Module 7 Unit 1 Have you ever been to an English corner? 外研版九年级英语全册课时优化训练(含解析)

文档属性

名称 Module 7 Unit 1 Have you ever been to an English corner? 外研版九年级英语全册课时优化训练(含解析)
格式 docx
文件大小 47.2KB
资源类型 教案
版本资源 外研版
科目 英语
更新时间 2024-08-30 15:48:21

图片预览

文档简介

Module 7 English for you and me Unit 1 Have you ever been to an English corner —九年级英语外研版全册课时优化训练
一、单选题
1.—Would you like to have dumplings or noodles
—________. Either is OK for me.
A. It’s up to you
B. I can’t stand them
C. No problem
2.My mother advises me ________ in the bed because it’s bad for my eyes.
A. to read B. not to read C. not reading
3.The girl is ________ nice a girl ________ we all want to help her.
A. such; that B. so; that C. very; that
4.I fell off the bike on my way to school. ________, I wasn’t hurt.
A. Luckily B. Suddenly C. Naturally
5.In India, it is ________ to arrive 15 minutes late to parties, or people may think you are rude.
A. special B. simple C. polite
二、完成句子
6.玲玲,你觉得你今年在英语方面取得了多大进步
______ ______ ______ do you think you've______ in English this year, Lingling
7.这就是我三年前居住过的古镇。
This is the ancient town______ ______ ______ three years ago.
8.我们无论什么时候见面,我总是给他一个拥抱。
I always give him a hug______ ______ ______.
9.他的新小说变得越来越受欢迎了。
His new novel became______ ______ ______ ______.
10.一些人觉得英语太难了,学好它需要太多精力。
Some people think English is too difficult and it______ too much effort______ ______ it well.
三、阅读理解
Besides the famous Great Wall and Tian’anmen Square, what other places do you want to visit in Beijing How about going to some interesting museums You can learn a lot while having fun.
Bees are very small, but the China Bee Museum is quite large. There are about 600 bee specimens (标本) in the museum. There is also a great bee-keeping exhibition. Want to learn more about where honey (蜜) comes from and how it is made Go check it out! Ticket Price: Free.
If you love watermelon then you will feel at home at the Beijing Watermelon Museum. It lies in the Watermelon Research Institute (研究所). Most of the exhibits are about how different kinds of watermelons are developed and grown. Visitors can also see many paintings and other art works about this summer fruit in the museum. Ticket Price: 20.
Diabolo (空竹) is one of the most popular outdoor activities in Beijing. It’s a two-headed top (陀 螺). You can throw it up and catch it with a string (细绳) which is tied between two sticks. The Beijing Diabolo Museum has more than 400 diabolos. It also teaches many diabolo skills. You can learn how to play with the diabolo yourself. Ticket Price: Free.
11.How many bee specimens are there in the China Bee Museum
A. About 400. B. About 500. C. About 600.
12.What can visitors learn about at the Beijing Watermelon Museum
A. The methods to develop and grow watermelons.
B. The methods to make watermelon art works.
C. The methods to make watermelon honey.
13.What can visitors do at the Beijing Diabolo Museum
A. Learn many diabolo skills.
B. Dra w paintings about diabolos.
C. Make diabolos by themselves.
14.According to the passage, what can we know about these three museums
A. The three museums are all free to enter.
B. We can learn a lot while having fun in the three museums.
C. The three museum are in different cities of China.
15.Where can we read the passage
A. In a sports magazine.
B. In a travel magazine.
C. In a science magazine.
答案以及解析
一、单选题
1.答案:A
解析:句意:—你想吃饺子还是面条?—随你。我都可以。考查交际用语。It's up to you由你决定;I can't stand them我不能忍受它们;No problem没问题。根据“Either is OK for me.”可知,“我”吃饺子或者面条都可以,由对方决定即可,A选项符合语境。故选A。
2.答案:B
解析:句意:我的妈妈建议我不要在床上阅读,因为这对我的眼睛不好。考查非谓语动词。advise sb. to do sth.建议某人做某事;advise sb. not to do sth.建议某人不做某事。根据“because it's bad for my eyes.”可知,在床上阅读对眼睛不好,故此处是建议不要在床上阅读,动词不定式的否定式作宾补。故选B。
3.答案:B
解析:句意:这个女孩是如此的好以至于我们都想帮助她。考查结果状语从句。分析可知,“we all want to help her”是“The girl is ... nice a girl”的结果,根据第一空后的主体词“nice”为形容词可知,应用so...that...引导结果状语从句,表示“如此……以至于……”。故选B。
4.答案:A
解析:luckily幸运地;suddenly突然;recently最近,不久前.根据句意"我在上学的路上从自行车上摔下来. ________,我没有受伤."可知,luckily符合句意.故选:A.
5.答案:C
解析:A特别的;B简单的;C礼貌的。根据or people may think you are rude.(否则人们可能会认为你很粗鲁)可知,根据常识,在印度,参加聚会迟到15分钟是有礼貌的。故选:C。
二、完成句子
6.答案:How much progress; made
7.答案:where I lived
8.答案:whenever we meet
9.答案:more and more popular
10.答案:requires; to learn
三、阅读理解
11.答案:C
解析:细节理解题。根据表格一There are about 600 bee specimens(标本) in the museum.(博物馆里有大约600个标本。)可知在中国蜜蜂博物馆里有大约600个标本。故选C。
12.答案:A
解析:细节理解题。根据表格二Most of the exhibits are about how different kinds of watermelons are developed and grown.(大多数展品都是关于不同种类的西瓜是如何被培育和种植的。)可知游客在北京西瓜博物馆可以了解到培育和种植西瓜的方法。故选A。
13.答案:A
解析:细节理解题。根据表格三It also teaches many diabolo skills.You can learn how to play with the diabolo yourself.(它还教许多空竹技巧。你可以自己学习如何玩空竹。)可知,在北京空竹博物馆里游客可以学到空竹技巧。故选A。
14.答案:B
解析:细节理解题。根据第一段You can learn a lot while having fun.(在开心快乐的同时可以学到很多。)可知在这三个博物馆可以开心快乐地玩,也可以学到很多。故选B。
15.答案:B
解析:推理判断题。根据第一段Besides the famous Great Wall and Tian'anmen Square,what other places do you want to visit in Beijing?(除了著名的长城和天安门广场,你还想参观北京哪些地方?)可知,这是出现在旅游杂志上的。故选B。