【期末考点培优】专题24 阅读理解-判断-2025-2026学年六年级英语上册期末复习考点培优外研版(三起)(含答案解析)

文档属性

名称 【期末考点培优】专题24 阅读理解-判断-2025-2026学年六年级英语上册期末复习考点培优外研版(三起)(含答案解析)
格式 docx
文件大小 631.9KB
资源类型 试卷
版本资源 外研版(三年级起点)
科目 英语
更新时间 2025-11-28 14:39:14

图片预览

文档简介

/ 让学习更有效 期末备考培优 | 英语学科
/ 让学习更有效 期末备考培优 | 英语学科
2025-2026学年六年级英语上册期末复习考点培优外研版(三起)
专题24 阅读理解-判断
学校:___________姓名:___________班级:___________考号:___________
阅读短文,判断句子正(T)误(F)。
Different people have different hobbies. Some like reading, some like swimming, some like collecting stamps and so on.
Travelling is my hobby. I can learn a lot from the people and the history. It’s very interesting.
I’ve got a new friend, John. He has many hobbies. He likes playing the piano. He likes collecting postcards too.
1.Different people have different hobbies. ( )
2.John is my pen friend. ( )
3.My hobby is travelling. ( )
4.John likes playing the guitar. ( )
5.John doesn’t like collecting postcards. ( )
阅读短文,判断句子正(T)误(F)。
The West Lake is a very beautiful place. It is in the east of China. There are many trees and flowers around the lake. The water is clear and blue. You can take a boat ride on the lake and enjoy the nice views (欣赏美景). There are also some bridges (桥) over the water. In the morning, some people come here to do exercise. At night, the lights around the lake make it look very beautiful. The West Lake is one of the most famous places in Hangzhou. People from all over the world (世界各地) come to visit it.
6.The West Lake is in the west of China. ( )
7.There aren’t many trees or flowers around the lake. ( )
8.People can swim in the lake and enjoy the nice views. ( )
9.There are some bridges over the water. ( )
10.People from all over the world come to visit the West Lake. ( )
阅读短文,判断句子的正确(T)或错误(F)。
I’m Li Ming. I have a pen friend. His name is Tom. He’s from the UK. He’s 12 years old. We often talk about our hobbies and school life. I like playing football and swimming. He likes collecting postcards. I often send him some Chinese postcards. There have got famous people on them. I also told him about my school. There are 50 classrooms in my school. And there is a big playground. We play games with our friends after class there. Tom told me about his school too. His school is very beautiful.
11.Tom is Li Ming’s pen friend. ( )
12.Tom’s hobby is swimming. ( )
13.Li Ming often sends Tom some Japanese postcards. ( )
14.There is a big playground in Li Ming’s school. ( )
15.Tom’s school is beautiful. ( )
阅读短文,判断正(T)误(F)。
In China, National Day is on October (十月) 1st. Chinese people have a long holiday. It usually has seven days. So it’s also called “the golden week”. It is very precious to people. During the holiday, many people will take trips and see beautiful scenery in autumn. Some of them will go back to their hometowns. They are going to visit their parents or grandparents and have a big dinner with their family. Some young people will hold their wedding ceremonies (婚礼) during this long holiday.
16.In China, National Day is in winter. ( )
17.It usually has seven days in the golden week. ( )
18.National Day is very precious to people. ( )
19.During the holiday, all people won’t take trips. ( )
20.Some young people will hold their wedding ceremonies during this long holiday. ( )
阅读理解,判断正(T)误(F)。
Beihai Park is one of the beautiful places in Beijing. There is a big lake in it. The boats on the lake look small. There are many old trees in the park. They are very tall. There are colorful flowers in Beihai Park. They are beautiful. Every day lots of people come to the park. They come from different places. People can have a good time there. They like the park.
21.Beihai Park is a beautiful place in Beijing. ( )
22.There are many tall old trees in the park. ( )
23.There are beautiful flowers in Beihai Park. ( )
24.People can’t have a good time there. ( )
25.Lots of people come to the park every day. ( )
阅读短文,判断正(T)误(F)。
The Spring Festival is the most important festival in China. It is the Chinese New Year. On this day, all the family members get together to have a big family dinner. They eat dumplings, wear new clothes and receive lucky money (收压岁钱). Everyone is happy and has a good time on this day.
In western countries, Christmas is also an important festival. People buy Christmas trees, receive gifts (收礼物) and also have a special dinner with their family members. On this day, everyone says “Merry Christmas” to their families and friends.
26.The Spring Festival is not important in China. ( )
27.The Spring Festival is the Chinese New Year. ( )
28.People eat dumplings and receive lucky money at the Spring Festival. ( )
29.Western people don’t have dinner with their family members at Christmas. ( )
30.Everyone says “Merry Christmas” to their families and friends at Christmas. ( )
看到“悟空上元节灯会大战犀牛精”,外国友人Linda非常好奇什么是上元节?中国人怎样过上元节?我校中国传统文化学习小组为即将来华交流学习的他们搜集了一些材料并设计了层层关卡,顺利通关者将有大礼包赠送哦。Read and judge T or F. 火眼金睛辨真伪。
Shangyuan Festival
Shangyuan Festival, also known as the Lantern Festival, is a traditional festival celebrated on the 15th day of the first lunar month in China. It is the end of the Chinese New Year celebrations. Children love this festival for the fun activities.
31.Shangyuan Festival is the beginning of the Chinese New Year celebrations. ( )
32.We can see lanterns everywhere during this festival. ( )
33.The special food for this festival is jiaozi. ( )
阅读邮件,判断句子是(T)否(F)与邮件内容相符。
To: Linda@
Subject: Beijing and the Great Wall
Do you want to visit Beijing Beijing is the capital of China. It’s in the north of China. It’s very big. It has got more than twenty one million people. There are lots of famous places in Beijing. The Great Wall is one of them. It’s more than twenty thousand kilometres long. And it’s strong. There’s a watch tower rise to about 12 metres every one hundred metres. There’s a Chinese saying on the wall, “Who has never been to the Great Wall is not a true man.”
From: Lingling@
34.Beijing is the capital of China. ( )
35.Beijing is in the south of China. ( )
36.Beijing has got more than 21,000 people. ( )
37.The Great Wall is more than twenty thousand kilometres long. ( )
38.“Who has never been to the Great Wail is not a true man.” 的中文意思是:不到长城非好汉。( )
阅读短文,判断句子正(T)误(F)。
I’m Yuanyuan. I live in a village (村庄). It’s small but beautiful. My house is in the north of the village. There are some trees around it. There are also some flowers among the trees. My grandpa planted them with me last summer. Behind the house, there’s a river. The water is very clean. You can see some fish in it. When summer comes, we often swim in it. I love my village very much.
39.Yuanyuan lives in a city. ( )
40.Yuanyuan’s house is in the north of the village. ( )
41.Yuanyuan’s grandma planted flowers last summer. ( )
42.There is no fish in the river. ( )
43.Yuanyuan can go swimming in summer. ( )
根据短文内容判断正(T)误(F)。
I’m Jim. I have got lots of stamps. I like collecting stamps. Some are from my pen friend. Some are from my uncle. They’re very interesting. I have got a good friend. His name is John. John’s hobby is reading. He has got lots of story books. He likes them very much. John and I often (经常) play football on Sundays. We sometimes play basketball. Tomorrow we want to go swimming.
44.John is Jim’s good friend. ( )
45.John likes collecting stamps and Jim likes reading. ( )
46.Jim and John often play table tennis on Sundays. ( )
47.Jim and John sometimes play basketball. ( )
48.Jim and John want to go swimming next week. ( )
阅读短文,根据短文内容,判断句子正误。正确的在括号里写“T”,错误的写“F”。
The Smiths want to visit many places in China. Mr Smith wants to visit Tibet (西藏). He wants to climb the mountains and ride a horse. Mrs Smith wants to go to Shanghai. She wants to do some shopping. Amy wants to go to Harbin. She wants to see the beautiful snow and she wants to skate and ski. Tom wants to go to Guilin. He likes the mountains and the lakes. He wants to row a boat.
49.The Smiths want to visit China. ( )
50.Mr mith wants to ride a horse in Tibet. ( )
51.Mrs Smith wants to go to Shanghai to do some shopping. ( )
52.Amy wants to swim in Harbin. ( )
53.Tom wants to go boating in Hangzhou. ( )
阅读理解,判断正(T)误(F)。
I’m Jack. I’m a boy. I’m 12.Look, this is a photo of my little brother. His name is Bob. He lives (居住) in a small village. The street was old then. But it’s new now. He was three then. He was naughty. He was short and thin then. But he is tall and strong now. He was out with his friends yesterday. They went to the park. They were happy.
54.Bob is a girl. ( )
55.Bob is Jack’s sister. ( )
56.Bob lives in a very small city. ( )
57.Bob was naughty then. ( )
58.Bob was at home yesterday. ( )
根据短文判断正(T)误(F)。
Peter is a little boy. He loves his mother and his mother loves him, too. He often helps his mother.
One day, his mother asks him to buy some ice cream for the family. And there is a supermarket near his home. But he does not come home after a long time. His mother is worried (担心). She goes to the supermarket and looks for him. She sees Peter at the door of the supermarket. He is standing outside (在……外面) the supermarket and watching the ice cream. “What’s the matter ” his mother asks. “What are you doing there Why don’t you go home ”
“The ice cream gets wet. I’m drying (弄干) it.” litter Peter answers.
59.Peter is a little boy. His mother often helps him. ( )
60.One day he goes to buy some ice cream. ( )
61.The supermarket is far away from his home. ( )
62.He comes home soon. ( )
63.He wants to dry the ice cream. ( )
根据短文内容判断正(T)误(F)。
There are forty-two students in my class. There are two American boys. They are Jack and Mike. They are my good friends. They like watching TV, but they don’t like playing basketball. They often go to school by bike. I often go to school on foot. There is an English girl in my class. Her name is Lucy. She likes playing basketball and swimming. She usually does her homework in the evening. She often watches TV on Saturday afternoons. She is also my good friend.
64.There are 24 students in my class.( )
65.Jack and Lucy are my good friends. ( )
66.I often walk to school. ( )
67.Jack and Mike don’t like watching TV. ( )
阅读短文,判断正(T)误(F)。
Welcome to Guihu Park in Xindu. It is in the west of downtown Xindu. You can walk along the stone wall around it. You can enjoy the beauty of many ancient (古老的) trees as well as lotus flowers. The ticket is only 20 yuan per person (每人) and half for student. But here are some rules you should follow while visiting:
1. Talk quietly; 2. No running in park; 3. Keep out of the water; 4. No smoking.
68.Guihu Park is in the west of downtown Xindu. ( )
69.You can run along the stone wall around Guihu Park. ( )
70.You should pay 20 yuan if your mother and you go visiting it. ( )
71.You can enjoy the beauty of many ancient trees in Guihu Park. ( )
72.From the passage, we may guess that lotus means“桃花”. ( )
你收到Simon的一封邮件,认真阅读,判断句子正(T) (F)。
Dear Xiaoyu,
I am Bob’s cousin, and I want to be your pen friend too. I live in London, and I’m from England. I can speak Chinese, but I can’t write in Chinese. I like reading, drawing and playing basketball. On weekends I often go to the library. I sometimes draw pictures in the park. I want to show you my pictures. We can play basketball together.
Please write to me and we can be pen friends.
Best
Simon
73.Simon is Xiaoyu’s cousin. ( )
74.Simon can write in Chinese. ( )
75.Simon sometimes draws pictures in the park. ( )
76.Simon wants to play basketball with Bob. ( )
77.Simon wants to show Xiaoyu his pictures. ( )
/ 让学习更有效 期末备考培优 | 英语学科
/ 让学习更有效 期末备考培优 | 英语学科
21世纪教育网(www.21cnjy.com)
21世纪教育网(www.21cnjy.com)
参考答案及试题解析
1.T 2.F 3.T 4.F 5.F
【导语】本文讲了兴趣爱好。
1.句意:不同的人有不同的爱好。根据“Different people have different hobbies.”,可知题干与短文相符,故答案为T。
2.句意:约翰是我的笔友。根据“I’ve got a new friend, John.”,可知说约翰是新朋友,故答案为F。
3.句意:我的爱好是旅行。根据“Travelling is my hobby.”,可知题干与短文相符,故答案为T。
4.句意:约翰喜欢弹吉他。根据“He likes playing the piano.”,可知喜欢弹钢琴,故答案为F。
5.句意:约翰不喜欢收集明信片。根据“He likes collecting postcards too.”,可知约翰喜欢收集明信片,故答案为F。
6.F 7.F 8.F 9.T 10.T
【导语】 本文讲了西湖。
6.句意:西湖在中国的西部。根据“The West Lake is a very beautiful place. It is in the east of China.”,可知西湖在中国的东部,故答案为F。
7.句意:湖周围没有多少树或花。根据“There are many trees and flowers around the lake.”,可知湖周围有很多树和花,故答案为F。
8.句意:人们可以在湖里游泳欣赏美景。根据“You can take a boat ride on the lake and enjoy the nice views (欣赏美景).”,可知文中没有提到可以在湖里游泳,故答案为F。
9.句意:水上有一些桥。根据“There are also some bridges (桥) over the water.”,可知题干与短文相符,故答案为T。
10.句意:来自世界各地的人们来西湖游览。根据“People from all over the world (世界各地) come to visit it.”,可知题干与短文相符,故答案为T。
11.T 12.F 13.F 14.T 15.T
【导语】本文介绍了李明和他笔友汤姆的兴趣爱好以及各自的学校生活。
11.句意:汤姆是李明的笔友。根据句子“I have a pen friend. His name is Tom. ”可知汤姆是李明的笔友,题干与短文相符,故答案为T。
12.句意:汤姆的爱好是游泳。根据句子“I like playing football and swimming.”可知李明的爱好是游泳,题干与短文不符,故答案为F。
13.句意:李明经常给汤姆寄一些日本的明信片。根据句子“I often send him some Chinese postcards.”可知李明经常给汤姆寄一些中国的明信片。题干与短文不符,故答案为F。
14.句意:在李明的学校里有一个大操场。根据句子“And there is a big playground.”可知李明的学校有一个大操场。题干与短文相符,故答案为T。
15.句意:汤姆的学校是漂亮的。根据句子“Tom told me about his school too. His school is very beautiful.”可知汤姆的学校是非常漂亮的。题干与短文相符,故答案为T。
16.F 17.T 18.T 19.F 20.T
【导语】本文讲了国庆节假期。
16.题干句意:在中国,国庆节在冬天。根据“In China, National Day is on October (十月) 1st.”,可知在秋天,故答案为F。
17.题干句意:黄金周通常有七天。根据“It usually has seven days. ”,可知题干与短文相符,故答案为T。
18.题干句意:国庆节对人们来说非常珍贵。根据“It is very precious to people.”,可知题干与短文相符,故答案为T。
19.题干句意:假期里,所有人都不会去旅行。根据“During the holiday, many people will take trips and see beautiful scenery in autumn”,可知很多人会去旅行,故答案为F。
20.题干句意:一些年轻人将在这个长假期间举行婚礼。根据“Some young people will hold their wedding ceremonies (婚礼) during this long holiday.”,可知题干与短文相符,故答案为T。
21.T 22.T 23.T 24.F 25.T
【导语】本文介绍了北海公园。
21.句意:北海公园是北京一个美丽的地方。根据“Beihai Park is one of the beautiful places in Beijing.”,可知题干与短文相符,故答案为T。
22.句意:公园里有许多高大的老树。根据“There are many old trees in the park. They are very tall.”,可知题干与短文相符,故答案为T。
23.句意:北海公园里有美丽的花。根据“There are colorful flowers in Beihai Park. They are beautiful.”,可知题干与短文相符,故答案为T。
24.句意:人们不能在那里玩得很开心。根据“People can have a good time there.”,可知人们能在那里玩得开心,故答案为F。
25.句意:每天都有很多人来公园。根据“Every day lots of people come to the park.”,可知题干与短文相符,故答案为T。
26.F 27.T 28.T 29.F 30.T
【导语】本文讲了春节和圣诞节。
26.句意:春节在中国不重要。根据“The Spring Festival is the most important festival in China.”,可知春节在中国很重要,故答案为F。
27.句意:春节是中国新年。根据“The Spring Festival is the most important festival in China. It is the Chinese New Year.”,可知题干与短文相符,故答案为T。
28.句意:人们在春节吃饺子,收到压岁钱。根据“They eat dumplings, wear new clothes and receive lucky money (收压岁钱).”,可知题干与短文相符,故答案为T。
29.句意:西方人在圣诞节不与家人共进晚餐。根据“In western countries, Christmas is also an important festival. People buy Christmas trees, receive gifts (收礼物) and also have a special dinner with their family members.”,可知西方人在圣诞节与家人共进晚餐,故答案为F。
30.句意:每个人都在圣诞节向家人和朋友说“圣诞快乐”。 根据“On this day, everyone says “Merry Christmas” to their families and friends.”,可知题干与短文相符,故答案为T。
31.F 32.T 33.F
【导语】本文是对上元节的介绍。
31.句意:上元节是中国新年庆祝活动的开始。根据“It is the end of the Chinese New Year celebrations.这是中国新年庆祝活动的结束。”可知题干与原文不相符,故答案为F。
32.句意:在这个节日里,我们到处都能看到灯笼。根据“Lanterns everywhere: homes, streets and parks.到处都是灯笼:家、街道和公园。”可知题干与原文相符,故答案为T。
33.句意:这个节日的特色菜是饺子。根据“Tangyuan. A special food for the Lantern Festival. 汤圆是上元节的特色菜。”可知题干与原文不相符,故答案为F。
34.T 35.F 36.F 37.T 38.T
【导语】本文介绍了北京和长城。
34.句意:北京是中国的首都。根据“Beijing is the capital of China.”,可知题干与短文相符,故答案为T。
35.句意:北京在中国的南部。根据“It’s in the north of China.”,可知北京在中国的北部,故答案为F。
36.句意:北京有21000多人。根据“It has got more than twenty one million people.”,可知北京有2100多万人,故答案为F。
37.句意:长城有两万多公里长。根据“The Great Wall is one of them. It’s more than twenty thousand kilometres long.”,可知题干与短文相符,故答案为T。
38.根据常识可知题干描述正确,故答案为T。
39.F 40.T 41.T 42.F 43.T
【导语】本文介绍了圆圆的村庄。
39.句意:圆圆住在一个城市里。根据“I’m Yuanyuan. I live in a village (村庄).”,可知圆圆住在一个村庄里,故答案为F。
40.句意:圆圆的房子在村子的北边。根据“My house is in the north of the village.”,可知题干与短文相符,故答案为T。
41.句意:圆圆的奶奶去年夏天种了花。根据“There are also some flowers among the trees. My grandpa planted them with me last summer.”,可知题干与短文相符,故答案为T。
42.句意:河里没有鱼。根据“Behind the house, there’s a river. The water is very clean. You can see some fish in it.”,可知河里有鱼,故答案为F。
43.句意:圆圆夏天可以去游泳。根据“When summer comes, we often swim in it.”,可知题干与短文相符,故答案为T。
44.T 45.F 46.F 47.T 48.F
【导语】本文讲了兴趣爱好。
44.句意:约翰是吉姆的好朋友。根据“I have got a good friend. His name is John.”,可知题干与短文相符,故答案为T。
45.句意:约翰喜欢集邮,吉姆喜欢读书。根据“I’m Jim. I have got lots of stamps. I like collecting stamps. John’s hobby is reading.”,可知吉姆喜欢集邮,约翰喜欢读书,故答案为F。
46.句意:吉姆和约翰经常在星期天打乒乓球。根据“John and I often (经常) play football on Sundays.”,可知吉姆和约翰经常在星期天踢足球,故答案为F。
47.句意:吉姆和约翰有时打篮球。根据“We sometimes play basketball.”,可知题干与短文相符,故答案为T。
48.句意:吉姆和约翰下周想去游泳。根据“Tomorrow we want to go swimming.”,可知吉姆和约翰明天想去游泳,故答案为F。
49.T 50.T 51.T 52.F 53.F
【导语】本文介绍了史密斯一家想在中国参观的地方。
49.句意:史密斯一家想参观中国。根据“The Smiths want to visit many places in China.”,可知题干与短文相符,故答案为T。
50.句意:史密斯先生想在西藏骑马。根据“Mr Smith wants to visit Tibet (西藏). He wants to climb the mountains and ride a horse.”,可知题干与短文相符,故答案为T。
51.句意:史密斯太太想去上海购物。根据“Mrs Smith wants to go to Shanghai. She wants to do some shopping.”,可知题干与短文相符,故答案为T。
52.句意:艾米想在哈尔滨游泳。根据“Amy wants to go to Harbin. She wants to see the beautiful snow and she wants to skate and ski.”,可知艾米想在哈尔滨滑冰和滑雪,故答案为F。
53.句意:汤姆想去杭州划船。根据“Tom wants to go to Guilin. He likes the mountains and the lakes. He wants to row a boat.”,可知汤姆想去桂林划船,故答案为F。
54.F 55.F 56.F 57.T 58.F
【导语】本文介绍了杰克在介绍他的弟弟鲍勃的情况。
54.句意:Bob是一个女孩。根据“His name is Bob”可知Bob是男孩,不是女孩。故答案为F。
55.句意:Bob是Jack的姐姐。根据“I’m a boy”和“this is a photo of my little brother”可知Bob是Jack的弟弟,不是姐姐。故答案为F。
56.句意:Bob居住在一个非常小的城市。根据“He lives in a small village”可知Bob居住在一个小镇,而不是城市。故答案为F。
57.句意:Bob那时很调皮。根据“He was naughty”可知Bob那时确实很调皮。故答案为T。
58.句意:Bob昨天在家。根据“They went to the park”可知Bob昨天和他的朋友们去了公园,不在家。故答案为F。
59.F 60.T 61.F 62.F 63.T
【导语】本文主要介绍皮特为家人去买冰淇淋的故事。
59.句意:皮特是一名小男孩。他的妈妈经常帮助他。根据“He often helps his mother.”可知是他经常帮助他的妈妈,故答案为F。
60.句意:一天他去买一些冰淇淋。根据“One day, his mother asks him to buy some ice cream for the family.”可知是去买冰淇淋,故答案为T。
61.句意:超市离他家很远。根据“And there is a supermarket near his home.”可知超市离他家很近,故答案为F。
62.句意:他很快回家了。根据“But he does not come home after a long time.”可知是许久都没有回家,故答案为F。
63.句意:他想把冰淇淋弄干。根据“The ice cream gets wet. I’m drying (弄干) it.”可知是想把冰淇淋弄干,故答案为T。
64.F 65.T 66.T 67.F
【导语】本文介绍了作者的好朋友。
64.句意:我班有24名学生。根据“There are forty-two students in my class.”,可知作者班有42名学生,故答案为F。
65.句意:杰克和露西是我的好朋友。根据“They are Jack and Mike. They are my good friends. Her name is Lucy...She is also my good friend.”,可知题干与短文相符,故答案为T。
66.句意:我经常步行上学。根据“I often go to school on foot.”,可知题干与短文相符,故答案为T。
67.句意:杰克和迈克不喜欢看电视。根据“They are Jack and Mike. They are my good friends. They like watching TV, but they don’t like playing basketball.”,可知杰克和迈克喜欢看电视,故答案为F。
68.T 69.F 70.F 71.T 72.F
【导语】本文介绍了桂湖公园。
68.句意:桂湖公园在新都市区的西面。根据“Welcome to Guihu Park in Xindu. It is in the west of downtown Xindu.”,可知题干与短文相符,故答案为T。
69.句意:你可以沿着桂湖公园周围的石墙跑步。根据“You can walk along the stone wall around it.”,可知可以沿着桂湖公园周围的石墙走,故答案为F。
70.句意:如果你妈妈和你去参观的话,你们应该付20元钱。根据“The ticket is only 20 yuan per person (每人) and half for student.”,可知应该付30元,故答案为F。
71.句意:你可以在桂湖公园欣赏许多古树的美丽。根据“You can enjoy the beauty of many ancient (古老的) trees as well as lotus flowers.”,可知题干与短文相符,故答案为T。
72.句意:从文章中,我们可以猜测louts的意思“桃花”。根据图片提示可知louts的意思是莲花,故答案为F。
73.F 74.F 75.T 76.F 77.T
【导语】本文是西蒙介绍自己的情况。
73.句意:西蒙是肖宇的堂弟。根据“I am Bob’s cousin, and I want to be your pen friend too.”,可知西蒙是鲍勃的堂弟,故答案为F。
74.句意:西蒙会用汉语写。根据“I can speak Chinese, but I can’t write in Chinese.”,可知西蒙不会用汉语写,故答案为F。
75.句意:西蒙有时在公园里画画。根据“I sometimes draw pictures in the park.”,可知题干与短文相符,故答案为T。
76.句意:西蒙想和鲍勃打篮球。根据“We can play basketball together.”,可知西蒙想和肖宇打篮球,故答案为F。
77.句意:西蒙想给肖宇看他的照片。根据“I want to show you my pictures.”,可知题干与短文相符,故答案为T。
21世纪教育网(www.21cnjy.com)
21世纪教育网(www.21cnjy.com)
同课章节目录