第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)
昭通市市直中学2023年秋季学期高一年级联考第二次月考
听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三
英语
个选项中选出最佳选项。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒
钟;听完后,各小题将纷出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两這:
注意事项:
听下面一段对话,回答第6和第7两个小题。
1.答题前,考生务必用黑色践素笔将自己的姓名、准考证号、考场号、座位号在答
6.What does Jack have to do at 10:00 a.m.
题卡上英写清楚。
A.Attend a lecture.B.Catch a bus.
C.Repair his bike.
2.每小题选出答案后,用2B铅笔把答题卡上对应题日的答案标号涂黑。如需改动,
7.How does the boy usually go to school
用擦皮擦干净后,再选涂其他答案标号。在试题卷上作答无效。
A.By bus.
B.By bike.
C.By car.
3.考试结束后,请将本试卷和答题卡一并交回。满分150分,考试用时120分钟。
听下面一段对话,回答第8至第10三个小题。
8.Why will the woman go downtown
第一部分听力(共两节,满分30分)
A.To have lunch.
B.To see her sister.
C.To go shopping.
做题时,请先将答案标在试卷上。录音内容结束后,你将有两分钟的时间将试卷上
9.What is the woman's sister
的答案转涂到答题卡上。
A.A student.
B.A teacher.
C.A shop assistant.
第一节(共5小题:每小题1.5分,满分7.5分)
10.What gift does the man recommend
听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出
A.Some books.
B.Some flowers.
C.Some clothes.
最佳选项。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每
听下面一段对话,回答第11至第13三个小题。
段对话仅读一追。
11.Where does the conversation most probably take place
1.Where is probably Sue now
A.In a hospital.
A.At home.
B.At Bill's home.
C.At the office.
B.In the man's office.
2.What does the woman mean
C.In the woman's home
A.The course will be challenging.
12.What day is it today
B.The poetry elass is very popular.
A.Tuesday.
B.Thursday.
C.Saturday.
C.Dr.Wilson is easy to get along with.
13.What will the woman probably do next
3.What did the man do last weekend
A.Hand her job over to Joe.B.Look for a babysitter.
C.Go home at once.
A.He played basketball.
听下面一段对话,回答第14至第16三个小题。
B.He took a trip.
14.Where did the robbery happen
C.He watched a game.
A.In a store
B.Outside a bank
C.At the woman's house.
4.When was the fire put out
15.What did the man who asked the time look like
A.At 5:00 a.m.
B.At 3:00 a.m.
C.At 2:00 a.m.
A.He was tall and strong.
5.What does the woman ask the man to do
B.He was old and fat.
A.Start a fire.
C.He was short and thin.
B.Look out of the window.
16.What colour was the jacket the man who asked the time wore
C.Put his cigarette in the ashtray.
A.Brown.
B.Gray.
C.Black.
高一美语ZT·第1页(共10页)
高一英话ZT·第2页(共10项)昭通市市直中学 2023 年秋季学期高一年级联考第二次月考
英语参考答案
第一部分 听力(共两节,满分 30 分)
1~5 CABAC 6~10 ABCBA 11~15 BAABC 16~20 CBCAB
第二部分 阅读(共两节,满分 50 分)
第一节(共 15 小题;每小题 2.5 分,满分 37.5 分)
21~25 ABCBD 26~30 CBBCB 31~35 ABCAB
第二节(共 5 小题;每小题 2.5 分,满分 12.5 分)
36~40 DFEAG
第三部分 语言运用(共两节,满分 30 分)
第一节(共 15 小题;每小题 1 分,满分 15 分)
41~45 ADACA 46~50 DABBA 51~55 CDACA
第二节(共 10 小题;每小题 1.5 分,满分 15 分)
56.if 57.to 58.solutions 59.and 60.a
61.listening 62.who\that 63.to limit 64.be saved 65.began
第四部分 写作(共两节,满分 40 分)
第一节(满分 15 分)
【参考范文】
Dear Mark,
Learning that you want to improve your Mandarin,I’m writing to offer my help.
For one thing,I have a good command of Chinese and I got first prize in Mandarin speaking
contest.For another,I am willing to help others.Meanwhile,I want to speak fluent English.If you
could help me with my oral English,we can improve ourselves together. It would be a win-win
choice.If you agree,we can meet face to face to talk about the details.
Looking forward to your early reply!
Yours sincerely,
Li Hua
第二节 根据提示翻译句子(共 10 小题;每小题 2.5 分,满分 25 分)
66.这一传统可以追溯到公元前 300 年。(date)
The tradition can date back(to) \ from 300BC.
67.如果你能帮助我,我将不胜感激。(appreciate)
I would appreciate it if you could give\ lend me a hand.
68.汉字被视为中国瑰宝之一。( regard )
The Chinese character is regarded as one of the treasures in China.
高一英语 ZT 参考答案·第 1 页(共 9 页)
{#{QQABaYaEggggAAIAABhCQQFoCAIQkBCAAKoGQEAEIAABABNABAA=}#}
69.这项活动的目的是消除家长和青少年之间的隔阂。(gap)
The activity aims to bridge the gap between parents and teenagers.
注意:这项活动的目的其它正确表达也可给满分。
70.无论情况多糟糕,我们首先要保持冷静!( no matter…)
No matter how bad\ terrible the situation is,we should keep\stay\remain calm.
71.保护文化遗产是值得做的。(worthwhile)
It is worthwhile to preserve\ preserving cultural heritage.
注:protect 也可;conserve 也可
72.他不大可能承认自己错了。(likely)
He was hardly likely to admit he was wrong.
It was hardly likely that he admitted he was wrong.
He was not very likely to admit he was wrong.
He was unlikely to admit he was wrong.
It was not very likely that he admitted he was wrong.
It was unlikely that he admitted he was wrong.
73.那时,人们不太关注健康。(定语从句)
It was a time when people weren’t so worried\concerned\cared about health.
74.我度过童年的城市在我生命中具有特殊的意义。(定语从句)
The city where/in which I spent my childhood has a special significance in my life.
75.自助者天助。(定语从句)
God helps those who help themselves.
翻译评分标准:
1.请按每小题给分,设置步长为 0.5 分/1 分/1.5 分/ 2 分/ 2.5 分;
2.必须使用每题提示单词,不使用最多给 1 分;
3.无句子结构不给分;
4.写错位置不给分;
5.看不清楚不给分;
6.只要表达正确,翻译准确且用了括号关键词或短语,和参考答案不一样都给满分。
7.时态合理即可,老师酌情处理。
高一英语 ZT 参考答案·第 2 页(共 9 页)
{#{QQABaYaEggggAAIAABhCQQFoCAIQkBCAAKoGQEAEIAABABNABAA=}#}
【解析】
第二部分 阅读
第一节
A
【语篇导读】本文是一篇应用文。文章主要介绍了作者最喜欢的 4 个联合国教科文组织世界遗
产。
21.A 根据文章 Cinque Terre,Italy 中的“The breathtaking views of harbors(港口)far below the
wild coastline along with the rich colors will definitely make it a memorable holiday.(在狂野
的海岸线下面,海港的壮丽景色和丰富的色彩绝对会使它成为一个难忘的假日。)”可知,
游客在意大利的五渔村可以欣赏到美丽的海港景色。故选 A。
22.B 根据文章 Angkor Wat,Cambodia 中的“Angkor Wat is the world’s largest religious(宗教
的)monument and it contains impressive remains from the Khmer Empire(9th to 15th
century).(吴哥窟是世界上最大的宗教遗迹,它包含着高棉帝国(9 世纪到 15 世纪)留下
的令人印象深刻的遗迹。)”和 Petra,Jordan 中的“The delicate constructions of temples
and tombs along with the remains of churches and temples are only a couple of reasons why this
world-famous site is a must-visit destination.(精致的庙宇和陵墓建筑以及教堂和寺庙遗迹
只是这个世界著名景点成为必去景点的几个原因。)”可知,吴哥窟和佩特拉共同之处是都
可以参观到宗教文物。故选 B。
23.C 根据文章第一段中的“Below are my 4 favorite UNESCO World Heritage Sites.(下面是我最
喜欢的 4 个联合国教科文组织世界遗产。)”及全文可知,文章主要介绍了作者最喜欢的 4
个联合国教科文组织世界遗产,从而推断文章最有可能选自一篇旅游博客。故选 C。
B
【语篇导读】本文是一篇记叙文,讲述了 11 岁的美国女孩 Addy Barrett 通过各种方式努力拯救
大猩猩的故事。
24. B 根据文章第二段“Addy is now working to save her favorite animals.She has sold T-shirts and
home-made cookies to raise money,and she hosts a party about the gorilla yearly.”可
知, Addy 努力拯救大猩猩。故选 B。
25. D 根据文章第三段中“ it’s because of habitat loss , climate change and the spread of
disease.But there is also the problem of mining.‘Some mines in Congo,Africa destroy
gorillas’ habitats and make their living conditions worse.’(这是因为栖息地的丧失、气候变
化和疾病的传播。但还有采矿的问题,非洲刚果的一些矿破坏了大猩猩的栖息地,使它们
的生活条件变得更糟)”可知,该段主旨是讲述野生大猩猩濒临灭绝的原因,故选 D。
26.C 根据文章倒数第二段中“So far,Gorilla Heroes has raised more than $11,000.Addy was
recently named a winner of the 2019 Gloria Barton Prize for Young Heroes for her work.”可
知,到目前为止, Addy 的 Gorilla Heroes 项目已经筹集了超过 11000 美元,由于她的工
高一英语 ZT 参考答案·第 3 页(共 9 页)
{#{QQABaYaEggggAAIAABhCQQFoCAIQkBCAAKoGQEAEIAABABNABAA=}#}
作,Addy 最近获得了 2019 年格洛丽亚·巴顿青年英雄奖。由此推断,她的项目得到了认
可,故选 C。
27. B 根据文章第二段“She has sold T-shirts and home-made cookies to raise money,and she hosts
a party about the gorilla yearly.”可推知 Addy 是慷慨的(generous);根据文章倒数第二段
“Gorilla Heroes has raised more than $11,000.Addy was recently named a winner of the
2019 Gloria Barton Prize for Young Heroes for her work.”可推知 Addy 是有能力的(able),
故选 B。
C
【语篇导读】本文是一篇说明文,文章主要介绍了母语的重要性,以及一些母语语言快要消
失,倡导大家拯救快要消失的母语。
28.B 推理判断题。根据文章第一段“‘If you talk to a man in a language he understands,that goes
to his head.If you talk to a man in his own language,that goes to his heart.’Mandela
understood our mother language is very personal thing to us.(‘如果你用一个人听得懂的语言
与他交谈,他会记在脑子里。如果你用一个人的母语与他交谈,那就会深入他的内心。’
曼德拉明白我们的母语对我们来说是非常私人的事情。)”可推知,作者使用纳尔逊·曼德
拉的话是为了强调母语的重要性。故选 B。
29.C 代词指代题。根据文章第二段“After all,it’s the language we first hear and the language we
first learn to speak.We can communicate in a nuanced(微妙的)way through our mother
language,expressing our emotions and moods more fluently.We make friends in our mother
language.(毕竟,这是我们第一次听到和第一次学会说的语言。我们可以通过母语进行微
妙的交流,更流利地表达我们的情感和情绪。我们用母语交朋友。)”可知,上文主要讲述
我们用母语做什么,所以划线词所在句子意为“爱上母语”,it 指代“母语”,故选 C。
30.B 主旨大意题。根据文章最后一段“Through efforts both large and small,they are getting
people to speak and read in certain languages,and to pass them on.The United Nations has set
Feb 21st as International Mother Language Day to raise awareness of dying languages.(通过大
大小小的努力,他们正在让人们使用和阅读某些语言,并将这些语言传递下去。联合国将
2 月 21 日定为国际母语日,以提高人们对濒死语言的认识。)”可知,最后一段主要讲述了
要努力拯救濒临灭绝的语言。故选 B。
31.A 标题归纳题。根据文章最后一段“Language is the road map of a culture.It tells where its
people come from and where they are going.(语言是文化的路标。它告诉人们从哪里来,到
哪里去。)”可知,文章主要讲述了我们的语言告诉我们更多。这篇文章最好的标题是:我
们的语言告诉我们更多。故选 A。
高一英语 ZT 参考答案·第 4 页(共 9 页)
{#{QQABaYaEggggAAIAABhCQQFoCAIQkBCAAKoGQEAEIAABABNABAA=}#}
D
【语篇导读】本文是一篇说明文,主要介绍的是志愿者旅行这种新的旅行方式。
32. B 根据第一段的“As the show finds a growing audience,volunteer travel — an old-yet-modern
form of travel similar to Xu's type of work — has attracted more attention.(随着该节目的观众
越来越多,志愿者旅行——种古老而现代的旅行形式,与徐的工作类型类似——吸引了更
多的关注。)”和第二段“Volunteer travel refers to taking a trip where all or part of the purpose
of the trip is to participate in an arranged service opportunity to help others.(志愿旅行是指全
部或部分旅行目的是参加安排好的帮助他人的服务机会的旅行。)”可知,作者在文章的开
头提到 Meet Yourself 的目的是引出本文的话题,即志愿者旅行。故选 B。
33.C 根据第二段的“During the trip,volunteer travelers often provide services like teaching,
cooking,animal caring,and cultural activities.In exchange for their help,the volunteers
may get free or discounted accommodation,meals and laundry,activities,or classes.(在旅
途中,志愿者经常提供教学、烹饪、动物护理和文化活动等服务。作为对他们帮助的交
换,志愿者可以获得免费或折扣的住宿、餐饮和洗衣、活动或课程。)”可知,旅行者可以
从他们提供的帮助中得到回报。故选 C。
34.A 根据第三段的“However, just as what Meet Yourself describes... urban residents to
volunteer in rural areas.(然而,正如 Meet Yourself 所描述的那样,近年来,越来越多的志
愿者旅行发生在他们的原籍国家或地区。《三联生活周刊》评论说,农村地区的志愿者项
目现在吸引了更多的城市游客,让他们从快速而紧张的城市生活节奏中解脱出来。一家志
愿者平台的创始人 Yang Yan 在接受该杂志采访时表示,城市居民去农村做志愿者确实已
经成为一种日益增长的趋势。)”可知,第三段主要讲的是志愿者旅行的新趋势。故选 A。
35. B 根据倒数第二段的“Sanlian Lifeweek magazine commented that volunteer projects in rural
areas are now attracting more urban visitors as a break from the fast and stressful pace of urban
living.(《三联生活周刊》评论说,农村地区的志愿者项目现在吸引了更多的城市游客,
让他们从快速而紧张的城市生活节奏中解脱出来。)”可知,现在越来越多的城市居民被农
村志愿者项目所吸引是为了逃离忙碌的生活。故选 B。
第二节
【语篇导读】这是一篇说明文。本文讲述了几种处理学校压力的方法。
36. D 根据上文“Now when you feel your stress building up inside,how can you manage it ( 现
在,当你感到内心的压力越来越大时,你该如何应对呢?)”以及下文的四个小标题可
知,要介绍应对压力的方法。选项 D.Try one or more of the following(尝试以下一种或多
种方法。)符合语境。故选 D。
37. F 根据下文“However,other students remember well in the evening.(然而,其他学生在晚上
记得很清楚。)”可知,这里应是与其他学生相对,时间相反。选项 F.Some students
remember well in the morning(有些学生早上记得很清楚。)Some students 对应下文 other
students。故选 F。
高一英语 ZT 参考答案·第 5 页(共 9 页)
{#{QQABaYaEggggAAIAABhCQQFoCAIQkBCAAKoGQEAEIAABABNABAA=}#}
38. E 根据本段小标题“Stay healthy and get enough sleep(保持健康和充足的睡眠。)”和下文
“As a result,their performance in school and work can suffer.(因此,他们在学校和工作中
的表现可能会受到影响。)”可知,没有注意健康的话,工作会受影响。选项 E.Many
students don’t focus on their health(许多学生不关注自己的健康。)符合语境。故选 E。
39. A 这是本段小标题,根据下文“Share your problems and how you are feeling and dealing with a
parent,friend,teacher,or doctor.When you talk your stress out with some friends,chances
are that some of them are going through the same thing and they might have some ideas to
share.(与父母、朋友、老师或医生分享你的问题以及你的感受和处理方式。当你和一些
朋友谈论你的压力时,他们中的一些人可能经历了同样的事情,他们可能有一些想法可以
分享。)”可知,应对压力的其中一个方法就是和别人谈论自己的问题。选项 A.Talk to
others(与他人交谈。)符合语境。故选 A。
40. G 本段小标题是让自己放松一下。根据下文“Some people find that quiet activities like reading
a book or watching TV are the best way to relax.Others prefer more active breaks: working on
personal projects, exercising like yoga or Tai Chi, listening to music or spending time
outdoors.(有些人发现读书或看电视等安静的活动是最好的放松方式。其他人则喜欢更活
跃的休息时间:做个人项目、做瑜伽或太极等运动、听音乐或户外活动。)”可知,每个人
都有适合自己的放松方式。选项 G.And only you can say which activities work best for
letting you relax(只有你能说哪些活动最能让你放松。)符合语境。故选 G。
第三部分 语言运用
第二节
【语篇导读】本文主要讲述了作者一家人在路上捡到一只小狗,并使它成为家庭的一员的故
事。
41.A 考查状语从句。句意:我们认为或许他的家人在附近露营,因此我们径直走了。故选 A。
42.D 句意:几个小时之后,在我们回来的路上,他仍然在原地。A.cheap 便宜的;B.long 长
的;C.business 商业;D.return 返回。根据“he was still in the same place”可知,在我
们回来的路上,他仍然在原地。故选 D。
43.A 句意:再一次,试图让人们为他而停下。故选 A。
44.C 句意:所以我们无法绕过他。A.talk with 交谈;B.search for 寻找;C.get around 绕
开;D.worry about 担心。根据“he laid down in the middle of the road”可知,因此我们绕
不过了,故选 C。
45.A 句意:我们停了下来,环顾四周几分钟,试图找到他的主人,但我们失败了。A.failed
失败;B.regretted 后悔,悔恨;C.refused 拒绝;D.changed 改变。根据“We decided
he was abandoned”可知,我们停下车,试图找他的主人,但我们失败了。故选 A。
高一英语 ZT 参考答案·第 6 页(共 9 页)
{#{QQABaYaEggggAAIAABhCQQFoCAIQkBCAAKoGQEAEIAABABNABAA=}#}
46.D 句意:他没有项圈,而且很瘦。A.beautiful 美丽的;B.normal 正常的;C.healthy 健康
的;D.thin 瘦的。根据下文“He was so thin”可知,这只狗非常瘦弱。故选 D。
47.A 考查状语从句。句意:如果我把他抱上车时他不咬我,那我们就有了一条新狗。故选 A。
48.B 句意:这只狗非常高兴地就跟着我们,根本没有反抗。A.sadly 难过地;B.happily 高兴
地;C.fearfully 害怕地;D.proudly 自豪地。根据“…with no fight at all.”可知,这只
狗非常高兴地就跟着我们,根本没有反抗。故选 B。
49.B 句意:他不停地把头伸到两个前排座位中间,感谢我们将他捡起。A.asking 问;
B.thanking 感谢,感激;C.excusing 原谅;D.pardoning 宽恕。thank sb.for…为……
而感谢某人,根据“for picking him up”可知,此处 thanking 符合题意。故选 B。
50.A 句意:很明显,这只狗肯定在路上流浪了有段时间。A.clearly 显然地;B.impossibly 不
可能地; C.willingly 愿意地;D.safely 安全地。根据下文“He was so thin”可知,很明
显,这只狗肯定在路上流浪了有段时间了。故选 A。
51.C 句意:因此,在接下来的两周里,我们给他喂了很多食物,他体重增加了 20 多磅。
A.trained 训练;B.taught 教;C.fed 喂养;D.walked 行走。根据下文“he gained over
twenty pounds”可知,我们喂了他很多东西,故选 C。
52.D 句意:我们带他去看了兽医。兽医告诉我们,他的身体状况良好。A.men 男人;
B.women 妇女;C.children 孩子;D.animals 动物。
53.A 句意:兽医从狗的牙齿状况推测这只狗大约两到三岁。A.guessed 猜测,推测;
B.doubted 怀疑;C.realized 意识到;D.expected 期望。根据“from the condition of his
teeth”可知,此处只是一种推测,故选 A。
54.C 句意:我们非常喜欢这只小狗。A.trust 信任;B.forget 忘记;C.love 爱;D.dislike 不
喜欢。根据下文“He has been mistreated and yet,he still is so very sweet.”可知,我们非常
喜欢这只小狗。故选 C。
55.A 句意:他没有规矩,但是他学东西很快。A.quick 快的;B.slow 慢的;C.bad 糟糕
的;D.future 将来。根据“He had no manners,but…”可知,这只狗学东西非常快。故
选 A。
听力原文
Text 1
M:Sue,that report on my desk has to be finished today.But I’m sick and can’t come to the office.
W:I see the report,Bill.I’ll finish it for you.
Text 2
M:Dr. Wilson’s poetry class sounds interesting.I’ll take it next semester.
W:Well,if you are expecting to have an easy time learning the course,you are totally mistaken.
高一英语 ZT 参考答案·第 7 页(共 9 页)
{#{QQABaYaEggggAAIAABhCQQFoCAIQkBCAAKoGQEAEIAABABNABAA=}#}
Text 3
W:I saw you and Pat at the basketball game last weekend.
M:You must be mistaken.We went to Paris for a holiday and just came back yesterday.
Text 4
M:Do you know a big fire that broke out in the city center at 2:00 a. m.
W:Yes,luckily,no one was hurt.And it took 3 hours for the firefighters to put it out.
Text 5
W:Be careful!Don’t throw your cigarette out of the window.If you do that,you may start a fire.Put it
out in the ashtray.
M:Sorry.I wasn’t thinking.
Text 6
W:I just saw Jack at the bus station.Why is he waiting for a bus
M:He has to go to a lecture at 10:00 this morning.
W:I know that.But why did he have to wait for a bus You always go to school by bicycle together,
don’t you
M:That’s right.But his bicycle broke down,and he had it repaired this morning.
Text 7
M:What are you going to do after lunch
W:I have to go downtown and do some shopping.Would you like to help me
M:I’d love to.What are you going to buy
W:Tomorrow is my sister’s birthday.I’d like to buy her a birthday present.
M:What are you going to give her
W:I have no idea.What do you think she would like
M:It’s hard to say.I don’t know her very well.Perhaps you know what she is fond of.
W:Well,let me see.She teaches English at a middle school.
M:Why not buy her some English books as a present
W:That’s great!
Text 8
W:Mr. Green,may I ask for leave
M:What happened,Judy
W:My son is seriously ill,and no one can take care of him at home.
M:I’m sorry to hear that.And you know we’re quite busy at the moment.
W:I know that,but you can find a replacement for me.
M:I’ll consider that.When can you be back
W:Perhaps Thursday,two days off.His father should come back from England by then.
高一英语 ZT 参考答案·第 8 页(共 9 页)
{#{QQABaYaEggggAAIAABhCQQFoCAIQkBCAAKoGQEAEIAABABNABAA=}#}
M:And can’t you find a babysitter
W:I’ve tried.But in such an emergent case,it’s not so easy to find a babysitter.
M:I see.I will arrange for Joe to take over your job.You must hand your job over to him properly.
W:You’re so considerate,Mr. Green.
M:Wish your son well sooner.
Text 9
M:So,two men grabbed your bag as you came out of the bank and ran off down the street.Is that
correct
W:Yes.One of them stopped me and asked me the time.The other one grabbed my bag.
M:Would you please describe them
W:I’m not sure,because it happened so quickly.
M:The one who asked you the time,what did he look like
W:Well,let me see.He was short and he had gray hair and a little moustache.He was very thin,
about 20 years old.And he was wearing a black jacket.
M:Did you notice the colour of his eyes
W:Yes.They were brown.
M:Good.And what about the other man
W:I’m sorry,I didn’t get a good look at him.He was quite tall.I remember he had a beard.He was
bald and he appeared much older than the short one.
M:Thank you.We may call you tomorrow.
W:OK.
Text 10
M:Now listen carefully!I want to tell you about a new TV quiz show for teenagers.It’s called Answer
That,and it will be on Channel Five at four o’clock every Thursday.It will be just like the popular
adult quiz show on the same channel on Monday afternoons.
I’m sure you’ve all seen that!Every week there will be forty-eight teenagers on the
programme.They will be in eight teams,and each team will have six people.The questions will be
easy at the beginning of the quiz and then they will get more difficult.They will all be about films,
music and TV.In the end there will be only one team left — the winners.There will be some great
prizes.This week the winners will all get a new camera.Everyone loves taking photos.Next week
first prize is a laptop.If you would like to be on Answer That,then call 0573-5789.Just give your
name,age and school address,and maybe you will be on TV soon!
高一英语 ZT 参考答案·第 9 页(共 9 页)
{#{QQABaYaEggggAAIAABhCQQFoCAIQkBCAAKoGQEAEIAABABNABAA=}#}