Unit 5 Into the wild B卷 能力提升—2023-2024学年高一英语外研版(2019)必修第一册单元达标测试卷
考试时间:90分钟
满分:120分
第一部分 阅读理解(共两节,满分50分)
第一节 (共15小题;每小题2.5分,满分37.5分)
阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项。
A
The Fennec fox is also known as the desert fox since it survives in the Sahara Desert(撒哈拉沙漠). It is the smallest of the species of foxes, and quite a few people wish to raise it as a pet because of its appearance. However, this is very rare, as it needs special care and attention. Let's take a look at the basic information on the Fennec fox, including its physical appearance, natural habitat and diet.
Physical Appearance
The Fennec fox is the smallest type of fox, with a body length of about 9.5—16 inches, and 6-inch-long ears. It weighs only around one kilogram. It has a cream-colored furry body with a black-tipped tail.
Their ears are the largest among all foxes relative to the body size, which not only provide them with great hearing, but also radiate the extreme desert heat and thus help to keep the body cool. Moreover, in order to walk on the hot sand, a Fennec fox's feet are covered with thick fur. Besides that, the feet also help in digging, as this animal lives under the ground.
Habitat and Lifestyle
The habitat of this animal is mainly in the Sahara Desert, and also in other parts of North Africa. The Fennec fox is usually active during the night. This character helps it deal successfully with the extreme heat in the desert.
As an extremely social animal, it often lives in groups of ten and each group has its own land. This animal is, however, aggressive too, ready to attack, especially in the mating(交配) season, when they all compete with each other for a mate.
Diet
The Fennec fox is an omnivore(杂食动物). While it can survive on plants, it also needs other items such as insects, rabbits, birds and eggs. Getting used to living in the desert allows it to survive for long periods without any water. They take in water when eating food, and they will drink water if available.
1.The reason why quite a few people wish to raise the Fennec fox is that it _____.
A.has small body size B.has great hearing
C.gets active at night D.has special appearance
2.The underlined word "radiate"(paragraph 3) is closest in meaning to "_____".
A.release B.measure C.survive D.seek
3.What can we infer about the Fennec fox
A.It's the smallest animal in the desert. B.It's not easy to raise it as a pet.
C.It can survive without any water. D.It seldom attacks others.
B
Animals are natural resources that people have wasted all through our history.
Animals have been killed for their fur and feathers, for food, for sport, or simply because they were in the way. Thousands of kinds of animals have disappeared from the world forever.
Hundreds more are on the danger list today. About 170 kinds in the United States alone are considered in danger. Why should people care Because we need animals. And because once they are gone, there will never be any more.
Animals are more than just beautiful and interesting. They are more than just a source of food. Every animal has its place in the balance of nature. Destroying one kind of animal can create many problems. For example, when farmers killed large numbers of hawks(鹰), the corn and grain they stored would be destroyed by rats and mice. Why Because hawks eat rats and mice. With no hawks to keep down their numbers, the rats and mice multiply(繁殖) quickly.
Luckily, some people are working to help save the animals. Some groups raise money to let people know about the problem. And they try to get the governments to pass laws to protect animals in danger.
Quite a few countries have passed laws. These laws forbid the killing of any animal on the danger list. Slowly, the number of some animals in danger is growing.
1.Why do people kill animals
A.They kill animals to raise money. B.Animals destroy their natural resources.
C.Animals create many problems. D.They kill animals for something they need.
2.What has happened to the animals on the earth
A.Millions of kinds of animals have disappeared forever.
B.Many kinds of animals have died out.
C.About 170 kinds of animals have disappeared forever.
D.All kinds of animals are in danger.
3.Why are animals important to us
A.They give us a source of food. B.They are beautiful and lovely.
C.They keep the balance of nature. D.They give us a lot of pleasure.
4.What can we infer from the last paragraph
A.Every person will know the importance of protecting wild animals.
B.Animals in danger will not be killed any more.
C.The number of some animals in danger will increase.
D.Animals in danger will be kept away from people.
C
With their furry round heads and big black eyes, Zhongzhong and Huahua look just the same as any other monkey. But they happen to be the world's first cloned monkeys.
Years ago, scientists used cloning techniques to produce Dolly, the world's first cloned mammal(哺乳动物). They now used the same techniques to produce the monkeys in China.
In animal cloning, animals are produced in a lab by using DNA that is taken from the cells of a naturally-born animal. To clone Zhongzhong and Huahua, scientists from the Chinese Academy of Sciences (CAS) first removed the nucleus (细胞核) from a monkey's egg cell. They then put another nucleus taken from the monkey's body cells into the egg cell. The newly-formed egg was put into the womb(子宫) of a female monkey. Finally, Zhongzhong and Huahua were born.
The cloning process is hard, especially removing the nucleus. It needs to be done in a fast and precise(精确的) way. The faster you do it, the less damage is done to the egg, according to CAS. Scientist Liu Zhen spent three years practising removing the nucleus.
Unlike common monkeys, cloned monkeys have the same DNA as each other. When doing experiments on them, scientists can easily know that certain results are caused by different treatments, rather than different genes.
According to Sun Qiang from CAS, most drug trials(药物试验) are done on lab mice. However, drugs that work on mice might not work on humans. The two species are very different.
"Monkeys and humans are closely related and testing on monkeys is supposed to be as effective as testing on humans," Sun added.
1.What can we learn about Zhongzhong and Huahua
A.They are naturally-born monkeys.
B.They are the world's first cloned mammals.
C.They are the world's first cloned monkeys.
D.They are twin sheep that were born by Dolly.
2.What do we know about the two monkeys
A.They look different from other monkeys.
B.They have the same DNA.
C.Their body cells don't have any nucleus.
D.They can live for only three years.
3.What can we learn from Paragraph 4
A.Removing the nucleus is difficult.
B.The cloning process is very safe.
C.It took three years to remove the nucleus.
D.It is impossible to clone other animals.
4.Why do scientists want to do drug tests on monkeys
A.Because it's easier to use them for tests.
B.Because there are not enough mice.
C.Because drugs work well on monkeys.
D.Because monkeys are similar to humans.
D
Eleven leatherback turtles (棱皮龟)are swimming across the Pacific Ocean to the Galapagos Islands in a “race”. It will be reported online to attract people’s attention to the situation of the endangered (濒危的)animals.
People have put small tracking devices (跟踪装备)on the turtles so that they can monitor their journeys as they head south from their birthplace to their feeding grounds near the Galapagos,about 1,500 km away.
People can choose a turtle online and track it at http:// www. . The turtle that travels farthest in two weeks' swimming will be the winner.
There is no prize for the winner of the “race”. Rather,they just want to help people take notice of the dangers faced by the animals that have lived in the oceans for 100 million years.
Scientists say 95 percent of the turtles in the Pacific Ocean have disappeared in the last 20 years,because of human activities like fishing,stealing their eggs and building near their homes.
Thousands of leatherback turtles lived at Playa Grande 10 years ago, but the number has dropped below 100 in the last 5 years.
The leatherback turtle “race” will not be broadcast on TV at the same time because the turtles leave Costa Rica at different times. Instead,a group will provide a day-to-day showing of the first 14 days of their journeys at the same time as if they were racing
The activity will collect money to protect Playa Grande.
1. Why will the website report the “race”?
A. To let people know about a turtle’s habitat.
B. To tell people how to find turtles in the ocean,
C. To let people know the winner of the “race”.
D. To attract people s attention to the endangered species.
2. According to the passage,Playa Grande is .
A. the end of the “race”
B. one of the places where the turtles live
C. the starting place of the “race”
D. a place the turtles will have to pass in the race
3. What can we know from the passage
A. The purpose of the “race” is to teach people more about turtles.
B. The “race” will be tracked by people in the ocean.
C. You can choose more than one turtle at http://www. .
D. Most of the turtles in the Pacific Ocean have disappeared
4. What is the best title for the passage
A. Endangered Turtles“Race”Across the Pacific.
B. Endangered Turtles Are Moving to Their Homes,
C. Leatherback Turtles' Homes Are Being Lost.
D. Endangered Turtles “Race” Against Humans.
第二节 (共5小题;每小题2.5分,满分12.5分)
根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。
The key to losing weight is to understand what really motivates you. Have you ever been excited about losing a few pounds ①_____ And to help you keep your weight under control, you need some coping strategies.
Ask questions. When you're researching different dieting products and plans or even talking to a doctor about diets, ask as many questions as you can. ②_____ Ask questions like: Do I have to purchase special meals or supplements Does the programme include a part to help me maintain my weight loss
Get real. ③_____ Don't burden yourself with unrealistic expectations. Remember, large amounts of weight loss are not realistic and are most likely not safe or healthy. Talk with your health care professional to determine a healthy weight goal.
④_____ To maintain your weight, you must balance your intake of calories with the energy you burn. Just 30 minutes of fast walking in most days can take about 10 pounds off your weight each year.
Weigh yourself weekly. It's important to track your weight on any diet or weight loss plan, but don't get on the scale every day. Weighing daily won't show you the big picture. ⑤_____
A.Stay balanced.
B.Once a week is fine.
C.Stick with your healthy eating plan.
D.Losing one to two pounds a week is a realistic goal.
E.Being well-informed will help you choose the best diet for you.
F.Regular weight check-ins will show you your progress over time.
G.If so, you must find a way to turn excitement into determination.
第二部分 语言知识运用(共两节,满分30分)
第一节 (共15小题;每小题1分,满分15分)
阅读下面短文,从短文后各题所给的A、B、C、D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。
Wildlife has been greatly threatened in the modern age. There are species(物种) that are 1 every day. The white-naped crane is a typical example. So scientists are trying their best to 2 the species from going out of existence.
Chris and Tim work at a zoo, helping endangered cranes with their reproduction(繁殖). Emma, a female crane, has been in their 3 since she arrived in 2004.
Born at an international crane foundation, Emma was 4 by human caretakers. This led to an unexpected 5 , though she had a wonderful time there. Emma had 6 taken herself as a crane and become deeply attached to humans. She 7 to live with male cranes, and even had a 8 for killing some of them, which made it 9 for her to become a mother.
10 , the two zookeepers didn't want to see the extinction(灭绝) of this precious species. With their patience and efforts, they successfully developed a 11 of artificial breeding(人工繁殖) and natural reproduction. This 12 Emma to give birth to five baby cranes.
The two keepers are proud of their productive work. But before they can be 13 , more efforts must be made, because the population of the crane in the wild is on the 14 , and many other species appear headed toward extinction. 15 , not everyone has realized that wildlife has thoughts, feelings, and most importantly, equal rights to survive.
1.A.surviving B.migrating C.competing D.disappearing
2.A.kill B.save C.determine D.remove
3.A.care B.eye C.mind D.mystery
4.A.found B.chosen C.raised D.seized
5.A.effect B.consequence C.victory D.solution
6.A.never B.always C.occasionally D.ever
7.A.destroyed B.refused C.measured D.recovered
8.A.gift B.skill C.trend D.reputati
9.A.amazing B.unbelievable C.important D.impossible
10.A.Therefore B.Moreover C.However D.Instead
11.A.combination B.collection C.solution D.accommodation
12.A.forced B.forbade C.sought D.enabled
13.A.defeated B.grateful C.assured D.tolerant
14.A.list B.rise C.agenda D.decline
15.A.In contrast B.After all C.By the way D.On the contrary
第二节 (共10小题;每小题1.5分,满分15分)
阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。
Experts say the bee population is getting smaller because of climate change and other human-caused ①_____(activity). We are building houses and cities on land ②_____ they live, and using chemicals that are killing them. Last winter, U.S. bee keepers ③_____(lose) almost 40% of their colonies(蜂群).
Thiele, ④_____ beekeeper, says the usual ways people raise honey bees ⑤_____(be) bad for their health. He rejects the white boxes that ⑥_____(tradition) beekeepers use. He also refuses to use chemicals, smoke or protective clothing when he works with bees. He touches them ⑦_____ his bare hands. Thiele says his hives(蜂巢) are both a way to save bees and a personal project.
While bees crawled(爬) over his hands and arms, he said, "It feels so close and I feel how ⑧_____(deep) we connect and how important it is ⑨_____(keep) them safe from harm."
He added that honey bees show how fragile life is. He made a ⑩_____(far) remark, "As if they are really mirroring where we are on this time on this planet."
第三部分 写作(共两节,满分40分)
第一节 (满分15分)
假设你是李华, 你校爱鸟社(Bird Club)将于下周六举行社团活动, 作为爱鸟社社长, 你将邀请外教Smith来参加活动。请用英语给他写封邮件, 内容包括:
1.简要介绍爱鸟社;
2.活动的时间和地点;
3.活动内容。
注意: 1.词数80左右;
2.可以适当增加细节, 以使行文 连贯。
Dear Mr. Smith,
____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Yours,
Li Hua
第二节 (满分25分)
阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。续写的词数应为150左右。
During lunchtime, Emma suggested going to the zoo to feed the animals and her mom agreed.
"We'll stop by the bakery and pick some bread up. Now hurry and eat and then we will go. It's going to be a lovely day. Grandma is coming with us. She'll be here any minute," Mom said.
Emma ate her lunch and then ran into her room to get her shoes. The problem was that she could only find one of them. She looked under her bed, but all she could see were dirty towels and pants. She moved some of her toys out of the way, but still couldn't find her shoe. After she'd checked everywhere in her room, she ran into the kitchen. "Mom, I can't find my shoe. Will you wait while I am looking for it " she asked.
Her mom thought about how many times she'd told Emma to clean her room up. She whispered something to Emma's grandma and then said to Emma, "You will have to stay home. Your dad and I will take Ryan to the zoo. Grandma will stay here with you."
"No! Please wait for me. I want to go to the zoo," Emma cried. Her mom said, "I'm sorry, Emma. I've told you dozens of times to clean your room and you ignored me. You can't find your shoe now. It's your own fault for not doing as I asked. You will stay home."
Emma ran into her bedroom, crying. Her mom came to the door and said, "Emma, clean that room of yours before I get home. I've told your grandma not to give you any sweets until you finish the work." She went out to the car with Ryan and Emma's dad and then they drove away.
Emma sat on her bed and cried for a long time.
________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Emma and her grandma were sitting at the table, eating when her mom, dad, and Ryan came home.
________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
答案以及解析
第一部分 阅读理解
第一节
A
答案:DAB
解析:1.细节理解题。根据文章第一段中quite a few people wish to raise it as a pet because of its appearance以及Physical Appearance部分对耳廓狐体态特征的详细描述可知, 相当多的人希望养耳廓狐是因为它独特的外貌, 故选D。A选项是干扰项, 体形小只是它多个特征之一, 不是唯一, 比较片面。
2.词义猜测题。根据画线词后的内容and thus help to keep the body cool可知, 耳廓狐通过耳朵散热。所以与该词意思最接近的应为A项, release释放, 故选A。
3.推理判断题。根据文章第一段中However, this is very rare, as it needs special care and attention.可推断, 耳廓狐不容易饲养, 故选B。根据Physical Appearance部分第一句中The Fennec fox is the smallest type of fox可知, 耳廓狐是狐狸中最小的, 而不是沙漠中最小的动物, 所以A选项不正确。根据最后一段中Getting used to living in the desert allows it to survive for long periods without any water.可知, 耳廓狐可以在长时间没有水的条件下存活下来, 但并不代表它能离开水而存活, 没有水, 任何生命都不能存活, 故C选项错误。根据Habitat and Lifestyle中This animal is, however, aggressive too, ready to attack, especially in the mating(交配) season, when they all compete with each other for a mate.可知, 耳廓狐是有攻击性的, 特别是在交配期, 故D选项错误。
B
答案:DBCC
解析:1.细节理解题。根据文章第二段第一句Animals have been killed for their fur and feathers, for food, for sport, or simply because they were in the way.可知, 人们杀死动物, 以获得它们的皮毛、把它们当作食物或(把捕杀动物当作一种)运动方式, 或者只是因为它们碍事。即人们杀死动物以获得他们需要的东西。故选D项。
2.细节理解题。根据第二段第二句Thousands of kinds of animals have disappeared from the world forever.可知, 很多动物已经灭绝了, 故选B项。
3.细节理解题。根据文章第四段第三、四句Every animal has its place in the balance of nature. Destroying one kind of animal can create many problems.可知, 动物可以维持自然的平衡, 故选C项。
4.细节理解题。根据文章最后一段的最后一句Slowly, the number of some animals in danger is growing.可知, 一些濒危动物的数量将会上涨, 故选C项。
C
答案:CBAD
解析:1.细节理解题。由第一段中的Zhongzhong and Huahua look just the same as any other monkey. But they happen to be the world's first cloned monkeys.可知,中中和华华是世界上首对克隆猴。故选C项。
2.细节理解题。由倒数第三段第一句Unlike common monkeys, cloned monkeys have the same DNA as each other.可知,这对克隆猴的DNA彼此相同。故选B项。
3.细节理解题。由第四段中的The cloning process is hard, especially removing the nucleus. 以及Scientist Liu Zhen spent three years practising removing the nucleus.可知,克隆过程很难,尤其是移除细胞核,它需要以快速而精确的方式完成。科学家刘真花了三年时间练习移除细胞核,故选A项。
4.细节理解题。根据最后一段中的Monkeys and humans are closely related and testing on monkeys is supposed to be as effective as testing on humans.可知猴子和人类比较接近,且人们认为对猴子的实验和对人类的实验一样有效,所以科学家想用猴子做药物实验。故选D项。
D
答案:DBDA
1. D细节理解题。根据第一段第二句可知,网站 会报道这场“比赛”是为了引起人们对瀕危动物的注意, 故选D项。
2. B[提示:细节理解题。根据倒数第二段中“Thousands of leatherback turtles lived at Playa Grande 10 years ago”可知Playa Grande是棱皮龟生活的地方之一,故选 B项。
3. D推理判断题。根据第五段可知.科学家称太平洋里95%的海龟在过去20年里消失了,故选D项。
4. A主旨大意题。根据文章内容可知A项符合 文章主旨。
第二节
答案:①-⑤GEDAB
解析:①根据设空处前一句Have you ever been excited about losing a few pounds 及后一句中的to help you keep your weight under control可知, 该空起承上启下的作用。G项"如果是这样的话, 你必须找到一种方法将兴奋转换成决心"承接上文, 引出下文。故选G项。
②根据设空处前后文可知, 该空起承上启下的作用。E项"较多地了解(相关内容)有利于你选择对你来说最好的节食方法"切题, 故选E项。
③根据后文Don't burden yourself with unrealistic expectations.可知, 不要让自己背负不现实的期望, 即要有现实一点的目标。D项"一周减掉一磅到两磅是一个能够实现的目标"很好地阐明了这一点, 故选D项。
④根据后文To maintain your weight, you must balance your intake of calories with the energy you burn.可知, 要保持体重就要平衡摄入的卡路里和消耗的能量, 而A项Stay balanced.就是对此的总述, 故选A项。
⑤根据本段主题句Weigh yourself weekly.和设空处前一句Weighing daily won't show you the big picture.可知, 不用天天称体重, B项"一周一次就好"承接上文, 故选B项。
第二部分 语言知识运用
第一节
答案:1-5 DBACB 6-10 ABDDC 11-15 ADCDB
解析:1.句意: 每天都有物种在消失。根据上句中的threatened及下文列举的濒危野生动物白枕鹤可知, 此处表示正在消失(disappearing), 故选D。survive幸存; migrate迁徙; compete竞争。
2.句意: 所以科学家们在尽最大努力拯救瀕危物种。由下文提到的Chris和Tim拯救白枕鹤可知, 此处表示拯救。save...from...拯救......免于, 故选B。kill杀死; determine确定; remove去除。
3.句意: Emma, 一只雌性白枕鹤, 自2004年来到这家动物园以后, 就一直由他们照看。由下文叙述可知, Chris和Tim一直在照顾Emma。in one's care由......来照看, 故选A。eye眼睛; mind思维; mystery神秘的事物, 奥秘。
4.由下文的become deeply attached to humans可知, Emma是由人类养大(raised)的。故选C。find找到; choose选择; seize抓住。
5.这导致了出乎意料的结果。此处指后文描述的它无法正常繁殖后代这个后果(consequence), 故选B。effect影响; victory胜利; solution解决方法。
6.Emma从来没把自己看作是只鹤。由下文提到become deeply attached to humans可知, Emma从来没把自己看成是白枕鹤, 故选A。always总是, 一直; occasionally偶尔; ever曾经。
7.结合语境可知, Emma不把自己看作是只鹤, 自然会拒绝(refused)和雄鹤一起生活, 故选B。destroy毁灭; measure测量; recover恢复。
8.它甚至会因为杀死一些雄鹤而出名(have a reputation), 故选D。gift天赋; skill技能; trend趋势。
9.这使得它不可能成为母亲。Emma拒绝与雄鹤一起生活, 自然不可能繁殖, 故选D。amazing令人惊讶的; unbelievable难以置信的; important重要的。
10.句意: 然而, 两位动物饲养员不想看到这一珍稀物种灭绝。"它不可能成为母亲"与"这两位动物饲养员不想看到这一珍稀物种灭绝"是转折关系, 故选C。therefore因此; moreover而且; instead代替, 而不是。
11.他们成功地将人工繁殖和自然繁殖两种繁殖方式结合了起来。combination结合, 故选A。collection收集; solution解决办法; accommodation调节, 适应。
12.句意: 这种方式使Emma生了五只幼鹤。enable sb. to do sth.使某人做某事, 是固定搭配, 故选D。force迫使, 强迫; forbid禁止; seek寻找。
13.但在他们有把握(assured)之前, 必须做出更多的努力。defeated被击败的; grateful感激的; tolerant容忍的。
14.野生白枕鹤的数量在下降。on the decline在下降, 在衰退。故选D。list清单; rise上升; agenda议程。
15.句意: 毕竟(After all), 不是每个人都意识到了野生动物有思想, 有感情。最重要的是, 它们有平等的生存权利。联系上下文可知, 应选B。in contrast相比之下; by the way顺便提一下; on the contrary恰恰相反。
第二节
答案:①activities ②where ③lost ④a ⑤are ⑥traditional ⑦with ⑧deeply ⑨to keep ⑩further
解析:①考查名词复数。句意: 专家说, 由于气候变化和其他人类活动, 蜜蜂的数量在减少。activity为可数名词, 且有other修饰, 需用复数形式, 故填activities。
②考查定语从句。句意: 我们在它们生活的地方建造房屋和城市, 并使用正在杀死它们的化学药品。分析句子结构可知, "②_____ they live, and using chemicals that are killing them"为定语从句, 修饰先行词land, 此空在定语从句中作地点状语, 故填where。
③考查时态。句意: 去年冬天, 美国养蜂人失去了将近百分之四十的蜂群。根据句中时间状语"Last winter"可知, 此处需用一般过去时, 故填lost。
④考查冠词。句意: 养蜂人Thiele说, 人们饲养蜜蜂的常规方法对它们的健康有害。beekeeper在此处表泛指, 以辅音音素开头, 故填a。
⑤考查时态和主谓一致。该句主语为"the usual ways", be动词需用复数, 且陈述的是客观事实, 需用一般现在时, 故填are。
⑥考查词性转换。句意: 他拒绝使用传统养蜂人用的白箱子。空后为名词beekeepers, 修饰名词需用形容词, 故填traditional。
⑦考查介词。句意: 他赤手触摸它们。分析句子结构可知, 设空处需填介词, 表示"用", 故填with。
⑧考查词性转换。分析句子结构可知, 设空处应填副词, 修饰动词connect, 故填deeply。
⑨考查动词不定式。It is+adj.+to do sth.为固定句型, 意为"做某事......", 故填to keep。
⑩考查形容词比较级。结合前句He added that honey bees show how fragile life is.(他补充说, 蜜蜂显示了生命是多么脆弱。)可知, 设空处是作进一步说明, 故填further。
第三节
答案:
Dear Mr. Smith,
I am writing on behalf of our Bird Club to invite you to come to the Student Activity Center for an activity from 2 pm to 5 pm next Saturday.
Set up in 1995, our club has been organizing various activities. We have conducted the survey of the types of birds in Chongqing. Operas were performed to raise people's awareness of bird protection, thus winning great popularity in and outside our school. Next Saturday, we'll have a lecture to be given by an American bird expert, which will be followed by a good discussion, and share the experience in bird protection in your native country.
Looking forward to your reply.
Yours,
Li Hua
第二节
Paragraph 1:
Emma sat on her bed and cried for a long time. And then she wiped her eyes and started to clean her room. It took her two hours to clean up the room. "I did it!" she said proudly. She even found her missing shoe. She ran into the living room and said, "Grandma! Come and see. I cleaned my room and found my shoe." Grandma looked at Emma's room. "If you had kept it this way, you would not have lost your e and have some sweets now," she said.
Paragraph 2:
Emma and her grandma were sitting at the table, eating when her mom, dad, and Ryan came home. "Well, look at Emma's room! It's clean," her dad said. "How was the zoo Did you have fun I wish I could have gone there with you," Emma said. "If you could keep your room clean, we may go and see animals again," her mother said. From then on, Emma tried her best to keep her room clean.
2