/ 让学习更有效 新课备课备考 | 英语学科
/ 让学习更有效 新课备课备考 | 英语学科
2025-2026学年外研版(三起)五年级英语上册核心考点精练
Module 5 考点19:阅读理解-选择
学校:___________姓名:___________班级:___________考号:___________
The children are having a party. Ms Smart bought fourteen apples, seventeen eggs, eighteen oranges and nineteen pears this morning. She put (放) them on the table. Xiaoyong ate two apples, Daming ate three eggs. Xiaofang and Lily ate five oranges. Mimi and her friends ate four pears. They are very happy now.
1.There are ________ apples on the table now. ( )
A.eleven B.twelve C.thirteen
2.There are ________ eggs on the table now. ( )
A.fourteen B.thirteen C.twelve
3.There are ________ oranges on the table now. ( )
A.thirteen B.sixteen C.twenty
4.There are ________ pears on the table now. ( )
A.ten B.twelve C.fifteen
根据短文内容,选择正确答案。
Near our school there is a park. We can see many trees and flowers. Some flowers are red, and some are yellow. There is a hill behind the park, too. It is Sunday today. There are many children in the park. Some boys are walking and playing games. Some girls are dancing and singing. Peter and his brother Sam are playing football. Their father and mother are sitting under the tree. “Would you like some ice creams ” their mother asks. The children say, “Yes! And we would like some juice, too!” They are all very happy.
5.There are many trees and flowers _____. ( )
A.in our school B.near our school C.in the park
6.There is a hill _____ the park. ( )
A.on B.behind C.near
7.There are many _____ playing in the park. ( )
A.children B.babies C.old people
8.Peter’s mother wants to buy some _____ for them. ( )
A.juice B.cakes C.ice creams
My name is John. I live in San Francisco. Last summer holiday, I went to Hangzhou to visit my uncle. I went there by plane. It was my first time (第一次) to take a plane. I was very happy. I sat (坐) next to the window. I looked out of (往……外看) the window. I had lunch (午饭) on the plane. I had some fish and rice. And I drank some drinks. I saw a film (电影) too. It was about a monkey. I liked it very much. I had a good time on the plane.
9.John lives in _______. ( )
A.Washington DC B.London C.San Francisco
10.John went to Hangzhou to visit his uncle _______. ( )
A.last weekend B.last summer holiday C.next year
11.John went there _______. ( )
A.by plane B.by bus C.by car
12.John had some _______. ( )
A.fish and rice B.fish and soup C.sweets and dumplings
13.John _______ about a clever monkey too. ( )
A.had a party B.saw a film C.made a postcard
Hello, my name is Xiaoming. I'm eleven years old. I live in Haikou. There are forty-two students in our class. Half of them are boys. Lucy is my best friend. She is ten years old. She lives in Sanya. Last Saturday we went to the supermarket together. We bought a lot of food for our picnic. We ate some bread and drank some milk for our lunch. We were very happy.
14.Where does Xiaoming live ( )
A.Haikou. B.Sanya. C.Beijing.
15.How many girls in our class ( )
A.42. B.21. C.22.
16.How old is Lucy ( )
A.10. B.12. C.11.
17.Where did they go last Saturday ( )
A.Sanya. B.Haikou. C.Supermarket.
18.Did they feel happy ( )
A.Yes, they did. B.No, they didn't. C.I don't know.
I'm Tom. My classroom is very bright and clean. It is not big but it is beautiful. There are forty six pupils in my class. We are cute and lovely. There are forty six desks and forty six chairs. They're for us. There's a TV on the wall. It can help us learn. There's a blackboard in front of the teacher's desk. And there's a flag on the top of the blackboard. There are also many pictures on the wall. They are useful for our study. I like my classroom.
19.How many children are there in the class ( )
A.46. B.56. C.47.
20.The classroom is ________. ( )
A.big and bright B.big and clean C.small but clean
21.There is (are) ________ on the wall. ( )
A.a TV B.many pictures C.Both A and B
22.There's a flag ________. ( )
A.on the wall B.on the top of the blackboard C.on the desk
23.Does Tom like his classroom ( )
A.Yes, he does. B.Yes, he did. C.No, he doesn't.
My school is very big. It has sixteen classrooms. There are three hundred students in it. I’m in Class 2, Grade 4. There are two doors and six windows in my classroom. On the teacher’s desk, there is a computer. We have twenty five desks and fifty chairs. There’re thirty boys and twenty girls in our class. We have three teachers. They are a Chinese teacher, an English teacher and a maths teacher. We all love our teachers.
24.The school has _______ classrooms. ( )
A.sixty B.sixteen C.six
25.There are _______ students in the school. ( )
A.one hundred B.ninety C.three hundred
26.There is _______ on the teacher’ s desk. ( )
A.a computer B.a TV C.a pencil
27.There are _______ boys in my class. ( )
A.twenty- five B.twenty C.thirty
28.We have _______ teachers. ( )
A.two B.three C.four
阅读短文,选择正确的答案。
There is a new park near my house. It’s a fine day today. My family and I are in the park now. On my left, there is a cafe. On my right, there is a big lake. There are many flowers and trees near the lake. There’s a small hill behind the lake. Near the lake, there is a sign. It says, “Don’t swim in the lake!” There is a playground in the middle of the park. There are some small shops near the gate. The park is so beautiful. We like it very much.
29.The park near my house is _________. ( )
A.new and beautiful B.old and beautiful
C.clean and new D.old and clean
30.Is there a cafe in the park ( )
A.Yes, there isn’t. B.No, there isn’t.
C.Yes, there is. D.No, there is.
31.People can’t _________ in the lake. ( )
A.swim B.fish
C.boat D.play
32.The shops in the park are not _________. ( )
A.small B.big
C.good D.pretty
33.—Do we like the park ( )
—_________.
A.Yes, we do B.No, we do
C.Yes, you do D.No, we don’t
Hello, I'm Mike. This is my bedroom. There is a bed in it. There is one desk beside the bed. On the desk, there are seventeen books. I have got a schoolbag. It's on the chair. There is a pencil box and some books in it. The pencil box is blue. There are six pencils in it. There is also a pen. I like the pencil box very much.
34.How many books are there on the desk ( )
A.Fourteen. B.Fifteen. C.Seventeen.
35.Mike has got _______ pencils. ( )
A.six B.sixteen C.sixty
36.There is _______ on the chair. ( )
A.a desk B.an apple C.a schoolbag
37.What's in Mike's schoolbag ( )
A.Ten pencils and a pen. B.A pencil box and some books. C.Seventeen books.
阅读短文,选择正确的答案
Zhang Lei likes walking. He goes for a walk after his father comes back from work. Zhang Lei likes water very much. He often throws his toys into water. He plays with the water and some times he is wet over. His mother says, “You are from fish, I think.”
“Yes, I like fish very much because fish can swim.” Zhang Lei says and feels very glad.
One Sunday morning, Zhang Lei goes to a park with his father. There are many trees and flowers in the park. There are lots of people in the park. Some of them are sitting under the trees. Some of them are sitting at the tables and having tea or drinks. There is a big swimming pool in the middle (在……中间) of the park.
“Will you please take me to the pool ” Zhang Lei asks his father.
“Why do you want to go there ” asks his father.
“I want to learn swimming.” answers Zhang Lei. “And you can teach me how to swim there, I think.”
“I’m sorry I can’t swim,” says the father. “And you are too young.”
“You can’t swim Li Tao’s father swims very well. Why can’t you swim ”
“His father likes eating fish. So he swims very well. ” says the father.
“Oh, I see.” says Zhang Lei. “Then what do you like to eat ”
“I like eating chicken very much,” answers the father.
“Can you lay eggs (下蛋) ” asks Zhang Lei with a smile.
38.Zhang Lei often walks with ________.( )
A.his mother B.his father
C.his friend D.Li Tao
39.Zhang Lei’s father doesn’t want him to learn swimming because he thinks Zhang Lei is ______( )
A.so tall B.so old
C.so young D.so short
40.Zhang Lei’s father doesn’t ________ on Sundays. ( )
A.go home B.go shopping
C.go to work D.go swimming
41.Zhang Lei asks ________ to teach him to swim in the swimming pool. ( )
A.his father B.Li Tao
C.Li Tao’s father D.his mother
42.From the passage we know ________.( )
A.Zhang Lei’s father likes fish B.Li Tao likes eating fish
C.Zhang Lei likes chicken very much D.Li Tao’s father likes fish very much
阅读短文,选择正确的答案。
Mr White looks out of his window. There is a boy at the other side of the street. The boy takes some bread out of a bag and begins eating it. There is a very thin dog in the street too. The boy says to it, “Come here, good dog. I will give you some bread.”
The dog is hungry so it goes to the boy, but the boy does not give it any bread. He kicks the dog. It runs away. Then Mr White comes out of his house and says to the boy, “I will give you a shilling (先令).”
The boy is happy and says, “Yes.” “Come here.” Mr White says. The boy goes to him, but Mr White doesn’t give him a shilling. He hits him with a stick (棍;手杖). The boy cries and says, “Why do you hit me I don’t ask you for any money.” “No,” Mr White says, “And the dog doesn’t ask you for any bread, but you kick it.”
43.Mr White ______ out of the window. ( )
A.look B.looks C.looking
44.There is a ______ dog in the street. ( )
A.fat B.thin C.angry
45.The boy does not give ______ bread to the dog. ( )
A.some B.any C.the
46.Mr White hits the ______ with a stick. ( )
A.cat B.dog C.boy
47.The boy doesn’t ask Mr White for any ______.( )
A.bread B.money C.food
阅读短文,选择正确的答案
My school is very big. It has sixteen classrooms. There are three hundred students in it. I’m in Class 2, Grade 4. There are two doors and six windows in my classroom. On the teacher’s desk, there is a computer. We have twenty-five desks and fifty chairs. There’re thirty boys and twenty girls in our class. We have three teachers. They are a Chinese teacher, an English teacher and a maths teacher. We all love our teachers.
48.The school has __________ classrooms. ( )
A.sixty B.sixteen C.six
49.There are __________ students in my school. ( )
A.one hundred B.ninety C.three hundred
50.There is __________ on the teacher’s desk. ( )
A.a computer B.a TV C.two doors
51.There’re __________ boys in my class. ( )
A.twenty-five B.twenty C.thirty
52.We have __________ teachers. ( )
A.two B.three C.four
阅读对话,选择正确的答案。
Lingling: Amy, how many apples do we have
Amy:We have twenty-three apples. But there are twenty-five children in our class.
Lingling: We need two more.
Amy: How many boxes of milk
Lingling: There are twenty-five boxes of milk. There are only twelve bananas. We need more bananas.
Amy: OK. Let’s go to the supermarket.
53.How many apples do they have ( )
A.Twenty-five B.Twelve C.Twenty-three.
54.Are there enough boxes of milk ( )
A.Yes, there are. B.No, there aren’t. C.Too many.
55.How many bananas ( )
A.Twenty. B.Twelve. C.Twenty-five.
56.Where are they going ( )
A.School. B.Home. C.The supermarket.
根据短文内容,选择正确的选项。
We’re at the supermarket. Look, there are so many fruit here! There are 17 pears. There are 15 apples. There are 16 peaches. There are 14 oranges. There are 18 lemons. There are 14 watermelons. There are 19 pineapples. We want to buy them!
57.There are ________ apples. ( )
A.fifteen B.fourteen C.thirteen
58.There are ________ peaches. ( )
A.seventeen B.sixteen C.fourteen
59.There are ________ lemons. ( )
A.fourteen B.eighteen C.nineteen
60.There are ________ pineapples. ( )
A.twenty B.nineteen C.eighteen
阅读幽默小短文,选择最恰当的答案。
______
It’s the first day of school. The head teacher walks around and hears a big noise from one of the classrooms. He walks in and sees the tallest boy talking loudly. The head teacher gets annoyed. He takes the boy out into his office. “You know you must stay here and wait,” he says to the boy.
Then he goes back to the classroom. “Stop talking! The head teacher shouts. The class goes quiet at once. The head teacher gives a speech about “good manners (礼貌)” for half an hour.
“That’s all, class. Now,” he says, “do you have any questions ”
One girl stands up slowly and asks. “Please sir,” she asks, “can you let our teacher back You just take him out.”
61.On the first day of school, the head teacher hears a big noise from ______. ( )
A.one office B.one classroom C.many classrooms
62.After the head teacher shouts, the class ______. ( )
A.is quiet B.is very happy C.is still making noise
63.The boy in the office is ______. ( )
A.the new student B.the noisy student C.the students’ teacher
64.The underlined word “annoyed” means ______. ( )
A.安静的 B.开心的 C.生气的
65.Which one do you think is the best title ( )
A.Who is so quiet B.Who is so noisy C.Good manners.
阅读选择根据短文内容选择正确的选项。
Chen Jie is my good friend. She is friendly. She is helpful at home. She often washes her clothes on the weekend. She likes candies. They are sweet. I don’t like candies. I like apples. They are sweet, too. We have science on Fridays. We love science very much. Our science teacher is Miss Green. She’s funny. We all like her.
66.Chen Jie is a ______ girl. ( )
A.shy B.strict C.friendly
67.Chen Jie often ______ on the weekend. ( )
A.watches TV B.washes clothes C.reads books
68.______ are sweet. ( )
A.Candies B.Apples C.Candies and apples
69.We have ______ on Fridays. ( )
A.science B.music C.maths
70.Miss Green is very ______. ( )
A.tall B.funny C.young
/ 让学习更有效 新课备课备考 | 英语学科
/ 让学习更有效 新课备课备考 | 英语学科
21世纪教育网(www.21cnjy.com)
21世纪教育网(www.21cnjy.com)
参考答案及试题解析
1.B 2.A 3.A 4.C
【导语】本文介绍了孩子们正在开派对,桌子上有很多水果,大家一边吃一边玩耍,很开心。
1.句意:现在桌子上有____个苹果?A11个,B12个,C13个。根据“Ms Smart bought fourteen apples... Xiaoyong ate two apples...”可知买了14个苹果,小勇吃了两个,还剩12个。故选B。
2.句意:现在桌子上有____个鸡蛋?A14个,B13个,C12个。根据“Ms Smart bought fourteen apples, seventeen eggs...Daming ate three eggs.”可知买了17个鸡蛋,吃了3个,还剩14个,故选A。
3.句意:现在桌子上有____个橙子?A13个,B16个,C20个。根据“Ms Smart bought fourteen apples, seventeen eggs, eighteen oranges...Xiaofang and Lily ate five oranges.”可知买了18个橙子,吃了5个,还剩13个,故选A。
4.句意:现在桌子上有____个梨?A10个,B12个,C15个。根据“Ms Smart bought fourteen apples, seventeen eggs, eighteen oranges and nineteen pears this morning...Mimi and her friends ate four pears.”可知买了19个梨,吃了4个,还剩15个,故选C。
5.C 6.B 7.A 8.C
【导语】本文讲了星期天公园里的人正在做的事情。
5.句意:______有很多树和花。A在我们的学校里,B在我们的学校附近,C在公园里,根据“Near our school there is a park. We can see many trees and flowers.”,可知公园里有很多树和花,故选C。
6.句意:公园_____有一座小山。A在……上,B在……后面,C在……附近,根据“There is a hill behind the park, too.”,可知公园后面有一座小山,故选B。
7.句意:有很多______正在公园里玩。A孩子,B婴儿,C老人,根据“There are many children in the park.”,可知有很多孩子正在公园里玩,故选A。
8.句意:彼得的妈妈想给他们买一些_______。A果汁,B蛋糕,C冰淇淋,根据““Would you like some ice creams ” their mother asks.”,可知彼得的妈妈想给他们买一些冰淇淋,故选C。
9.C 10.B 11.A 12.A 13.B
【分析】本文主要讲了约翰第一次坐飞机的经历。
9.句意:约翰住在______。A华盛顿,B伦敦,C旧金山,根据My name is John. I live in San Francisco.,可知约翰住在旧金山,故选C。
10.句意:约翰______去杭州看望了他的叔叔。A上个周末,B去年暑假,C明年,根据Last summer holiday, I went to Hangzhou to visit my uncle.,可知约翰去年暑假去杭州看望了他的叔叔,故选B。
11.句意:约翰______去的那。A坐飞机,B坐公交车,C坐车,根据I went there by plane.,可知约翰坐飞机去的那,故选A。
12.句意:约翰吃了一些______。A鱼和米饭,B鱼和汤,C糖果和饺子,根据I had some fish and rice.,可知约翰吃了一些鱼和米饭,故选A。
13.句意:约翰也看了一部关于一只聪明猴子的电影。A举办聚会,B看电影,C制作了一张明信片,根据I saw a film (电影) too. It was about a monkey.,可知约翰也看了电影,故选B。
14.A 15.B 16.A 17.C 18.A
【分析】本文介绍了小明和露西的个人信息及上星期六一起去超市的事情。
14.句意:小明住在哪?A海口。B三亚。C北京。根据I live in Haikou.,可知小明住在海口,故选A。
15.句意:我们班有多少女孩?根据There are forty-two students in our class. Half of them are boys.,可知班里一共有42个学生,男生占一半,那么女生也占一半,一半为21,故选B。
16.句意:露西多大?根据Lucy is my best friend. She is ten years old.,可知露西10岁,故选A。
17.句意:上星期六他们去哪了?A三亚。B海口。C超市。根据Last Saturday we went to the supermarket together.,可知上星期六他们去了超市,故选C。
18.句意:他们感觉高兴吗?根据We were very happy.,可知他们很高兴,答语为肯定回答,故选A。
19.A 20.C 21.C 22.B 23.A
【分析】短文主要讲述了Tom的教室。
19.句意:班上有几个孩子?根据文中句子There are forty -six pupils in my class.可知有46个学生。故选A。
20.句意:教室是___________。A选项是又大又亮。B选项是又大又干净。C选项是小但是干净。根据文中句子My classroom is very bright and clean. It is not big but it is beautiful.我的教室很明亮,很干净,不大,但是很漂亮。故选C。
21.句意:在墙上有__________。A选项是一个电视,B选项是许多图画,C选项是A 和 B 都是。根据文中句子There's a TV on the wall. There are also many pictures on the wall.可知墙上有一台电视和许多图画。故选C。
22.句意:__________有一面旗子。A选项是在墙上,B选项是在黑板的上端,C选项在桌子上。根据文中句子And there's a flag on the top of the blackboard.可知黑板上面有一面旗子。故选B。
23.句意:Tom喜欢他的教室吗?根据文中句子 I like my classroom.可知他喜欢。故作肯定回答。题干是由Does引导的一般疑问句,答句也用does回答,故选A。
24.B 25.C 26.A 27.C 28.B
【导语】短文大意:介绍我们学校的设施,及学生数量,着重介绍我班的师资设施。
24.句意:学校有_________间教室。A六十,B十六,C六,根据My school is very big. It has sixteen classrooms. 可知学校有十六间教室。故选B。
25.句意:学校里有_________名学生。A一百,B九十,C三百,根据There are three hundred students in it.可知学校里有三百名学生。故选C。
26.句意:讲桌上有_________。A一台电脑,B一台电视,C一支钢笔,根据On the teacher’s desk, there is a computer.讲桌上有一台电脑。故选A。
27.句意:我班有_________名男孩。A二十五,B二十,C三十,根据There’re thirty boys and twenty girls in our class.我班有三十名男孩。故选C。
28.句意:我们有__________名老师。A二,B三,C四,根据We have three teachers. 我们有三名老师。故选B。
29.A 30.C 31.A 32.B 33.A
【分析】29.问句为:在我家附近的公园怎么样?根据There is a new park near my house.The park is so beautiful.可知,公园又新又漂亮。A又新又漂亮,B又老又漂亮,C又干净又新,D又老又干净。A符合题意,故选A。
30.问句为:公园里有咖啡馆吗?根据On my left, there is a cafe.可知,公园里有咖啡馆。A语法错误,B没有,C有,D语法错误。C符合题意,故选C。
31.问句为:人们不能在湖里干什么?根据Near the lake, there is a sign. It says, “Don’t swim in the lake!” 可知,人们不能在湖里游泳。A游泳,B钓鱼,C划船,D玩。A符合题意,故选A。
32.问句为:公园里的商店不是怎么样?根据There are some small shops near the gate. 可知,公园里的商店不大。A小,B大,C好的,D漂亮的。B符合题意,故选B。
33.问句为:我们喜欢这个公园吗?根据We like it very much.可知,我们非常喜欢这个公园。A我们喜欢,B语法错误,C是的,你喜欢,D我们不喜欢。A符合题意,故选A。
34.C 35.A 36.C 37.B
【分析】文章介绍了迈克的卧室和房间里的物品。
34.句意:桌子上有多少本书?根据原文On the desk, there are seventeen books.可知,桌子上有17本书。故选C。
35.句意:迈克有_____支铅笔。根据原文 There are six pencils in it.可知,迈克有6支铅笔。故选A。
36.句意:椅子上有_____。根据原文 I have got a schoolbag. It's on the chair.可知,椅子上有一个书包。故选C。
37.句意:迈克的书包里有什么?根据原文There is a pencil box and some books in it. 可知,书包里有一个铅笔盒和一些书。故选B。
38.B 39.C 40.C 41.A 42.D
【解析】38.由句子He goes for a walk after his father comes back from work.可知他经常和他爸爸一起散步,故答案为B。
39.由句子And you are too young.可知爸爸认为他太小了,不能游泳,故答案为C 。
40.由句子One Sunday morning, Zhang Lei goes to a park with his father.可知周日去公园,说明爸爸不上班,故答案为C。
41.由句子And you can teach me how to swim there可知想让爸爸教他游泳,故答案为A。
42.从这篇文章可知,刘涛的爸爸喜欢吃鱼,所以答案为D
43.B 44.B 45.B 46.C 47.B
【解析】43.句意:怀特先生______窗外看。由句子Mr White looks out of his window.可知他现在向窗外看。故答案为B。
44.句意:有一只____狗在街上。由句子There is a very thin dog in the street too.可知有一只很瘦的狗。故答案为B。
45.句意:男孩没有给____狗。由句子but the boy does not give it any bread.可知男孩没有给狗一些面包。故答案为B。
46.句意:怀特先生用棍子打____。由句子He hits him with a stick可知怀特先生打了男孩。故答案为C。
47.句意:男孩没有向怀特先生要____。由句子I don’t ask you for any money.可知他没有向怀特先生要钱。故答案为B。
48.B 49.C 50.A 51.C 52.B
【解析】48.略
49.略
50.略
51.略
52.略
53.C 54.A 55.B 56.C
【解析】53.略
54.略
55.略
56.略
57.A 58.B 59.B 60.B
【解析】57.略
58.略
59.略
60.略
61.B 62.A 63.C 64.C 65.B
【导语】本文主要描述了教室里发生的一件事。
61.句意:开学第一天,校长听到____传来一阵很大的噪音。A一间办公室,B一间教室,C许多教室。根据文中“The head teacher walks around and hears a big noise from one of the classrooms.”可知校长四处走动,听到其中一间教室传来很大的噪音。故选B。
62.句意:校长大喊一声后,全班同学____。A安静了,B非常高兴,C还在发出噪音。根据文中““Stop talking! The head teacher shouts. The class goes quiet at once.”可知校长大喊一声后,全班同学安静了。故选A。
63.句意:办公室里的那个男孩是____。A新学生,B吵闹的学生,C学生们的老师。根据文中““Please sir,” she asks, “can you let our teacher back You just take him out.””可知办公室里的那个男孩是学生们的老师。故选C。
64.句意:带下划线的单词“annoyed”意思是____。A安静的,B开心的,C生气的。根据文中“He walks in and sees the tallest boy talking loudly. The head teacher gets annoyed.”可知校长走了进去,看到那个最高的男孩在大声说话。校长很生气。故选C。
65.句意:你认为哪个是最佳标题?A谁这么安静?B谁这么吵?C良好的礼仪。根据文中“The head teacher walks around and hears a big noise from one of the classrooms. He walks in and sees the tallest boy talking loudly. The head teacher gets annoyed . He takes the boy out into his office. “You know you must stay here and wait,” he says to the boy.”可知文章主要围绕谁发出的噪音展开的。故选B。
66.C 67.B 68.C 69.A 70.B
【导语】本文介绍了好朋友陈洁,作者和陈洁对食物的喜恶,学校科目和人员。
66.句意:陈洁是一个______女孩。A害羞的,B严格的,C友好的,根据“Chen Jie is my good friend. She is friendly.”,可知是友好的,故选C。
67.句意:陈洁经常在周末______。A看电视,B洗衣服,C看书,根据“She often washes her clothes on the weekend.”,可知经常洗衣服,故选B。
68.句意:_____很甜。A糖果,B苹果,C糖果和苹果,根据“She likes candies. They are sweet. I don’t like candies. I like apples. They are sweet, too.”,可知糖果和苹果很甜,故选C。
69.句意:我们星期五有______。A科学,B音乐,C数学,根据“We have science on Fridays.”,可知星期五有科学,故选A。
70.句意:格林小姐很______。A高的,B有趣的,C年轻的,根据“Our science teacher is Miss Green. She’s funny.”,可知很有趣,故选B。
21世纪教育网(www.21cnjy.com)
21世纪教育网(www.21cnjy.com)