模块检测
(时间:100分钟;满分:120分)
Ⅰ.多项选择(共10小题;每小题1分,满分10分)
1.I tried phoning her office,but I couldn't ________.
A.gel along B.get on
C.get to D.get through
2.—What did he come here for?
—He came here especially to________your acquaintance.
A.take B.get
C.make D.produce
3.Tim continued to run away,________ our shouts to him that he should return.
A.as regards B.with regard to
C.regarding D.regardless of
4.Don't________him,for he hasn't finished yet.
A.stop B.end
C.interrupt D.break
5.Living in a________way of life,the man looks happier than a modern one.
A.sensitive B.primitive
C.negative D.alternative
6.She________herself________as an experienced actress,which couldn't cheat the audience.
A.passed;on B.passed;away
C.passed;off D.passed;to
7.As Tom wouldn't accept the salary I could offer,I had no________but to give the job to someone else.
A.substitute B.patience
C.reference D.alternative
8.Do you know the ________ for obtaining a new passport?Next year,I will go to Australia.
A.process B.procedure
C.proceeding D.proceedings
9.After eight years in Russia,Mr. Brown has finally decided to ________ Russian citizenship.
A.concentrate on B.look out for
C.appeal to D.apply for
10.My father's main ________ to buying this car is that it will cost too much.So we have to give it up and look for a cheaper one.
A.objection B.access
C.attention D.refusal
Ⅱ.完形填空(共20小题;每小题1分,满分20分)
I visited this wonderful place in Palawan during the summer trip.After the long and exciting week,we came upon this __11__ hanging bridge made of 2 bamboos and a long rope,where you need hold __12__ for your life as you cross it.
I was so afraid of __13__,and I think most of us were not __14__ to such a bridge.However,our team leader told us we must __15__ it in order to see the great falls that lie out on the other side.
“As you cross this bridge,__16__ forgiveness.Difficult,but it is __17__.”What he said impressed me.
Many times in our lives we face __18__ we don't expect-broken relationships,for example,and all we do is sigh (women cry a lot).But I noticed life must __19__,and all the burdens(重担)must be __20__ through forgiveness-forgiveness of yourself and forgiveness of others.
I didn't __21__ my cousin when she told me I should kill all those who do __22__ to me with kindness.But as I grow older,I realize dwelling(总是想着) on past __23__ and guilt will not serve me well.
Once I forgave serious hurts,I noticed though I couldn't forget them every time I __24__ them,I smiled.There are no more __25__ brought just by the thought of them.
__26__,life is good.Despite all of the hardships,pain,and difficulties,__27__ teaches me to be __28__ in facing any trouble while at the same time makes me sympathetic to those who __29__.
If somebody does something terrible to me,I have to __30__ the bridge of forgiveness-difficult but possible.
11. A.natural B.beautiful
C.modern D.narrow
12.A.gently B.permanently
C.tightly D.rapidly
13.A.heights B.weights
C.depths D.distances
14.A.opposed B.related
C.devoted D.accustomed
15.A.cover B.cross
C.carry D.hold
16.A.deal with B.insist on
C.think about D.wait for
17.A.valuable B.possible
C.necessary D.convenient
18.A.situations B.customs
C.conditions D.chances
19.A.speed up B.end up
C.break down D.go on
20.A.unloaded B.increased
C.changed D.shared
21.A.respect B.understand
C.discover D.comfort
22. A.business B.exercise
C.harm D.good
23.A.accidents B.memories
C.hurts D.results
24.A.treasured B.minded
C.ignored D.remembered
25. A.benefits B.pains
C.regrets D.mistakes
26. A.After all B.In return
C.Above all D.Of course
27.A.friendship B.life
C.nature D.failure
28.A.honest B.proud
C.happy D.strong
29.A.survive B.advance
C.suffer D.struggle
30.A.recall B.rebuild
C.visit D.clean
Ⅲ.阅读理解(共20小题;每小题2分,满分40分)
A
(2013·天水高二月考)Nick Goldsmith remembers the moment he decided to become a hospice(收容所)volunteer.His mother told him a story about a friend who worked at a hospice.One day,she was walking past a patient's door when the patient cried out to her.“But there was nothing wrong,he only wanted some companionship,”Goldsmith said.“He didn't want to be alone,so she sat with him.There's no reason I can't do that.”
Not only did he do it,but he started a student volunteer program at Dowling Catholic High School,where he's a senior,to ensure the work he started at Taylor House Hospice will continue after he graduates.Last month,Iowa Health Hospice honored Goldsmith,18,for his volunteer work with the organization by naming a D|S 500 annual scholarship for him,which will be open to any student who volunteers with Iowa Heath Hospice.
“That was by far the least we could do to recognize Nick,”Susie Flood said.“He hasn't just given his own time and energy,but he's encouraged others to do the same.”Goldsmith,who lives on Des Moines' west side,hadn't had any experience with hospice before walking into the door of Taylor House for the first time.He chose it because his mother's friend-the one whose story had made him volunteer-works there.
“They're really excited about my being there and there's a real need for teen volunteers,”Goldsmith said.“The principal at Dowling approved of my being able to offer service hours to anyone who would like to be a volunteer.”Students must earn a certain number of service hours to graduate,from Dowling.
When Goldsmith leaves Des Moines next fall to attend college,he'll give up leading the hospice service-learning program.“I want us,Dowling students,to keep making a difference,”he said.“It's easy to talk about things you can do to help people,but what many teenagers don't realize is how good it can make you feel inside.”
31.Nick Goldsmith's mother's story ________.
A.taught him how to be a volunteer
B.inspired him to be a hospice volunteer
C.forced him to work at a hospice
D.made him learn to accompany the old
32. Why did Goldsmith start the student volunteer program?
A.To meet his school's requests
B.To make more students work for him.
C.To realize his mother's dream.
D.To help more patients at the hospice.
33.The D|S 500 annual scholarship was given to Goldsmith to ________.
A.make him more famous
B.recognize his work
C.praise his academic record
D.excite his mother
34.Who will be the new leader of Goldsmith's volunteer program?
A.A worker at a hospice.
B.A graduate from Dowling Catholic High School.
C.A college student.
D.A student from Dowling Catholic High School.
B
Considered the brightest talent in a generation,Norway's Carlsen will become the world's youngest ever top ranked player when new rankings come out.
Named the “Mozart of chess”,Carlsen has other interests that he believes help his game.He paid no attention to comparisons with the world's troubled chess geniuses such as Bobby Fisher.“Fisher was one of the greatest chess players of all time,”Carlsen said.“The difference between us is that he was attracted to chess in an unhealthy way and that's a line I don't want to cross.I try not to mix chess with life.When I don't play,I'll do normal things for a teenager.”
Carlsen started playing chess at 8 mainly to beat his elder sister.Within a year he often beat his father and at 13 he had a shock win in a speed chess competition against world champion Kasparov.But the early success spoiled Carlsen,who at one point even had a reputation for being a little lazy in training.That changed sometime last year when Carlsen realized he could become the best in the world.He asked Kasparov to teach him during his competitions around the world and Kasparov agreed.
Carlsen says that he owes much to Kasparov,who provides details about the weaker sides of his leading opponents(对手) for him,many of whom he has played against.Carlsen completes his preparations with computer analyses of his opponents' matches but says that since the 1997 victory of the Deep Blue chess program against then world champion Kasparov,playing against a computer doesn't make much sense.Carlsen said,“Playing against the computer regularly would mean that I would lose more often than I would win and I don't think that would be very helpful for my confidence.”
35.What's the difference between Carlsen and Bobby Fisher?
A.Carlsen always mixes life with chess.
B.Fisher had many hobbies besides playing chess.
C.Fisher loved chess more than Carlsen.
D.Fisher enjoyed chess in an unhealthy way.
36.Why did Carlsen start playing chess?
A.Because he wanted to be famous.
B.Because his parents forced him to do so.
C.Because he wanted to beat his father.
D.Because he wanted to beat his sister.
37.We can learn from the last paragraph that Carlsen ________.
A.prefers to play against computers than real people
B.shows his respect and thanks for Kasparov
C.gains more confidence when playing against computers
D.knows his opponents' weaker sides clearly all by himself
38.What would be the BEST title for this passage?
A.Norwegian teenager to be the new chess king
B.Kasparov improves Carlsen's chess skills quickly
C.Don't mix your life with chess
D.Where there is a will,there is a way
C
Long before man lived on the Earth,there were fishes,reptiles,birds,insects,and some mammals.Although some of these animals were ancestors of kinds living today,others are now extinct,that is,they have no descendants alive now.
Nevertheless,we know a great deal about many of them because their bones and shells have been preserved in the rocks as fossils.From them we can tell their size and shape,how they walked,and the kind of food they ate.Very occasionally the rocks show impression of skin,so that apart from color,we can build up a reasonably accurate picture of an animal that died millions of years ago.That kind of rock in which the remains are found tells us much about the nature of the original land,often of the plants that grew on it,and even of its climate.
When an animal dies,the body,its bones,or shell,may often be carried away by streams into lakes or the sea and there get covered up by mud.If the animal lived in the sea,its body would probably sink and be covered with mud.More and more mud would fall upon it until the bones or shell become embedded and preserved.Nearly all of the fossils that we know were preserved in rocks formed by water action,and most of these are of animals that lived in or near water.Thus it follows that there must be many kinds of mammals,birds,and insects of which we know nothing.
The first animals with true backbones were the fishes,first known in the rocks of 375 million years ago.About 300 million years ago,the amphibians,the animals,able to live both on land and in water,appeared.They were giant,sometimes 8 feet long,and many of them lived in the swampy pools in which our coal seam,or layer,is formed.The amphibians gave rise to the reptiles and for nearly 150 million years,these were the principal forms of life on land,in the sea,and in the air.About 75 million years ago,the Age of Reptiles was over and most of the groups died out.The mammals quickly developed,and we can trace the evolution of many familiar animals such as the elephant and horse.Many of the later mammals,though now extinct,were known to primitive man and were featured by him in cave paintings and on bone carvings.
39.What is the most probable meaning of the underlined word“descendants” in Paragraph 1?
A.Relatives. B.Parents.
C.Offspring. D.Ancestors.
40.The fossils in the rocks can tell us the following EXCEPT________.
A.the water action of the time
B.the way the creature walked
C.the size and shape of the creature
D.the food the creature ate
41.Why are many kinds of creatures in the old age unknown to us?
A.Because all of them lived in or near water.
B.Because most of them died out too quickly.
C.Because many of them lived far away from water.
D.Because many have evolved into other different creatures.
42.What is the correct evolutionary order of the animals in the world?
A.Fish,reptile,amphibians,mammals,primitive man.
B.Fish,amphibians,reptile,mammals,primitive man.
C.Reptile,fish,amphibians,mammals,primitive man.
D.Mammals,fish,reptile,amphibians,primitive man.
D
“Confidence” is probably one of the most noticeable traits(特点)in the Americans.They show confidence in the way they talk,the way they smile,the way they dress and the way they walk.Living and competing with all these confident American students,I find it extremely important to be confident as an international student and a foreign instructor.As a student,being confident means you should never hesitate to raise your hand whenever a question or a point comes to your mind.Don't mind if it sounds simple or silly.Otherwise you will never get a chance to speak in class at all.What's worse,the professors may think you are not prepared for the discussion or you do not have your own opinion on the issue—this is the last comment any graduate would like to receive.
Being confident for me as a foreign instructor means calmly asking the student to repeat what he or she has said if I did not get it.Pretending to understand what you actually do not may just bring yourself embarrassment or even disgrace.But the time I most need to be confident is when my students come to my office and bargain about the grades I have given for their speeches (The course I'm teaching here is Public Speaking).Modesty is a trait highly valued in China,but it won't be of much help here if you want to survive and succeed in a good American graduate program.
43.A professor will have the worst opinion of a student who________.
A.gives a silly or simple answer
B.tries to seize any chance to speak in class
C.shows no interest in the course
D.is considered to have no opinion of his own
44.The author is most likely to feel embarrassed if ________.
A.he asks a student to repeat what he has said
B.the students bargain with him
C.he pretends to know what he doesn't
D.he has to give a speech
45.We learn from the second paragraph that________.
A.we should also remain modest in America
B.modesty doesn't help you much in America
C.Americans also like modest people
D.modesty can help you get through an American graduate program
46.The passage is mainly developed by________.
A.providing examples
B.making comparisons
C.giving different figures
D.telling personal experiences
E
(2013·新课标全国卷Ⅰ)It happened to me recently.I was telling someone how much I had enjoyed reading Barack Obarma's Dreams From My Father and how it had changed my views of our President.A friend I was talking to agreed with me that it was,in his words,“a brilliantly (精彩地) written book”.However,he then went on to talk about Mr Obama in a way which suggested he had no idea of his background at all.I sensed that I was talking to a book liar.
And it seems that my friend is not the only one.Approximately two thirds of people have lied about reading a book which they haven't.In the World Book Day's“Report on Guilty Secrets”,Dreams From My Father is at number 9.The report lists ten books,and various authors,which people have lied about reading,and as I'm not one to lie too often (I'd hate to be caught out),I'll admit here and now that I haven't read the entire top ten.But I am pleased to say that,unlike 42 percent of people,I have read the book at number one,George Orwell's 1984.I think it's really brilliant.
The World Book Day report also has some other interesting information in it.It says that many people lie about having read Jane Austen,Charles Dickens,Fyodor Dostoevsky (I haven't read him,but haven't lied about it either)and Herman Melville.
Asked why they lied,the most common reason was to “impress” someone they were speaking to.This could be tricky if the conversation became more in-depth!
But when asked which authors they actually enjoy,people named J.K.Rowling,John Grisham,Sophie Kinsella(ah,the big sellers,in other words).Forty-two percent of people asked admitted they turned to the back of the book to read the end before finishing the story (I'll come clean:I do this and am astonished that 58 percent said they had never done so).
47.How did the author find his friend a book liar?
A.By judging his manner of speaking.
B.By looking into his background.
C.By mentioning a famous name.
D.By discussing the book itself.
48.Which of the following is a “guilty secret” according to the World Book Day report?
A.Charles Dickens is very low on the top-ten list.
B.42% of people pretended to have read 1984.
C.The author admitted having read 9 books.
D.Dreams From My Father is hardly read.
49.By lying about reading,a person hopes to ________.
A.control the conversation
B.appear knowledgeable
C.learn about the book
D.make more friends
50.What is the author's attitude to 58% of readers?
A.Favorable. B.Uncaring.
C.Doubtful. D.Friendly.
Ⅳ.完成句子(共10小题;每小题2分,满分20分)
51.__________________ her to ask for help.(occur)
她没想到要请求帮助。
52.The route __________________ so that it is easy to follow.(mark)
这条路线已标有记号,很容易跟着走。
53.__________________ aliens can live without air or water.(say)
据说外星人可以生活在无空气无水的环境中。
54.__________________ is it possible to persuade him.(means)
只有用这种方式才有可能说服他。
55.I __________________,so I left the room.(bear)
我再也听不下去了,就离开了房间。
56.Having made up his mind,he __________________ the plan.(set)
拿定主意后,他开始执行这个方案。
57.The students find it easy __________________ what you teach.(take)
学生们发现你教的课容易理解。
58.He decided __________________ of the secretary.(apply)
他决定申请秘书这个职位。
59.They __________________ to rent a house.(team)
他们和另一家一块合租了这房子。
60.__________________,she went to his home with him to celebrate the new year.(pass)
她冒充成他的女朋友,和他一块回到他家过年。
Ⅴ.短文写作(30分)
假设你是李华,你校英语报将举行以“What would happen without computers in the life?”为主题的英语征文比赛。请发挥你的想象写一篇120词左右的英语短文参赛。开头已给出,不计入总词数。
What would happen without computers in the life?
As we all know,computers are playing a very important role in our life nowadays.____________________________________________________________
______________________________________________________________
______________________________________________________________
______________________________________________________________
______________________________________________________________
______________________________________________________________
模块检测
1.D 句意:我试图给他办公室打电话,但是没有打通。get through“接通电话”;get along“相处,进展”;get on“上车”;get to“到达”,均不合句意。
2.C make one's acquaintance表示“与某人相识”,为固定搭配。
3.D as regards sb./sth.“关于或至于某人或某事物”;in/with regard to sb./sth.“关于某人或某事物,在这点或那点上”;regarding prep.“关于,至于”;regardless of意为“不管,不顾”
4.C 句意:不要打断他,他还没有完成呢。stop停止;end使……结束,终止;interrupt打断,中断,插嘴;break弄破,弄碎,弄断。
5.B 句意:过着一种原始的生活方式,这人看起来比一个现代人还幸福。primitive“原始的”,与modern相对应,符合句意。sensitive“敏感的”;negative“否定的”;alternative“替代的,供选择的”。
6.C 句意:她冒充自己是一位有经验的演员,但是,这欺骗不了观众。pass...off as...“冒充……”。
7.D substitute“代替物,代替品”;patience“耐心”;reference“提到,谈及”;alternative“可能的选择”。have no alternative but to do sth.=have no choice but to do sth.别无选择,只得做某事。
8.B 句意:你知道办理护照的手续吗?明年我要去澳大利亚。process指(自然界事物变化)进程;proceeding指做事的进程,举动,行为;proceedings诉讼,会议记录;procedure强调执行过程的方法、程序和步骤。故答案为B。
9.D 根据题意,题干使用的是apply for这一短语,表示“申请”。concentrate on关注,集中精力于……;look out for当心;appeal to呼吁,有吸引力。
10.A 考查名词辨析。根据句意,这里表示“反对”,用objection,后常与介词to连用。
语篇解读:作者以一次过桥的亲身经历为例,阐释了要以宽仁、包容之心对待生活中的痛苦和不幸,尽管这很难,但却是可以做到的。
11.D 从下文“它由两根竹竿搭建”可推知,这是一座很“窄的”吊桥。
12.C 跨过这样窄的一座吊桥时,为了安全,你必须紧紧地抓住绳索。tightly紧紧地。
13.A 因为作者要跨过一座悬在空中的吊桥,故heights符合语境。
14.D 句意:“我”想大部分人也都不“习惯(accustomed)”跨这种吊桥。
15.B 从下文in order to see the great falls that lie out on the other side可推知,他们必须“跨过(cross)”这座吊桥。
16.C 从下文作者对forgiveness的阐释可推知,此处队长是让他们在过这座既窄又险的吊桥时,要“想着(think about)”保持一颗宽仁之心。
17.B 文章末句difficult but possible有提示:尽管比较难,但是完全有可能做到。
18.A 从下文所举的例子broken relationships可推知,此处是指生活中我们不愿看到的情况。
19.D 尽管有许多不如人意的地方,但是生活还得“继续下去(go on)”。
20.A 要继续生活,必须通过原谅来卸下所有的重担。
21.B 当作者的表姐跟他讲为人处事的道理时,他很难理解她。
22.C 句意:对待那些曾经伤害过我们的人,我们应该用自己的仁慈和善良去感化他们。kill sb. with kindness意为“以过分的好意使某人感到不自在”,类似汉语中的“以德报怨”。从文章阐释的主要观点forgiveness可推知,此处是指“伤害(harm)过我们的人”。
23.C hurts与本空后的guilt构成并列,并且与上句中harm构成因果关系。下一段中的hurts也是提示。句意:当“我”长大后,“我”渐渐明白了,总是陷于过去受到的“伤害(hurts)”和别人的过错而不能自拔时,我们并不能减轻自己的痛苦。
24.D 与本空前的forget构成对比。句意:但是每当“想起(remembered)”这些时,“我”总是一笑而过。
25.B 只要自己宽恕了别人的过错,即使回想起这些伤害,也永远不会再给自己带来“伤痛(pains)”了。
26.A “毕竟(after all)”,生活还是美好的。
27.B 参考28题解析。
28.D 尽管生活中充满了各种不幸,但是“它(life)”教给我们面对不幸时要学会“坚强(strong)”。
29.C 本空前sympathetic提示:同时,生活还让我们学会了同情那些“遭遇(suffer)”不幸的人。
30.A 每当有人做了伤害“我”的事情时,“我”就会“想起(recall)”那座“宽恕桥”。
语篇解读:本文主要讲述Nick不仅成为收容所志愿者,还成立了一个学生志愿者项目去帮助更多收容所里的病人。
31.B 推理判断题。根据文章第一段的“There's no reason I can't do that”和第二段的“Not only did he do it,but he started a student volunteer program”可知,Nick被妈妈的故事所感动,自己也想成为一名收容所志愿者,他不但实现了愿望并且走得更远。故答案选B。
32.D 细节理解题。根据文章第二段的“...to ensure the work he started at Taylor House Hospice will continue after he graduates.”可知,其目的是为了为收容所培养更多的志愿者,从而也就帮助了更多收容所里的病人。故答案选D。
33.B 细节理解题。根据文章第三段的“That was by far the least we could do to recognize Nick”可知,其目的就是认可Goldsmith所做的工作和贡献。故答案选B。
34.D 推理判断题。根据文章最后一段,上了大学之后,Nick就要辞去在“hospice service-learning program”中所担任的职务,而根据“I want us,as Dowling students,to keep making a difference”可以推断,代替Nick职位的未来的领导者应该是该校的学生。故答案选D。
语篇解读:Carlsen,挪威的国际象棋天才少年,被称为是“国际象棋比赛中的莫扎特”,打败了世界冠军Kasparov。
35.D 细节理解题。根据第二段的he was attracted... unhealthy way可知D正确。
36.D 细节理解题。根据第三段第一句话可知D正确。
37.B 推理判断题。根据最后一段第一句可知Carlsen十分尊重和感激Kasparov的指导。
38.A 主旨大意题。本文主要介绍Carlsen战胜了国际象棋前世界冠军,成了新的世界冠军。
39.C 词义猜测题。从descendants出现的语境来看,上文说others are now extinct(有的物种已经灭绝了),通过that is(也就是)我们可以推断出they have no descendants alive now与上文同义,所以此处应指“后代”。
40.A 细节理解题。根据第二段第二句可知,A项的描述是我们无法从化石中得到的。
41.C 推理判断题。由第三段倒数第二句可知,现在发现的几乎所有的化石都是由于水的作用而保存下来的,即如果没有水的作用有些陆地动物就难以形成化石,那么生活在离水远的地方的动物就不易形成化石,因此这些动物难为我们所知。
42.B 细节理解题。根据最后一段所叙述的进化顺序可以看出,生物是由鱼——两栖动物——爬行动物——哺乳动物——原始人的顺序进化的。
语篇解读:谦虚是中华民族的传统美德,可是在美国,自信却尤为重要。
43.D 推理判断题。根据第一段最后一句可知,如果学生不自信,不积极发言,教授会认为他没有准备好讨论或者没有自己独特的见解,从而会对他评价很低,故D项正确。
44.C 细节理解题。根据第二段第二句话可知,不懂装懂可能会带来尴尬甚至是耻辱,故C项正确。
45.B 推理判断题。根据最后一段最后一句可知,谦虚在中国被推崇,但是在美国却没有多大用处,故B项正确。
46.D 篇章结构题。整篇文章作者都是通过讲述自己的经历来阐述自信在美国的重要性,故D项正确。
语篇解读:本文是一篇议论文。主要讲述了作者就奥巴马写的一本书同朋友进行交谈,发现朋友撒谎说看过这本书的故事,从而引出了本文要讨论的主题:很多人明明没有看过某一本书,但是仍然说看过,这样做是为了给人留下知识渊博的印象。
47.D 细节理解题。根据第一段中的However,he then went on to talk about Mr Obama in a way which suggested he had no idea of his background at all.可知,当作者和这位朋友继续交谈关于奥巴马的情况时,发现这位朋友对他的背景一点儿也不知道,表明这个朋友并没有真正看过这本书,他撒谎了。A项表示通过他的说话方式;B项表示通过调查他的背景;C项表示提到一个著名的名字,这些均与原文的信息不一致,故选D项。
48.B 细节理解题。根据第二段中的Approximately two thirds of people have lied...In the World Book Day's“Report on Guilty Secrets”,Dreams From My Father is at number 9.和后面的...unlike 42 percent of people,I have read the book at number one...可知,guilty secret指的是人们撒谎说读过某本书这样的情况,故B项符合语境。作者并未承认看了9本书,而是Dreams From My Father这本书排名第9,故排除C项;A项表示查尔斯·狄更斯在书单中排名比较低,无依据;D项中的hardly错误。而且这三项均与guilty secret不相关。
49.B 细节理解题。根据倒数第二段中的Asked why they lied,the most common reason was to“impress”someone they were speaking to.可知,当人们被问到为什么撒谎的时候,最常见的理由是为了给与他们谈话的人留下印象,表现出知识渊博的样子。因此选B。
50.C 推理判断题。根据最后一段中的(I'll come clean:I do this and am astonished that 58 percent said they had never done so)可知,作者坦承自己这样做过,并吃惊于58%的人说从来没这样做过,表明了作者对于这些人说法的怀疑。A项表示“赞成的”;B项表示“不关心的”;D项表示“友好的”,均与astonished意义不符。
51.It didn't occur to 52.has been marked out 53.It is said that 54.Only by this means 55.couldn't bear to listen any longer 56.set about carrying out/set out to carry out 57.to take in 58.to apply for the post
59.teamed up with another family 60.Passed off as his girlfriend
【参考范文】
What_would_happen_without_computers_in_the_life?
As_we_all_know,computers_are_playing_a_very_important_role_in_ou r_life _nowadays.If there were no computers,our life would become quite inconvenient.Firstly,we can't communicate with our friends or family fast and conveniently by sending e-mails or chatting online.Secondly,we wouldn't learn what are happening at home and abroad in the quickest way through the Internet.Thirdly,when we feel tired or bored in daily life,we couldn't download the music,movies or plays and relax ourselves by enjoying them.It would be a terrible thing,especially for those who have been accustomed to the life with a computer.Last but not least,without a computer,it would be much more difficult for scientists to work out some advanced problems,which will no doubt hold back the development of science and technology.
In conclusion,so significant are computers to us that we can't live well without them.