driverless cars. He says cities could end up crowded because pedestrians keep stopping cars.
Producers should wait until the novelty of driverless cars has worn off before creating car pedestrian communications systems, he says. “We need to learn how people actually communicate with autonomous cars.”
The idea is to help people feel more comfortable around driverless cars, says Blink co creator Raunaq Bose. “It effectively gives pedestrians the car stopping powers of lollipop men and women (帮助学童过马路的交通安全员).”
The team hasn't yet tested the device on a driverless car, but Bose says several automotive companies have expressed interest.
5.What do we know about Blink
A.It's a new car brand.
B.It's a driving aid system.
C.It's a car producing company.
D.It's already widely known to the public.
6.What will a driverless car do when a pedestrian puts a hand to the side
A.Pick up speed. B.Slow down.
C.Come to a stop. D.Keep moving.
7.What's George Filip's attitude towards Blink
A.Negative. B.Curious.
C.Uninterested. D.Appreciative.
8.What can be inferred from what Bose said
A.There's a demand for the device.
B.The device has an uncertain future.
C.The device is perfect for driverless cars.
D.Several companies have begun to use the device.
C
Festivals are a great way to experience a destination in a different way. This article will fuel your wanderlust (漫游癖) and guide you to the best festivals.
St Patrick's Day
Where: Dublin, Ireland & New York, USA
When:17 March
St Patrick's Day has taken place in New York City on March 17th since 1762. On this day, the whole city turns green. Many Irish make traditional bread on this day. It is one of the most fun days of the year in New York City every year, when the whole city turns into a big green party.
SXSW
Where: Austin, USA
When:10-19 March
Like free things Yeah me too! Free food, drink and music sound good Welcome to Austin, Texas. SXSW is a festival for those who work in the music and film industries. There are “free” shows. You do have to pay but not by handing over cash; you have to give up some time to queue but it is worth it to see some popular stars.
King's Day
Where: Amsterdam, Netherlands
When: 27 April
Every year on April 27 Amsterdam turns a very bright color of orange for King's Day, which is the birthday of King Willem Alexander. It's a crazy fun celebration when the center of the city is car, bus, and bike free. It is a market day when anyone can sell pretty much anything. Tips: Take a jacket with you, wear orange, and bring cash.
Just for Laughs
Where: Montreal, Canada
When: 14-30 July
For comedy lovers there is no other festival in the world better than Montreal's Just for Laughs. The festival concentrates most of its shows in the Latin Quarter. During the day street performers delight the crowds and at night the city comes alive with comedy all over the city.
9.What do St Patrick's Day and King's Day have in common
A.They are market days.
B.They feature a specific color.
C.They begin in the same month.
D.They are in honor of a King's birthday.
10.Which festival is about music and film
A.St Patrick's Day. B.SXSW.
C.King's Day. D.Just for Laughs.
11.What do we know about Just for Laughs
A.It offers free food.
B.It lasts for one week.
C.It is the best comedy festival in the world.
D.It is celebrated in many places worldwide.
D
Heat has been used to control hair for hundreds of years. But how much is too much If you've ever opened a very hot oven, you know that heat can burn your eyebrows off your face very quickly. A scientist from Purdue University in Indiana is trying to find a scientific answer on how hot is too hot when it comes to your hair.
Many women and some men are very particular about their hair. Some people who have naturally curly hair prefer to have it straightened. Others with straight hair want to have curls. Tahira Reid is one of those_people. As an African American woman, she is familiar with the challenges of maintaining (保养) curly, coiled or tightly curled hair.
Tahira Reid and other researchers at Purdue University are studying how heat treatment interacts with different types of hair and how to prevent damage. Amy Marconnet is an assistant professor. She says the team is seeing how heat and temperature relate to their research.
In a Purdue University's lab, team members designed a hair straightener tool — a flat iron with temperature control. They attached it to a robotic arm that moved over pieces of hair. They controlled the temperature while the device straightened hair.
What did they find Their study found that the heat weakens or breaks a protein called keratin, responsible for the hair's shape, and temporarily changes it. But nobody knows exactly what level can make the heat actually cause forever damage.
Researchers say early results are a bit inconclusive. It turns out that everyone's hair is different and that there's no exact temperature where hair straightening becomes hair damage. Ms Reid says they will continue their research in the hope of finding what works best without damaging the hair.
12.What does the scientist want to find out
A.Ways to protect our hair.
B.Ways to protect eyebrows.
C.The temperature that makes hair curly.
D.The temperature that can damage hair.
13.The underlined part “those people” in Paragraph 2 refers to those who ________.
A.are African American
B.love their hair very much
C.love making their hair look curly
D.aren't easily satisfied with their hairstyle
14.What do we know about the hair straightener tool
A.It is controlled by a robot.
B.Its temperature can be changed.
C.It was invented by Tahira Reid alone.
D.It can control the temperature automatically.
15.When the heat breaks a protein called keratin in the hair, ________.
A.the hair gets burned
B.the hair's shape is changed
C.the hair is forever damaged
D.the hair surely becomes curly
Ⅱ.阅读七选五(共5小题;每小题2分,满分10分)
根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。
How can a teen set themselves up for success Here are some important points that you may find helpful.
Figure out your goals in life and work towards them. Start thinking about careers you would like to be in, but make a good choice based on your interests and strengths. __16__ You could also work towards non career related goals, such as creating your own fundraiser, getting good grades in school, joining in a team sport, etc. Challenge yourself and you'll be surprised at what you can accomplish!
Don't get into any trouble, legal or otherwise. It could ruin your future plans. Avoid the peer pressure and keep away from the cigarettes, alcohol, and drugs. __17__ If you're being pressured into anything, walk away. If you can avoid these things during your teen years, they're a lot easier to avoid once you're out of high school and away from peer pressure.
Have good friends to help you out! __18__ Be with people who make you happy. Create a group of supportive, loving friends that can help you succeed in life and live your dreams. Find a few really good friends that will stick with you once you leave high school.
__19__ Join a sports team at school or out of school. Take your dog for a nice, long walk. Join a yoga group, go swimming at the local recreation center, or do sit ups during commercial breaks on TV! Just exercise! __20__ Studies show that people who are actively involved in activities in their teen years will be more active when they're adults.
A.Get active!
B.Go for a run around your neighborhood.
C.This could be your job for the rest of your life!
D.You will start forming your own ideas in this way.
E.It helps you feel better, mentally and physically.
F.Friends are there to support you and lift your spirits.
G.Obey the law and avoid ending up in the back of a police car.
Ⅲ.完形填空(共20小题;每小题1.5分,满分30分)
阅读下面短文,从短文后各题所给的A、B、C和D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。
Yesterday I called my cousin Alice. I asked her if she __21__ to go out for a picnic with me. She immediately said,“No. I'm too __22__ to go with you.” I was not __23__ when I got that response. Alice is always doing something. She's running here and there to get a __24__ done. And at the end of the day, she always seems exhausted. I don't think Alice is __25__. There are many people like her. They seem to be very busy but don't do many things. Their __26__ is that they don't set priorities (优先). In their opinion, every task is of the same __27__. But that is incorrect.
Recently, I __28__ a video online, which shows the importance of establishing priorities. And I can't __29__ more. There are reasons to set priorities on a __30__ basis. If you work on tasks from one to another without getting anything __31__ on the major to do list, you will see yourself flitting like a humming bird from flower to flower.
__32__ you haven't set your daily priorities for quite some time, maybe a suggestion or two would be welcome. The easiest and simplest way, and __33__ one of the most effective ways is to start to __34__ your major priorities for the day on your calendar. No, I do not __35__ doing that on your iPad, iPhone, or any other electronic device. You should __36__ major priorities on a physical calendar with a pen. This process lets your brain __37__ the connection you are making, and it is this conscious connection that makes your note more effective.
The real __38__ comes next and that is to remove or __39__ all other events, issues, or demands for your time or attention that could knock you off your track. This is not easy. However, with practice, you'll __40__ make it.
21.A.remembered B.wanted
C.demanded D.feared
22.A.boring B.old
C.busy D.weak
23.A.pleased B.excited
C.interested D.surprised
24.A.suggestion B.study
C.task D.project
25.A.alone B.happy
C.calm D.positive
26.A.hope B.problem
C.advice D.goal
27.A.requirement B.time
C.quality D.importance
28.A.advertised B.downloaded
C.watched D.made
29.A.attempt B.agree
C.think D.spread
30.A.daily B.monthly
C.weekly D.yearly
31.A.marked B.concluded
C.tested D.inspected
32.A.Though B.If
C.Unless D.Since
33.A.hardly B.never
C.still D.sometimes
34.A.explain B.show
C.correct D.record
35.A.decide B.stop
C.mean D.forget
36.A.draw out B.write down
C.cut back D.break down
37.A.understand B.damage
C.display D.protect
38.A.truth B.benefit
C.fact D.challenge
39.A.replace B.ignore
C.consider D.improve
40.A.powerfully B.immediately
C.bravely D.gradually
Ⅳ.语法填空 (共10小题;每小题1.5分,满分15分)
阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。
Our world has been greatly affected by global warming and it is critical (关键的) that people, young and old, join hands to fight it. Most 41.__________ (important), children today should learn to be eco friendly at a young age.
It is believed that the nation should require schools 42.__________(have) a class about “Green Living”. Every school should teach students to know about global warming and what they can do to reduce their carbon footprints. In the classes, students could be assigned to find several 43.__________ (solve) to energy problems while learning about their effects 44.on the earth. Students also should 45.__________(encourage) to use what they learned in class at home.
Too many people think that global warming is not a threat, but it is one of our 46.__________ (big) problems. Steps 47.__________ (take) to be “green” in the school are so effective. What would children be learning if the school's lights were always left on and there were no recycling bins
Green living and green schools are part of 48.__________ new wave sweeping over the nation. How will our future leaders respond after years of living in a community 49.__________protecting our world's natural environment just isn't considered important Schools and the government should teach young people to devote 50.__________(they) to dealing with global warming.
Ⅴ.短文改错(共10小题;每小题1分,满分10分)
假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。
增加:在缺词处加一个漏字符号(∧),并在其下面写出该加的词。
删除:把多余的词用斜线(/)划掉。
修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。
注意:1.每处错误及其修改均仅限一词;
2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。
Many animals and plants had disappeared because of human activities. And many are at risk of disappearing. We need help. Luckily, many organizations are tried to prevent them from completely disappear. And we can help, too. Last week, when I was reading a newspaper, I read about conservation campaign led by Chester Zoo. It was raising money to help endangered animal around the world. After I read about it, I immediate decided to help. Though I just donated 50 dollars, I was happily that I did something to help. I think since we all do something to help for wild animals, many wild animals will be saved.
Ⅵ.书面表达(满分25分)
现在很多学生都热爱美国流行音乐,著名美国歌手的名字更是信手拈来,那么这些美国流行音乐在给你带来听觉享受的同时还带来了哪些正面的影响呢?你从聆听这些音乐中有没有收获呢?接下来就请谈谈你眼中的美国流行音乐。
要求:1.词数100左右;
2.可适当增加细节,以使行文连贯。
                                    
                                    
ift and Sam Smith.
I listen to American pop music with the purpose of improving my English at first. But as time goes on, I have found a new world in it. Every time I listen to American pop music, I feel excited. The more songs I listen, the more I learn about the culture and people's life of America. It really teaches me a lot.
I can talk about American pop music all day because it brings me more than I expected. If you are a lover of it too, make it a lifelong habit.PAGE
第 12 页 共 12 页
单元质量检测(四)
(时间:100分钟 满分:120分)
Ⅰ.阅读理解(共15小题;每小题2分,满分30分)
阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。
A
It was around the 4th grade when I started noticing that I didn't fit in that well with a lot of kids in my grade. While the other girls were starting to wear make up, style their hair, and only wear fashionable clothing, I stayed the same. At first I didn't care, but then I started to feel a little worried. I was afraid that the other girls wouldn't like me. I wanted to be like them, but I really hated that.
After I entered the 5th grade my mom found a local vocal (歌唱的) studio. I had always loved to sing, and taking lessons seemed like fun. I was thrown into a brilliant world of music. Something inside me just clicked, and I had finally found where I belonged. Music gave me a place of my own in the world.
Starting voice lessons was the first of many times that music has changed my life. In the 7th grade, I really didn't fit in at middle school. Being an athlete is what made you popular, and I was not super athletic. Music saved me again. Every day I knew I could come home from school and sing. I would become someone else. I would let the music fill my body and shine its light in the darkest corners. The light gave me strength. I became friends with other people who were into music. Music also gave me courage.
Friedrich Nietzsche once said,“Life without music would be a mistake.” This is true for me. Without music, my life would be a mistake. Maybe I would have found another hobby, but I doubt that it would help and change me the way music did. I know that music had changed my life.
语篇解读:作者在学校时并不是很合群,幸好她有音乐,是音乐给了她勇气,改变了她。
1.What was the problem that faced the author in the 4th grade
A.No one around her liked her.
B.She had no fashionable clothing.
C.She didn't know how to dress up.
D.She didn't fit in well with others.
解析:选D 细节理解题。根据第一段的“It was around the 4th grade when I started noticing that I didn't fit in that well with a lot of kids in my grade.”可知,作者当时的问题是不很合群。
2.Taking music lessons made the author most probably ________.
A.worried        B.disappointed
C.cheerful D.surprised
解析:选C 推理判断题。根据第二段的“I was thrown into a brilliant world of music. Something inside me just clicked, and I had finally found where I belonged.”可推断作者很高兴。
3.When the author was in middle school, she ________.
A.fell in love with sports
B.became very popular at school
C.decided to become a great athlete
D.made friends with those who loved music
解析:选D 细节理解题。根据第三段的“I became friends with other people who were into music.”可知作者跟一些喜欢音乐的人成为了朋友。
4.What would be the best title for the text
A.Music Changed Me
B.My Young Life
C.I Found Myself
D.My Hobbies
解析:选A 标题归纳题。根据文章内容可知,作者在学校里并不是很合群,后来是音乐给了她勇气,改变了她,故选A项。
B
Should I stay or should I go An LED device (设备) for driverless cars aims to give pedestrians at a crossing the power to communicate with cars, signalling for them to stop or drive on.
Blink, created by researchers at the Royal College of Arts and Imperial College London, turns the awkward dance of eye contact and hand gestures that happens when a car slows down while someone is waiting to cross the road into something driverless cars can understand.
Blink combines an organic light display with the windscreen (挡风玻璃) and windows of a car and uses light signals to show pedestrians when the car is aware of their presence. If the car detects a pedestrian, a figure lights up.
If a pedestrian raises a hand as a stop sign, the figure turns green, directing the pedestrian to cross, and the car is prevented from moving forward. If they place a hand out to the side to signal for the car to go forward, the figure turns red and the car continues.
But George Filip at the University of Nottingham, UK, isn't certain it is a good idea to give pedestrians control over driverless cars. He says cities could end up crowded because pedestrians keep stopping cars.
Producers should wait until the novelty of driverless cars has worn off before creating car pedestrian communications systems, he says. “We need to learn how people actually communicate with autonomous cars.”
The idea is to help people feel more comfortable around driverless cars, says Blink co creator Raunaq Bose. “It effectively gives pedestrians the car stopping powers of lollipop men and women (帮助学童过马路的交通安全员).”
The team hasn't yet tested the device on a driverless car, but Bose says several automotive companies have expressed interest.
语篇解读:本文是说明文。文章介绍了一种新型的可以辅助行人和无人驾驶车进行交流的设备。
5.What do we know about Blink
A.It's a new car brand.
B.It's a driving aid system.
C.It's a car producing company.
D.It's already widely known to the public.
解析:选B 细节理解题。由第二、三段的内容可知,Blink可以辅助行人和车辆进行交流,是一种辅助驾驶系统。
6.What will a driverless car do when a pedestrian puts a hand to the side
A.Pick up speed. B.Slow down.
C.Come to a stop. D.Keep moving.
解析:选D 细节理解题。由第四段中的“If they place a hand out to the side to signal for the car to go forward, the figure turns red and the car continues”可知,行人手放旁边的话意味着车辆可以继续前行。
7.What's George Filip's attitude towards Blink
A.Negative. B.Curious.
C.Uninterested. D.Appreciative.
解析:选A 推理判断题。由第五段中George Filip提到的这种设备可能造成交通拥堵可知,他对此持反对态度。
8.What can be inferred from what Bose said
A.There's a demand for the device.
B.The device has an uncertain future.
C.The device is perfect for driverless cars.
D.Several companies have begun to use the device.
解析:选A 推理判断题。由最后一段中的“Bose says several automotive companies have expressed interest”可知,这种设备有市场需求。
C
Festivals are a great way to experience a destination in a different way. This article will fuel your wanderlust (漫游癖) and guide you to the best festivals.
St Patrick's Day
Where: Dublin, Ireland & New York, USA
When:17 March
St Patrick's Day has taken place in New York City on March 17th since 1762. On this day, the whole city turns green. Many Irish make traditional bread on this day. It is one of the most fun days of the year in New York City every year, when the whole city turns into a big green party.
SXSW
Where: Austin, USA
When:10-19 March
Like free things Yeah me too! Free food, drink and music sound good Welcome to Austin, Texas. SXSW is a festival for those who work in the music and film industries. There are “free” shows. You do have to pay but not by handing over cash; you have to give up some time to queue but it is worth it to see some popular stars.
King's Day
Where: Amsterdam, Netherlands
When: 27 April
Every year on April 27 Amsterdam turns a very bright color of orange for King's Day, which is the birthday of King Willem Alexander. It's a crazy fun celebration when the center of the city is car, bus, and bike free. It is a market day when anyone can sell pretty much anything. Tips: Take a jacket with you, wear orange, and bring cash.
Just for Laughs
Where: Montreal, Canada
When: 14-30 July
For comedy lovers there is no other festival in the world better than Montreal's Just for Laughs. The festival concentrates most of its shows in the Latin Quarter. During the day street performers delight the crowds and at night the city comes alive with comedy all over the city.
语篇解读:本文是应用文。文章介绍了四个有趣的节日。
9.What do St Patrick's Day and King's Day have in common
A.They are market days.
B.They feature a specific color.
C.They begin in the same month.
D.They are in honor of a King's birthday.
解析:选B 细节理解题。根据St Patrick's Day中介绍的“On this day, the whole city turns green”和King's Day中介绍的“Every year on April 27 Amsterdam turns a very bright color of orange”可知,这两个节日都有各自独特的节日颜色。
10.Which festival is about music and film
A.St Patrick's Day. B.SXSW.
C.King's Day. D.Just for Laughs.
解析:选B 推理判断题。根据SXSW中介绍的“SXSW is a festival for those who work in the music and film industries”可知,SXSW是关于音乐和电影的。
11.What do we know about Just for Laughs
A.It offers free food.
B.It lasts for one week.
C.It is the best comedy festival in the world.
D.It is celebrated in many places worldwide.
解析:选C 推理判断题。根据Just for Laughs中介绍的“For comedy lovers there is no other festival in the world better than Montreal's Just for Laughs”可知,该节日是全世界最好的喜剧节。
D
Heat has been used to control hair for hundreds of years. But how much is too much If you've ever opened a very hot oven, you know that heat can burn your eyebrows off your face very quickly. A scientist from Purdue University in Indiana is trying to find a scientific answer on how hot is too hot when it comes to your hair.
Many women and some men are very particular about their hair. Some people who have naturally curly hair prefer to have it straightened. Others with straight hair want to have curls. Tahira Reid is one of those_people. As an African American woman, she is familiar with the challenges of maintaining (保养) curly, coiled or tightly curled hair.
Tahira Reid and other researchers at Purdue University are studying how heat treatment interacts with different types of hair and how to prevent damage. Amy Marconnet is an assistant professor. She says the team is seeing how heat and temperature relate to their research.
In a Purdue University's lab, team members designed a hair straightener tool — a flat iron with temperature control. They attached it to a robotic arm that moved over pieces of hair. They controlled the temperature while the device straightened hair.
What did they find Their study found that the heat weakens or breaks a protein called keratin, responsible for the hair's shape, and temporarily changes it. But nobody knows exactly what level can make the heat actually cause forever damage.
Researchers say early results are a bit inconclusive. It turns out that everyone's hair is different and that there's no exact temperature where hair straightening becomes hair damage. Ms Reid says they will continue their research in the hope of finding what works best without damaging the hair.
语篇解读:有的人喜欢将卷发弄直,有的人则喜欢将直发弄卷,这种行为会伤害头发吗?
12.What does the scientist want to find out
A.Ways to protect our hair.
B.Ways to protect eyebrows.
C.The temperature that makes hair curly.
D.The temperature that can damage hair.
解析:选D 推理判断题。根据第一段的“A scientist from Purdue University in Indiana is trying to find a scientific answer on how hot is too hot when it comes to your hair.”以及末段的“there's no exact temperature where hair straightening becomes hair damage”可知,这个研究是为了找出什么温度会对头发造成损害。
13.The underlined part “those people” in Paragraph 2 refers to those who ________.
A.are African American
B.love their hair very much
C.love making their hair look curly
D.aren't easily satisfied with their hairstyle
解析:选D 推理判断题。根据画线词前面的“Some people who have naturally curly hair prefer to have it straightened. Others with straight hair want to have curls.”可知,这些人对他们的头发比较挑剔,故选D项。
14.What do we know about the hair straightener tool
A.It is controlled by a robot.
B.Its temperature can be changed.
C.It was invented by Tahira Reid alone.
D.It can control the temperature automatically.
解析:选B 细节理解题。根据第四段的“a flat iron with temperature control”以及“They controlled the temperature while the device straightened hair.”可知,这个设备的温度可以调节。
15.When the heat breaks a protein called keratin in the hair, ________.
A.the hair gets burned
B.the hair's shape is changed
C.the hair is forever damaged
D.the hair surely becomes curly
解析:选B 细节理解题。根据第五段的“Their study found that the heat weakens or breaks a protein called keratin, responsible for the hair's shape, and temporarily changes it.”可知,这种情况发生的时候,头发的形状会改变。
Ⅱ.阅读七选五(共5小题;每小题2分,满分10分)
根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。
How can a teen set themselves up for success Here are some important points that you may find helpful.
Figure out your goals in life and work towards them. Start thinking about careers you would like to be in, but make a good choice based on your interests and strengths. __16__ You could also work towards non career related goals, such as creating your own fundraiser, getting good grades in school, joining in a team sport, etc. Challenge yourself and you'll be surprised at what you can accomplish!
Don't get into any trouble, legal or otherwise. It could ruin your future plans. Avoid the peer pressure and keep away from the cigarettes, alcohol, and drugs. __17__ If you're being pressured into anything, walk away. If you can avoid these things during your teen years, they're a lot easier to avoid once you're out of high school and away from peer pressure.
Have good friends to help you out! __18__ Be with people who make you happy. Create a group of supportive, loving friends that can help you succeed in life and live your dreams. Find a few really good friends that will stick with you once you leave high school.
__19__ Join a sports team at school or out of school. Take your dog for a nice, long walk. Join a yoga group, go swimming at the local recreation center, or do sit ups during commercial breaks on TV! Just exercise! __20__ Studies show that people who are actively involved in activities in their teen years will be more active when they're adults.
A.Get active!
B.Go for a run around your neighborhood.
C.This could be your job for the rest of your life!
D.You will start forming your own ideas in this way.
E.It helps you feel better, mentally and physically.
F.Friends are there to support you and lift your spirits.
G.Obey the law and avoid ending up in the back of a police car.
答案:16~20 CGFAE
Ⅲ.完形填空(共20小题;每小题1.5分,满分30分)
阅读下面短文,从短文后各题所给的A、B、C和D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。
Yesterday I called my cousin Alice. I asked her if she __21__ to go out for a picnic with me. She immediately said,“No. I'm too __22__ to go with you.” I was not __23__ when I got that response. Alice is always doing something. She's running here and there to get a __24__ done. And at the end of the day, she always seems exhausted. I don't think Alice is __25__. There are many people like her. They seem to be very busy but don't do many things. Their __26__ is that they don't set priorities (优先). In their opinion, every task is of the same __27__. But that is incorrect.
Recently, I __28__ a video online, which shows the importance of establishing priorities. And I can't __29__ more. There are reasons to set priorities on a __30__ basis. If you work on tasks from one to another without getting anything __31__ on the major to do list, you will see yourself flitting like a humming bird from flower to flower.
__32__ you haven't set your daily priorities for quite some time, maybe a suggestion or two would be welcome. The easiest and simplest way, and __33__ one of the most effective ways is to start to __34__ your major priorities for the day on your calendar. No, I do not __35__ doing that on your iPad, iPhone, or any other electronic device. You should __36__ major priorities on a physical calendar with a pen. This process lets your brain __37__ the connection you are making, and it is this conscious connection that makes your note more effective.
The real __38__ comes next and that is to remove or __39__ all other events, issues, or demands for your time or attention that could knock you off your track. This is not easy. However, with practice, you'll __40__ make it.
语篇解读:在日常生活中,我们不能毫无章法地瞎忙碌,而是应该有所偏重。
21.A.remembered B.wanted
C.demanded D.feared
解析:选B 作者打电话给Alice是想问她是否“想”和自己一起去野炊。
22.A.boring B.old
C.busy D.weak
解析:选C 根据下文“Alice is always doing something.”可知,Alice立刻拒绝了,而她的理由是她很“忙”。
23.A.pleased B.excited
C.interested D.surprised
解析:选D 作者已经习惯了Alice的忙碌,所以听到这个回答她并不“惊讶”。
24.A.suggestion B.study
C.task D.project
解析:选C 根据语境及下文提示可知,Alice很忙碌,是为了把手上的“任务”完成。
25.A.alone B.happy
C.calm D.positive
解析:选A 根据下文“There are many people like her.”可知这里是指Alice不是“唯一”一个这样的人。
26.A.hope B.problem
C.advice D.goal
解析:选B 根据下文内容可知,“they don't set priorities (优先)”是这些人的“问题”所在。
27.A.requirement B.time
C.quality D.importance
解析:选D 这些人分不清事情的主次,故在他们看来,所有事情都是一样“重要”的。
28.A.advertised B.downloaded
C.watched D.made
解析:选C 作者是在网上“观看”了这样一个视频。
29.A.attempt B.agree
C.think D.spread
解析:选B 作者认为分清事情的主次很重要,所以她对视频中的说法很“赞同”。
30.A.daily B.monthly
C.weekly D.yearly
解析:选A 我们每天都会面临很多事情,故这里是指“每天”都要分清事情的主次。
31.A.marked B.concluded
C.tested D.inspected
解析:选A 如果每天毫无头绪地忙碌,在所做的主要事情中不进行“标注”,那么我们就是在瞎忙。
32.A.Though B.If
C.Unless D.Since
解析:选B 这里是在表假设,故用if引导条件状语从句。
33.A.hardly B.never
C.still D.sometimes
解析:选C 这一点现在“仍然”是分清事情主次很重要的一点,故选C项。
34.A.explain B.show
C.correct D.record
解析:选D 根据下文内容可知,这里是指把事情“记录”下来。
35.A.decide B.stop
C.mean D.forget
解析:选C 此处是进一步解释上句中作者的“意思”。
36.A.draw out B.write down
C.cut back D.break down
解析:选B 根据“a physical calendar with a pen”可知,此处指需要使用笔来“写下”这些事情。
37.A.understand B.damage
C.display D.protect
解析:选A 根据下文“it is this conscious connection that makes your note more effective”可知,这样做是为了让我们“明白”这个关联。
38.A.truth B.benefit
C.fact D.challenge
解析:选D 根据后文可知,这里是指真正的“挑战”。
39.A.replace B.ignore
C.consider D.improve
解析:选B 根据后文内容可知,此处是指清除掉或者“忽视”那些会影响我们的计划的无关紧要的事情。
40.A.powerfully B.immediately
C.bravely D.gradually
解析:选D 根据“This is not easy.”以及“with practice”可知,通过实践,我们“慢慢地”会做好这一点。
Ⅳ.语法填空 (共10小题;每小题1.5分,满分15分)
阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。
Our world has been greatly affected by global warming and it is critical (关键的) that people, young and old, join hands to fight it. Most 41.importantly (important), children today should learn to be eco friendly at a young age.
It is believed that the nation should require schools 42.to_have (have) a class about “Green Living”. Every school should teach students to know about global warming and what they can do to reduce their carbon footprints. In the classes, students could be assigned to find several 43.solutions (solve) to energy problems while learning about their effects 44.on the earth. Students also should 45.be_encouraged (encourage) to use what they learned in class at home.
Too many people think that global warming is not a threat, but it is one of our 46.biggest (big) problems. Steps 47.taken (take) to be “green” in the school are so effective. What would children be learning if the school's lights were always left on and there were no recycling bins
Green living and green schools are part of 48.a new wave sweeping over the nation. How will our future leaders respond after years of living in a community 49.where protecting our world's natural environment just isn't considered important Schools and the government should teach young people to devote 50.themselves (they) to dealing with global warming.
Ⅴ.短文改错(共10小题;每小题1分,满分10分)
假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。
增加:在缺词处加一个漏字符号(∧),并在其下面写出该加的词。
删除:把多余的词用斜线(/)划掉。
修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。
注意:1.每处错误及其修改均仅限一词;
2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。
Many animals and plants had disappeared because of human activities. And many are at risk of disappearing. We need help. Luckily, many organizations are tried to prevent them from completely disappear. And we can help, too. Last week, when I was reading a newspaper, I read about conservation campaign led by Chester Zoo. It was raising money to help endangered animal around the world. After I read about it, I immediate decided to help. Though I just donated 50 dollars, I was happily that I did something to help. I think since we all do something to help for wild animals, many wild animals will be saved.
答案:第一句:had→have
第三句:We→They
第四句:tried→trying; disappear→disappearing
第六句:conservation前加a
第七句:animal→animals
第八句:immediate→immediately
第九句:happily→happy
第十句:since→if; 去掉for
Ⅵ.书面表达(满分25分)
现在很多学生都热爱美国流行音乐,著名美国歌手的名字更是信手拈来,那么这些美国流行音乐在给你带来听觉享受的同时还带来了哪些正面的影响呢?你从聆听这些音乐中有没有收获呢?接下来就请谈谈你眼中的美国流行音乐。
要求:1.词数100左右;
2.可适当增加细节,以使行文连贯。
                                    
                                    
参考范文:
Nowadays there are many students who are fond of American pop music like me. And with easy access to the Internet, now we can enjoy all the music of the singers we love like Taylor Swift and Sam Smith.
I listen to American pop music with the purpose of improving my English at first. But as time goes on, I have found a new world in it. Every time I listen to American pop music, I feel excited. The more songs I listen, the more I learn about the culture and people's life of America. It really teaches me a lot.
I can talk about American pop music all day because it brings me more than I expected. If you are a lover of it too, make it a lifelong habit.