/ 让学习更有效 期末备考培优 | 英语学科
/ 让学习更有效 期末备考培优 | 英语学科
2025-2026学年六年级英语上册期末复习考点培优人教精通版(三起)专题21 阅读理解-判断
学校:___________姓名:___________班级:___________考号:___________
阅读理解,判断正(T)误(F)。
My name is Betty. I live in China. I study in Shanghai No. 5 Primary School. Tomorrow is my birthday. On my birthday, I often get up at 7:30. I buy a lot of food with my mother in the supermarket. In the afternoon, my family and I go and see a film. I have a birthday party at 8:00 in the evening. At the party, I play games and eat a big birthday cake with my friends. I am so happy on my birthday.
1.Today is Betty’s birthday. ( )
2.Betty often gets up at 7:30 on her birthday. ( )
3.Betty sees a film with her friends on her birthday. ( )
4.Betty’s birthday party begins at 6:00 in the afternoon. ( )
5.Betty is happy on her birthday. ( )
阅读理解。阅读短文,判断下列句子与文章内容是(T)否(F)相符。
Summer is the second season of the year. In China, summer begins around June. In summer, it’s hot and there is a lot of rain. People love to wear (穿) T-shirts and shorts. Girls love to wear dresses. In summer, schools are out. Some students go on trips, some go camping, and some have summer classes. I love swimming in summer. So I always go swimming with my parents. My favourite food in summer is ice cream. It’s cold and sweet. I love summer very much.
6.In China, summer begins around July. ( )
7.The weather in summer is hot and rainy. ( )
8.In summer, people love to wear T-shirts and trousers. ( )
9.I sometimes go swimming with my parents in summer. ( )
10.My favourite food in summer is ice cream. ( )
阅读短文,判断正(T)误(F).
Everyone has his own hobby. For example, someone likes reading, someone likes swimming and someone likes painting ... For me, singing songs is my hobby.
I started to listen to music many years ago. I often learn to sing by watching TV or listening to the radio. I have two teachers-my mother and my music teacher. My mother teaches me when I am at home on Sundays. My music teacher teaches me in her classes. I am busy with my study, but I still sing songs every day. Now I am a member of the chorus of our school. I'll sing forever. I am sure I can be a good singer.
11.Singing songs is my hobby. ( )
12.I have only one teacher. ( )
13.My mother teaches me at home. ( )
14.My music teacher teaches me at her home. ( )
15.I am not busy with my study. ( )
阅读短文,判断下列句子与文章内容是(T)否(F)相符。
There are four people in my family. They are my father, my mother, my brother and me. I often get up at 6:00 am. My father and my mother get up at 5:30 am. We have breakfast at 6:30 am. I go to school by bus. I often play football after school. We often go on a trip on summer holidays.
16.There are four people in my family. ( )
17.I often gel up at 5:00 am. ( )
18.My mother gets up at 5:30 am. ( )
19.I often play basketball after school. ( )
20.We often go on a trip on summer holidays. ( )
根据上面短文,判断正(T)误(F)。
World Book Day is a time for children to read lots of interesting books. On this day, children share (分享) their favourite books with friends. They sit together and enjoy the books’ beautiful pictures and words. World Book Day helps children to share their ideas. Books are very important (重要的). They are like windows to a bigger world. Xiaoming is a student at a school in China. Today is World Book Day and he is sharing his favourite book with his classmates. Then the class will act out a story together.
21.World Book Day is a time for teachers to read lots of interesting books. ( )
22.On this day, children share their favourite books with friends. ( )
23.World Book Day helps children to share their ideas. ( )
24.Books are like windows to a bigger world. ( )
25.Today is World Book Day and Xiaoming is sharing his favourite book. ( )
根据短文内容,判断正误(正确“T”,错误“F”)。
Sally is a teacher in a junior high school. To be healthy(健康的), she runs from 6:30 to 7:00 every morning. She wants a pair of new shoes for running, so she goes to a shop today. In Black’s Shoe Shop, she finds a pair of shoes and tries them on. The shoes are very comfort-able( 舒适的). Sally wants green shoes, but the shop only has the black ones. They are 40 dollars. Sally really needs the shoes, so she takes them at last.
Then Sally walks into Mary’s Shoe Shop. The shoes in it are on sale. Sally finds the same shoes in this shop and the shoes are in four different colors, red, green, yellow and black. One pair of shoes is 10 dollars cheaper than(比……便宜) the same shoes in Black’s Shoe Shop. Sally buys a pair of green shoes in Mary’s Shoe Shop. She plans to give the black ones to her mom.
26.Sally plays sports for half an hour every morning. ( )
27.Sally loves doing shopping according to the passage. ( )
28.Sally buys a pair of green shoes in Black’s Shoe Shop. ( )
29.Sally spends (花费)$70 today. ( )
30.Sally does some shopping with her mom. ( )
阅读短文,判断正(T)误(F)。
Christmas Day is on the twenty-fifth of December. It is a very happy day for many boys and girls. On Christmas Eve, they usually go to bed early so that their parents can get the presents ready. They hang up stockings at the end of the beds and wait for Santa Claus. On Christmas morning, children wake up very early. They look for their presents. They have a big party in the afternoon. They often eat turkey or chicken.
31.Christmas Day is on the twenty-fifth of November. ( )
32.On Christmas Eve, children go to bed late. ( )
33.Children hang up stockings on the beds. ( )
34.On Christmas morning, children wake up very early. ( )
35.They eat turkey or beef on Christmas. ( )
阅读短文,判断正( T )误( F )。
My name is Kate. I live in China. I am a student. Today is my birthday. I often get up at 7:30. I buy a lot of food with my mother in the supermarket. Usually I am happy on my birthday. In the afternoon, my family and I go and see a film. Then we go home. And we have a birthday party at 6:30 in the evening. At the party, we play games and eat a big birthday cake.
36.Today is Kate’s birthday. ( )
37.Kate often gets up at 8:30. ( )
38.Kate is happy on her birthday. ( )
39.Kate lives in America. ( )
40.They have a birthday party at 6:30 in the evening. ( )
阅读短文,判断正(T)误(F)。
Students have a long summer holiday every year. The summer holiday is in August. Some students like to go on trips on their holidays. Others think the weather is very hot in summer. They like to stay at home. They often read lots of books. On my summer holidays, I like having a good rest, watching TV and reading some interesting books.
41.Students have a long spring holiday every year. ( )
42.The summer holiday is in August. ( )
43.The weather is very cool in summer. ( )
44.I like reading some interesting books. ( )
45.Some students often read lots of books on their summer holidays. ( )
阅读短文,判断正(T)误(F)。
July 1st, 1997 was a great day because Hong Kong returned(回归) to our motherland. Hong Kong is a very big city. It’s in the south of China. It is called the “Pearl of the Orient(东方之珠)”. Today all Chinese people celebrate the return of Hong Kong on July 1st. We draw some pictures of Hong Kong, take some photos of Hong Kong, sing and dance. We all enjoy the activities.
46.Hong Kong returned to our motherland on July 1st, 1997. ( )
47.Hong Kong is a very big city of China. ( )
48.Hong Kong is in the south of China. ( )
49.China is called the “Pearl of the Orient”. ( )
50.We sing and dance to celebrate the return of Hong Kong. ( )
阅读短文,判断正(T)误(F)。
Summer is the second and the hottest season of the year. It often rains. The days get longer and the nights get shorter. In summer, schools close and students have their holidays. I like going fishing in summer. I usually go fishing with my father on Sundays. My friends and I usually go swimming in the evening. We have a good time.
51.It often rains in summer. ( )
52.The days get shorter and the nights get longer in summer. ( )
53.I usually go fishing with my father. ( )
54.I usually go swimming in the afternoon. ( )
55.We don’t have a good time. ( )
阅读短文,判断正(T)误(F)。
There are four seasons in a year. They are spring, summer, autumn and winter. Each season has three months. Spring is the first season of the year. In spring, the weather gets warmer and the trees have new green leaves. Summer begins around June. It is the hottest season of the year. September, October and November are the months of autumn. Autumn is the golden season. The farmers are busy harvesting. Winter is the last season of the year. It is cold in winter. The nights get longer and longer. It often snows.
56.There are three months in a year. ( )
57.The weather gets warmer and warmer in spring. ( )
58.Autumn is the golden season. The farmers are very busy. ( )
59.Winter is the fourth season of the year. It often snows. ( )
阅读短文,判断正(T)误(F)。
Mother’s Day is on the second Sunday in May. We’ll give Mum some gifts on that day. I will make a beautiful card for her. I will write “Happy Mother’s Day” on it. My brother will make some lucky stars for her. My father will buy some flowers for her. We will have a good time. I love my mother and father.
60.Mother’s Day is on the second Sunday in May. ( )
61.I will write “Happy Mother’s Day” on the card. ( )
62.My brother will make some flowers for her. ( )
63.We will have a good time. ( )
阅读短文,判断正(T)误(F)。
Do you like spring I like it very much. Spring is a nice and busy season. The trees have new leaves. There are many flowers. My parents farm the land and plant vegetables. They work very hard. When spring comes, the days get longer and longer. And everything begins to grow. Spring is the best time to fly kites. The wind is not very strong. Kate is my good friend. She likes spring, too. She often flies kites with me. She likes climbing hills, too.
64.Kate likes spring. ( )
65.The days get shorter and shorter in spring. ( )
66.Spring is the best time to play football. ( )
67.The wind is not very strong in spring. ( )
68.My parents farm the land and plant vegetables in spring. ( )
阅读短文,判断正(T)误(F)。
Do you know what jiaozi is It is the Chinese name of dumplings. It is very delicious and it is very popular in China, especially(尤其) during Spring Festival. People usually eat jiaozi on the eve of Spring Festival. Why do people like eating jiaozi Because Spring Festival is Chinese New Year. People eat jiaozi to show their wishes for good luck. The history (历史) of jiaozi is about l,800 years. Eating jiaozi is a very happy thing.
69.“Dumpling” is the English name of jiaozi. ( )
70.People usually eat jiaozi on the eve of New Year’s Day. ( )
71.Spring Festival is New Year’s Day in many countries. ( )
72.People eat jiaozi to show their wishes for good luck. ( )
73.The history of jiaozi is about two hundred years. ( )
Jack usually gets up at 6:30 in the morning. And he always reads English before breakfast. Then he has breakfast at about 7:30. He goes to school at eight thirty. School starts at nine o’clock. He eats lunch at school. He usually goes home at 4:30 in the afternoon. He often plays football at 4:50. He has dinner with his parents at six o’clock in the evening. Then he does his homework. He always goes to bed at 9:30.
74.Jack usually gets up at six o’clock. ( )
75.Jack has lunch at school. ( )
76.Jack always plays basketball at 4:50. ( )
77.Jack’s father has dinner at six o’clock in the evening. ( )
78.Jack does his homework after dinner. ( )
/ 让学习更有效 期末备考培优 | 英语学科
/ 让学习更有效 期末备考培优 | 英语学科
21世纪教育网(www.21cnjy.com)
21世纪教育网(www.21cnjy.com)
参考答案及试题解析
1.F 2.T 3.F 4.F 5.T
【导语】本文主要介绍了贝蒂过生日的一天安排。
1.句意:今天是贝蒂的生日。根据句子“Tomorrow is my birthday.”可知明天是贝蒂的生日,题干与短文不符,故答案为F。
2.句意:贝蒂在她生日这天经常在早上7:30起床。根据句子“On my birthday, I often get up at 7:30.”可知贝蒂在生日这天经常在早上7:30起床,题干与短文相符,故答案为T。
3.句意:贝蒂在她生日这天跟她的朋友看电影。根据句子“In the afternoon, my family and I go and see a film.”可知贝蒂跟家人看电影,题干与短文不符,故答案为F。
4.句意:贝蒂的生日派对在下午6:00开始。根据句子“I have a birthday party at 8:00 in the evening.”可知贝蒂的生日派对在晚上8:00开始,题干与短文不符,故答案为F。
5.句意:贝蒂在生日这天很开心。根据句子“I am so happy on my birthday.”可知贝蒂在生日这天很开心,题干与短文相符,故答案为T。
6.F 7.T 8.F 9.F 10.T
【导语】本文主要介绍了中国的夏天。
6.句意:在中国,夏天大约在七月开始。根据“In China, summer begins around June.”可知在中国,夏天大约在六月开始,题干与短文内容不符,故答案为F。
7.句意:夏天天气炎热多雨。根据“In summer, it’s hot and there is a lot of rain.”可知夏天天气炎热多雨,题干与短文内容相符,故答案为T。
8.句意:在夏天,人们喜欢穿T恤和裤子。根据“People love to wear (穿) T-shirts and shorts.”可知在夏天,人们喜欢穿T恤和短裤,题干与短文内容不符,故答案为F。
9.句意:我在夏天有时和父母一起去游泳。根据“So I always go swimming with my parents.”可知作者在夏天总是和父母一起去游泳,题干与短文内容不符,故答案为F。
10.句意:我夏天最喜欢的食物是冰淇淋。根据“My favourite food in summer is ice cream.”可知作者夏天最喜欢的食物是冰淇淋,题干与短文内容相符,故答案为T。
11.T 12.F 13.T 14.F 15.F
【导语】本文主要介绍了作者的爱好。
11.句意:唱歌是我的爱好。根据文中“For me, singing songs is my hobby.”可知对于作者来说,唱歌是作者的爱好。题干与原文相符,故答案为T。
12.句意:我只有一位老师。根据文中“I have two teachers-my mother and my music teacher.”可知作者有两位老师—作者的妈妈和作者的音乐老师。题干与原文不符,故答案为F。
13.句意:我妈妈在家教我。根据文中“My mother teaches me when I am at home on Sundays.”可知周日作者在家时,妈妈会教作者。题干与原文相符,故答案为T。
14.句意:我的音乐老师在她家里教我。根据文中“My music teacher teaches me in her classes.”可知作者的音乐老师在她的课上教作者。题干与原文不符,故答案为F。
15.句意:我的学习并不忙。根据文中“I am busy with my study, but I still sing songs every day.”可知作者的学习很忙,但作者仍然每天唱歌。题干与原文不符,故答案为F。
16.T 17.F 18.T 19.F 20.T
【导语】本文讲了作者一家人的日常生活。
16.句意:我家有四口人。根据“There are four people in my family.”,可知题干与短文相符,故答案为T。
17.句意:我经常在早上5点起床。根据“I often get up at 6:00 am.”,可知作者经常早上6点起床,故答案为F。
18.句意:我妈妈早上五点半起床。根据“My father and my mother get up at 5:30 am.”,可知题干与短文相符,故答案为T。
19.句意:我经常放学后打篮球。根据“I often play football after school.”,可知作者放学后经常踢足球,故答案为F。
20.句意:暑假我们经常去旅行。根据“We often go on a trip on summer holidays.”,可知题干与短文相符,故答案为T。
21.F 22.T 23.T 24.T 25.T
【导语】本文讲了世界图书日。
21.句意:世界图书日是教师们阅读许多有趣书籍的日子。根据“World Book Day is a time for children to read lots of interesting books.”,可知世界图书日是孩子们阅读许多有趣书籍的日子,故答案为F。
22.句意:在这一天,孩子们与朋友们分享他们最喜欢的书。根据“On this day, children share (分享) their favourite books with friends.”,可知题干与短文相符,故答案为T。
23.句意:世界图书日帮助孩子们分享他们的想法。根据“World Book Day helps children to share their ideas.”,可知题干与短文相符,故答案为T。
24.句意:书籍就像通向更大世界的窗户。根据“They are like windows to a bigger world.”,可知题干与短文相符,故答案为T。
25.句意:今天是世界图书日,小明正在分享他最喜欢的书。根据“Xiaoming is a student at a school in China. Today is World Book Day and he is sharing his favourite book with his classmates.”,可知题干与短文相符,故答案为T。
26.T 27.F 28.F 29.T 30.F
【导语】本文主要写了莎莉去鞋店买鞋子的事情。
26.句意:莎莉每天早上运动半小时。根据文中句子“To be healthy(健康的), she runs from 6:30 to 7:00 every morning.”可知她每天早上从6点30分到7点运动,运动半小时,故答案为T。
27.句意:根据短文内容,莎莉喜欢购物。文中没有提及莎莉喜欢购物,故答案为F。
28.句意:莎莉在布莱克鞋店买了一双绿色的鞋子。根据文中句子“Sally wants green shoes, but the shop only has the black ones.”可知她在布莱克鞋店买了一双黑色的鞋子。故答案为F。
29.句意:莎莉今天花了70美元。根据文中句子“They are 40 dollars. One pair of shoes is 10 dollars cheaper than the same shoes in Black’s Shoe Shop.”可知布莱克鞋子是40元,玛丽鞋店的鞋子是30元,一共花了70元,故答案为T。
30.句意:莎莉和她妈妈一起去购物。根据文中句子“She plans to give the black ones to her mom.”可知莎莉是一个人去购物的,故答案为F。
31.F 32.F 33.F 34.T 35.F
【导语】本文介绍了孩子们是过圣诞节的情况。
31.句意:圣诞节在十一月二十五日。根据“Christmas Day is on the twenty-fifth of December.”可知圣诞节在十二月二十五日,故答案为F。
32.句意:圣诞节前夕,孩子们睡得很晚。根据“On Christmas Eve, they usually go to bed early so that their parents can get the presents ready. ”可知他们通常很早就上床睡觉,故答案为F。
33.句意:孩子们把袜子挂在床上。根据“They hang up stockings at the end of the beds and wait for Santa Claus.”可知他们把袜子挂在床尾等圣诞老人,故答案为F。
34.句意:圣诞节的早晨,孩子们醒得很早。根据“On Christmas morning, children wake up very early. ”可知圣诞节的早晨,孩子们醒得很早,故答案为T。
35.句意:他们在圣诞节吃火鸡或牛肉。根据“They often eat turkey or chicken.”可知他们经常吃火鸡或鸡肉,故答案为F。
36.T 37.F 38.T 39.F 40.T
【导语】本文主要讲述了凯特怎么过她的生日。
36.句意:今天是凯特的生日。根据“Today is my birthday.”可知今天是她的生日,题干与原文相符,故答案为T。
37.句意:凯特经常八点半起床。根据“I often get up at 7:30.”可知她经常七点半起床,题干与原文不符,故答案为F。
38.句意:凯特生日那天很高兴。根据“Usually I am happy on my birthday.”可知她生日那天很高兴,题干与原文相符,故答案为T。
39.句意:凯特住在美国。根据“I live in China.”可知她住在中国,题干与原文不符,故答案为F。
40.句意:他们在晚上六点半举行生日派对。根据“And we have a birthday party at 6:30 in the evening.”可知晚上六点半他们在举行生日派对,题干与原文相符,故答案为T。
41.F 42.T 43.F 44.T 45.T
【导语】本文介绍了学生们在暑假都经常做些什么。
41.句意:学生们每年都有一个很长的春假。根据“Students have a long summer holiday every year.”可知学生们有一个很长的暑假,故答案为F。
42.句意:暑假在八月。根据“The summer holiday is in August.”可知暑假在八月份,故答案为T。
43.句意:夏天的天气很凉爽。根据“Others think the weather is very hot in summer. ”可知夏天天气很热,故答案为F。
44.句意:我喜欢读一些有趣的书。根据“I like having a good rest, watching TV and reading some interesting books.”可知我喜欢休息、看电视和读一些有趣的书,故答案为T。
45.句意:一些学生经常在暑假读很多书。根据“They often read lots of books. ”可知学生们经常在暑假读很多书,故答案为T。
46.T 47.T 48.T 49.F 50.T
【导语】本文讲述了1997年7月1日是大日子,人们庆祝香港的回归。
46.句意:香港在1997年7月1日回到了我们祖国的怀抱。根据“July 1st, 1997 was a great day because Hong Kong returned to our motherland.”可知1997年7月1日是重要的一天因为香港回归到祖国母亲的怀抱。故答案为T。
47.句意:香港是中国一个非常大的城市。根据“Hong Kong is a very big city.”可知香港是一个大城市。故答案为T。
48.句意:香港在中国南部。根据“It’s in the south of China.”可知香港在中国南部。故答案为T。
49.句意:中国被叫做东方之珠。根据“It is called the‘Pearl of the Orient.’”可知香港被叫做东方之珠。故答案为F。
50.句意:我们唱歌跳舞庆祝香港的回归。根据“We draw some pictures of Hong Kong, take some photos of Hong Kong, sing and dance.”可知我们画香港的图画,给香港拍照片,唱歌并且跳舞。故答案为T。
51.T 52.F 53.T 54.F 55.F
【导语】本文介绍了夏天及作者在夏天做的事情。
51.句意:夏天经常下雨。根据“Summer is the second and the hottest season of the year. It often rains.”,可知题干描述正确,故答案为T。
52.句意:夏天白天变短,夜晚变长。根据“The days get longer and the nights get shorter.”,可知夏天白天变长,夜晚变短,故答案为F。
53.句意:我通常和父亲一起去钓鱼。根据“I usually go fishing with my father on Sundays.”,可知题干描述正确,故答案为T。
54.句意:我通常下午去游泳。根据“My friends and I usually go swimming in the evening.”,可知作者通常晚上去游泳,故答案为F。
55.句意:我们玩得不开心。根据“We have a good time.”,可知他们晚得很开心,故答案为F。
56.F 57.T 58.T 59.T
【导语】本文介绍了一年四季。
56.句意:一年有三个月。根据“Each season has three months.”,可知一年有12个月,故答案为F。
57.句意:春天的天气越来越暖和。根据“In spring, the weather gets warmer and the trees have new green leaves.”,可知题干描述正确,故答案为T。
58.句意:秋天是金黄色的季节。农民们很忙。根据“Autumn is the golden season. The farmers are busy harvesting.”,可知题干描述正确,故答案为T。
59.句意:冬天是一年中的第四个季节。经常下雪。根据“Winter is the last season of the year. It is cold in winter. The nights get longer and longer. It often snows.”,可知题干描述正确,故答案为T。
60.T 61.T 62.F 63.T
【导语】本文讲述了母亲节我们将要给妈妈的礼物。
60.句意:母亲节在五月的第二个星期日。根据“Mother’s Day is on the second Sunday in May. ”可知题干描述正确,故答案为T。
61.句意:我会在卡片上写上“母亲节快乐”。根据“I will make a beautiful card for her. I will write “Happy Mother’s Day” on it. ”可知题干描述正确,故答案为T。
62.句意:我哥哥将为她做一些花。根据“My brother will make some lucky stars for her.”可知他将为妈妈做一些幸运星。故答案为F。
63.句意:我们会玩得很开心的。根据“We will have a good time.”可知题干描述正确,故答案为T。
64.T 65.F 66.F 67.T 68.T
【导语】本文介绍了春天的天气以及人们在春天做的事情。
64.句意:凯特喜欢春天。根据“Kate is my good friend. She likes spring, too.”可知题干描述正确,故答案为T。
65.句意:春天白天变得越来越短。根据“When spring comes, the days get longer and longer. ”可知是当春天到来时,白天变得越来越长。故答案为F。
66.句意:春天是踢足球的最佳时间。根据“Spring is the best time to fly kites.”可知春天是放风筝的最佳时间。故答案为F。
67.句意:春天的风不是很强。根据“The wind is not very strong. ”可知题干描述正确。故答案为T。
68.句意:我父母在春天耕地种菜。根据“My parents farm the land and plant vegetables. ”可知题干描述正确,故答案为T。
69.T 70.F 71.F 72.T 73.F
【导语】本文介绍了饺子。
69.句意:“Dumpling”是jiaozi的英文名。根据“Do you know what jiaozi is It is the Chinese name of dumplings.”,可知题干描述正确,故答案为T。
70.句意:人们通常在元旦前夕吃饺子。根据“People usually eat jiaozi on the eve of Spring Festival.”,可知人们通常在春节前夕吃饺子,故答案为F。
71.句意:在许多国家,春节是元旦。根据常识可知题干描述错误,故答案为F。
72.句意:人们吃饺子是为了表达他们对好运的祝愿。根据“People eat jiaozi to show their wishes for good luck.”,可知题干描述正确,故答案为T。
73.句意:饺子的历史大约有两百年。根据“The history (历史) of jiaozi is about l,800 years.”,可知饺子的历史大约有1800年,故答案为F。
74.F 75.T 76.F 77.T 78.T
【导语】本文介绍了杰克的日常生活。
74.句意:杰克通常六点起床。根据“Jack usually gets up at 6:30 in the morning.”,可知杰克通常六点半起床,故答案为F。
75.句意:杰克在学校吃午饭。根据“He eats lunch at school.”,可知题干描述正确,故答案为T。
76.句意:杰克总是在4:50打篮球。根据“He often plays football at 4:50.”,可知杰克经常在4:50踢足球,故答案为F。
77.句意:杰克的爸爸晚上六点吃晚饭。根据“He has dinner with his parents at six o’clock in the evening.”,,可知题干描述正确,故答案为T。
78.句意:杰克晚饭后做作业。根据“He has dinner with his parents at six o’clock in the evening. Then he does his homework.”,可知题干描述正确,故答案为T。
21世纪教育网(www.21cnjy.com)
21世纪教育网(www.21cnjy.com)