Module 6 Unit 3 Language in use八年级英语外研版上册课时优化训练(含答案)

文档属性

名称 Module 6 Unit 3 Language in use八年级英语外研版上册课时优化训练(含答案)
格式 docx
文件大小 18.1KB
资源类型 教案
版本资源 外研版
科目 英语
更新时间 2024-08-26 12:10:59

图片预览

文档简介

Module 6 Animals in danger Unit 3 Language in use—八年级英语外研版上册课时优化训练
一、词汇互译
1.The bird fell onto the ground after the man ______ (射击) it.
2.The cooks use different kinds of ______ (刀) to cut vegetables.
3.Ms Smith often ______ (提供) poor students with food and clothes. She is really kind.
4.They are doing a lot of ______ (研究) to help animals.
5.Which animals are in _______(危险) Do you know, Mike
二、完成句子
6.我需要拿走压力,放松自我。
I need to ______ ______ the stress and relax myself.
7.我们终于弄清楚了这次事件的真相。
We finally ______ ______ the truth of this event.
8.为了有个好座位,她早早就到了。
She arrived early ______ ______ ______ ______ a good seat.
9.他们正在制订计划成立一个野生动物倶乐部。
They are making a plan to _______ _______ a wildlife club.
10.我们需要捡起地上的垃圾。
We need ______ ______ ______ the litter on the ground.
三、阅读理解
Today, we often see delivery men(送货员) taking food to people. Do you believe that self-driving cars---cars without drivers will bring food to you in the near future That sounds interesting, doesn’t it
Now Baidu and Meituan are working together to use self-driving cars to deliver food. These companies use them to send group orders(订单). For example, when a company orders food for people working there, a self-driving car will bring all of their orders to the company quickly and safely.
Online food ordering is becoming popular all around China, even in small villages. Till now, about 300 million users use different apps to order food online. Some researchers(研究人员) say that using self-driving cars will be a revolution(变革)in the food delivery. They will make a great difference in the future.
At the same time, some people think there must be some problems. For example, self-driving cars can drive well on flat(平坦的)roads, but what will happen when the road is not flat Some other people worry that most of the delivery men will lose their jobs in the future.
What do you think of using self-driving cars to deliver food
11.Baidu and Meituan are working together to ______.
A.use self-driving cars to deliver food.
B.find more and more delivery men.
C.use more Chinese cars in their work.
12.The word “They” in Paragraph 3 refers to “______ ”.
A.Some researchers. B.Self-driving cars. C.Different apps.
13.What can we know from the passage
A.Some researchers think self-driving cars are safer and quicker.
B.Many villages are using self-driving cars to deliver food.
C.About 300 million users order food online till now.
14.The best title of the passage is ______.
A.The introduction of self-driving cars.
B.The problems of using self-driving cars.
C.The worries from delivery men.
答案以及解析
一、词汇互译
1.答案:shot
2.答案:knives
3.答案:provides
4.答案:research
5.答案:danger
二、完成句子
6.答案:take away
7.答案:found out
8.答案:in order to get
9.答案:set up
10.答案:to pick up
三、阅读理解
11.答案:A
解析:细节理解题。根据第二段Now Baidu and Meituan are working together to use self-driving cars to deliver(配送)food.(现在百度和美团正在合作使用无人驾驶汽车配送食物。)可知,百度和美团正在合作使用无人驾驶汽车配送食物。故选A。
12.答案:B
解析:
13.答案:C
解析:细节理解题。根据第三段Till now, about 300 million users use different apps to order food online.(到目前为止,约有3亿用户使用不同的应用程序在线订餐。)可知,到目前为止,约有3亿用户在网上订餐。故选C。
14.答案:A
解析:标题归纳题。根据第一段Do you believe that self- driving cars-cars without drivers will bring food to you in the near future That sounds interesting, doesn't it (你相信在不久的将来无人驾驶汽车会给你配送食物吗 听起来很有趣,不是吗 )以及通读全文可知,本文主要讲述了使用无人驾驶汽车配送食物。所以本文的最佳标题是"关于无人驾驶汽车的介绍"。故选A。
同课章节目录