2025年普通高等学校招生全国统一考试(全国二卷)英语-2025年高考真题汇编(pdf版,含听力音频,答题卡和答案)

文档属性

名称 2025年普通高等学校招生全国统一考试(全国二卷)英语-2025年高考真题汇编(pdf版,含听力音频,答题卡和答案)
格式 zip
文件大小 7.5MB
资源类型 试卷
版本资源 通用版
科目 英语
更新时间 2026-01-08 15:58:57

文档简介

Mevagissey,Cornwall
Still,in room 386,academics don't come first.Physical health
2025年普通高等学校招生全国统一考试
Even if you haven't been to the small fishing village
and mental health are the priority."If you're scared about
(全国二卷)
Mevagissey,you've probably seen it in a movie or British TV
something and thinking only about that,there's no way you're
本试卷满分120分,考试时间100分钟。
show.The working harbor (took shape in 1774.Fishermen
going to be able to learn,Ho says."I'm a coach,an adviser,and a
第二部分阅读(共两节,满分50分)
go out to sea daily and sell their fish in harbor-side markets.Don't
comforter,and that's what it means to be a hospital teacher.
第一节(共15小题;每小题2.5分,满分37.5分)
leave the harbor without a traditional Cornish pie.It's delicious.
There are up to 30 students at any given time in Ho's class.She
阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳
21.Where can you find an original copy of the Magna Carta
选项。
generally works with their regular teachers to get lessons and tests
A.In the Ludlow Castle.
being used at their home schools.Some teachers don't give the kids
B.In the Foodie Center of England.
English Market Towns to Visit in the UK
any assignments;they express sympathy instead."I feel like it is a
C.In the Hereford Cathedral
English market towns come in many shapes and sizes.Each has
disservice to the kids,"Ho says."They think their teachers don't
D.In the Black and White House Museum
a personality shaped by the goods and services produced and traded
care about their schoolwork.
22.What is a feature of Shrewsbury Town Center
for centuries.But each town has more to do than shop.
A.It's situated near a big island.
Ho recognizes the psychological benefit of helping kids keep up

Hereford,Herefordshire
with their peers(同龄人)outside the hospital,.“I actually think the
Hereford has remained a lively market town since 1189.
B.It's almost surrounded by water.
Skirting the town square,you'll find lovely shops,eateries,and the
C.It's known for its flower festival.
medicine is only a small piece for some problems,"says Julie Good,
Black and White House Museum.The Hereford Cathedral is the
D.It's easily accessible from London.
director of pain management services at LPCH."It's about problem
most impressive building in town.It's also home to an ancient
23.What does the author suggest visitors do in Mevagissey
solving around what it means to have a full life.Those kids have
library.One of the four original copies of the Magna Carta is
A.Try the Cornish pie.

dreams.School can keep those dreams alive by giving kids a way to
displayed there.
B.Watch a British TV show.
learn and grow.”
Ludlow,Shropshire
C.Go fishing in the sea.
线
24.Who does Ho teach at LPCH
Ludlow is known as the Foodie Center of England.Butcher
D.Take pictures of the harbor.
A.Sick children.
B.Young nurses.
shops,greengrocers,bakeries,and cheese shops line the town
C.Medical students.
D.Patients'parents.
square.Bordering the square,the Ludlow Castle is a "must
Kathy Ho teaches high school inside Lucile Packard Children's
explore"medieval stronghold.The three-day Ludlow Food Festival
25.What is a characteristic of Ho's job
Hospital Stanford LPCH)."Sometimes I don't like saying that
is held each September.
A.Prioritizing academics.
I'm a teacher,says Ho."People get in their minds an idea of what
Shrewsbury,Shropshire
B.Encouraging innovation.
teachers do,but that's not really what it is here.
Getting to Shrewsbury Town Center from London is
C.Treating various diseases.
"Here"is room 386,where each year,about 500 LPCH
challenging but worth the anxiety.The River Severn has a
patients also become students.The hospital school is free of
D.Playing multiple roles.
significant turn through town,almost making an island of
Shrewsbury Town Center.The shape creates a perfect market
parents,doctors,and medical procedures.It's a place of learning.
26.What does the underlined word "it"refer to in paragraph 4
About half of Ho's students stay for a week or less;others are
A.Offering regular lessons.
where goods could be shipped and received using the river as a
highway.Flowers are everywhere-hanging baskets,window
there for more than a year.Most of Ho's students will recover,
B.Paying extra attention.
boxes,and planters-just what you imagine in an attractive English
which means that preparing them to return to school is an
C.Assigning no schoolwork.
market town.
increasingly important component of care.
D.Showing no sympathy.
2025全国二卷2025年英语(全国Ⅱ卷)
听力部分答案
1~5 CBABC    6~10 BCBAB
11~15 ACCAA 16~20 CABBC
附:听力原文
(Text 1)
W:Is this bus going to Baxley,Sir
M:No,I’m afraid not.See the yellow taxi on the corner ①Turn left there to Mavis Street and take bus number four.
W:All right.Thank you.
(Text 2)
W:So would you folks like some dessert
M:②Just bring us the bill,please.We need to get back on the road and continue our journey.
W:No problem.
(Text 3)
W:③Dad,I can’t afford that computer,but I think I really need it for my research.
M:Don’t worry,Alice,just pay as much as you can and I’ll make up the rest.
W:Thank you.Then I can place the order.
(Text 4)
W:Hi,I’m Julie.I’m from the Department of Psychology.What about you
M:④I study biology.I hope you can understand my English.I’m still learning.
W:Well.You speak very clearly.
(Text 5)
M:Linda,I need you to help me with my problem.
W:What did you do Gee,you broke Mary’s sports watch
M:Ah,I wish I didn’t touch it.
W:⑤Well,don’t worry.We’ll have it fixed.
(Text 6)
W:Hello.
M:Hi,Delia.This is Peter.Are you doing anything Tuesday evening
W:Not really.
M:⑥I’ve got two tickets for the National Theatre.Would you like to come
W:Thanks.I’d love to.What’s on
M:Stafford’s latest play.
W:Oh,Sonny told me it was very good.
M:Yes,everyone says so.⑦Shall I meet you at your office at six o’clock Then we can go and have a quick snack.The play starts at seven o’clock.
W:Sounds great.See you Tuesday then.
M:Good.Bye.
(Text 7)
W:Hi,Sam.How is your daughter doing at school
M:Well,since I bought a smartphone for Jillian last summer,⑧it seems the phone has become an extension of her arm and it has made it impossible for her to concentrate.That really upsets me.
W:You are not alone in that.It is said that 95% of teenagers either own or have access to a smartphone.Some schools have put in place policies banning or controlling phone use during school hours.
M:⑨I’m all in favor of these policies.
W:Yeah,more and more schools have begun doing this.A friend of mine works at school,and he told me that these policies had brought about positive changes.
(Text 8)
W:Max,are you ready to go
M:⑩Sure,honey.Why are you dressed like that I thought we were going to play table tennis with Billy and Karen.
W:Oh,change of planBilly suggested we go rock climbing instead.
M:But I was really looking forward to playing table tennis.
W:You play table tennis all the time.We’d like to do some outdoor activities for a change,like rock climbing and horseback riding.
M:Oh,Jessie,I thought the point of this vacation was to relax.
W:Well,we can do something less demanding tomorrowHow about boating on the lake What do you think
M:That will be great.I like the idea of spending some time on the water.I’m sure Billy and Karen will like it too.
(Text 9)
M:Hi,SusannaI had an interview with Anderson High Tech,and they offered me the position of sales manager. I want to let you know before I make my decision.
W:I’m sorry to hear that,Frank,but I appreciate you telling me before you accept the offer.
M:I really enjoy my work here.I put in effort for five years to gain more experiencebut there seems no hope of being promoted.
W:What would help you decide to stay
M:I would consider staying if I could change my position.I would love working in this same department,but I would like to be doing something different.And they offered me 6% more than my present salary.
W:When do you have to tell them your decision
M:They want me to respond by Friday.
W:Let me seeI’ll talk to the Human Resources director and let you know the result on Thursday. Can you wait until then
M:That will be too lateWednesday will be better.
W:Okay,no problemI’m going to do everything I can to keep you on board.
M:I appreciate what you are doing for me.
(Text 10)
Hello everyone.Welcome to Creative Day School.This summer we provide two full-time summer camp programs.Both will last the entire time the children are out of schoolOur 1st summer camp is for our four-year-olds called Mini Camp.This Mini Camp will still have their normal everyday schedule with a lot of fun activities.At least once a week,our mini campers will go on a field trip.These field trips could consist of a day at the beach or exploring the Natural Museum.Our Older Summer Camp is provided for ages five through twelve.There are scheduled summer fun activities and games.The children will participate in art,outdoor play,games and much more.Swimming at a nearby pool is often a weekly field trip for ages six and upOther field trips could include bowling,a day at the movies,or a picnic in the parkPermission of parents and activity fees are required to participate in all field trips. Now let’s watch a five-minute film about last year’s programs.
阅读
第一节
A
【语篇导读】本文是一篇应用文。文章介绍了英国四个值得游览的特色市集小镇,包括其历史背景、标志性景点及特色体验。
21.C 细节理解题。根据Hereford,Herefordshire部分的“The Hereford Cathedral is the most impressive building in town...One of the four original copies of the Magna Carta is displayed there.”可知,《大宪章》的原件之一陈列在 Hereford Cathedral。其他几个市集小镇的介绍内容中均未涉及《大宪章》。故选C项。
22.B 细节理解题。根据Shrewsbury,Shropshire部分的“The River Severn has a significant turn through town,almost making an island of Shrewsbury Town Center.”可知,River Severn流经该镇时形成一个大转弯,几乎将Shrewsbury Town Center围成了一座岛屿,岛屿四面环水。故选B项。
23.A 推理判断题。根据Mevagissey,Cornwall部分的“Don’t leave the harbor without a traditional Cornish pie.It’s delicious.” 可知,作者建议游客离开港口前一定要品尝传统的Cornish pie,并强调其美味。故选 A项。
B
【语篇导读】本文是一篇记叙文。文章讲述了露西尔·帕卡德儿童医院的教师 Kathy Ho 如何在医院学校中为患病儿童授课,强调医院学校不仅关注学业,更注重学生的身心健康,帮助他们在治疗期间保持对学习和生活的希望。
24.A 细节理解题。根据第二段中的“‘Here’ is room 386,where each year,about 500 LPCH patients also become students.”可知,Ho的学生是露西尔·帕卡德儿童医院的患者,即患病儿童。故选A项。
25.D 细节理解题。第三段中Ho提到“I’m a coach,an adviser,and a comforter,and that’s what it means to be a hospital teacher.”,表明她作为一名医院学校的教师,在工作中同时扮演教练、顾问和安慰者等多重角色。故选D项。
26.C 词句猜测题。第四段中提到“Some teachers don’t give the kids any assignments;they express sympathy instead.”,部分老师不布置作业,只表达同情,Ho 认为这对孩子不利。因此 “it” 指代 “不布置作业” 的行为。故选C项。
【思路分析】此题的关键是理解disservice这个派生词以及下文“They think their teachers don’t care about their schoolwork.”的含义。disservice由“否定前缀dis-+ service”构成,推断含义是与“服务”相反的词,再根据下文“学生们认为老师不关心他们的家庭作业”可推断出正确答案,其中assignment与schoolwork意思相近。
27.B 推理判断题。根据最后一段中Good 的话“School can keep those dreams alive by giving kids a way to learn and grow.”可知,医院学校通过给孩子们一种持续学习和成长的方式,来维持他们的梦想,帮助他们在病痛中保持对生活的希望,有梦想就代表有希望。故选B项。
C
【语篇导读】 本文是一篇说明文。文章讲述了居家时间增加推动室内植物行业爆发式增长,并通过研究证实植物对心理健康的积极影响——降低压力激素水平、提升学习与工作效率,同时呼吁人们以耐心养护植物。
28.D 细节理解题。根据第一段中的“...she didn’t have high hopes for it.But the opposite happened:She was flooded,shipping out 1,200 orders in June of 2020 alone.”可知,Detrinidad 起初对生意期望不高,但实际订单量激增,生意出人意料得好。故选D项。
29.D 细节理解题。根据第三段中的“Students who are around plants perform better academically...This productivity also translates into the workplace...a 30% decrease in sick leave” 可知,Knuth 的研究表明植物能提升学生的学习表现和成年人的工作效率。故选 D项。
30.C 推理判断题。根据第四段中的“Doctors practice medicine...you should allow yourself the practice it takes to sustain a plant.” 可知,Detrinidad 以医生和律师需要不断实践为例,类比强调养护植物也需要反复尝试练习,即 “重复努力的重要性”。故选C项。
31.B 标题归纳题。文章围绕室内植物对心理健康的积极影响展开,第二段提到植物通过降低皮质醇水平改善情绪,第三段强调其提升生产力的作用,全文核心是 “植物改善心情”。故选B项。
【易错警示】本题D项具有一定的干扰性,但是D项只是个外壳,是形式,而且很片面。第一段只是个引子,本文的着眼点不仅仅是家居,还有教室和工作地。
D
【语篇导读】本文是一篇说明文。文章讲述了纽约Blue Hill餐厅改名wastED的实验,用原本会被丢弃的食材制作菜品,以提高公众对食物浪费问题的关注。实验虽然只持续了短短的两周,却证明了可持续饮食的可能性。
32.A 推理判断题。根据第一段中的“growing up in South Africa,where the phrase ‘there are children starving in Africa’ was more of an uncomfortable reminder of fact”可知,作者童年时期长大于南非,那儿存在食物短缺问题,“非洲有孩子在挨饿” 是“事实”。由此推断作者可能目睹过食物匮乏的状况。
33.B 细节理解题。根据第三段中的“Each dish was tailor-made to raise awareness regarding food waste.” 可知,Blue Hill 餐厅开展实验的目的是通过定制菜品,让公众意识到食物浪费问题。
34.C 段落大意题。第五段首句指出 wastED 的食材 “并非垃圾”,而是大部分餐厅都不会使用的肉类和农产品的边角料,随后列举 kale ribs,fish collars等通常被餐厅丢弃的原料,并说明它们被改造成美味佳肴。因此该段主要介绍菜品的原料构成。
35.A 细节理解题。根据最后一段中的“it was designed from the start as a short-lived experiment;Blue Hill has since returned to its regular menu”可知,wastED是计划中的短期实验,目前已结束并恢复常规菜单。故选A项。
第二节
【语篇导读】本文是一篇说明文。文章介绍了家庭志愿服务带来的四个意想不到的好处:让家人感觉时间更充裕、促进成年人身体健康、对青少年产生终身积极影响、增加亲子时光。
36.B 此句为过渡句。根据本段首句“Are you looking for a way to bring your family together ”可知,此处所选择的选项需要与家庭共同做事有关系。前文以两个问句引出“家庭共同活动”的需求,后文直接切入 “志愿服务的好处”。B项 “(家庭)志愿服务或许正是你需要的”承上启下,将问题与解决方案衔接。
37.G  此句为细节句。该段主题为 “你会感觉时间更充裕”,G项 “志愿服务让你获得能力感,并激励你充分利用每一天” 解释了为何奉献时间反而让人产生时间变多的主观感受,与前文 “research has found” 的结论呼应。
38.E  此句为主旨句。后文提到 “55岁及以上志愿者记忆力更好、总体健康维持更久”,E 项 “对成年人而言,志愿服务能带来显著的身体健康益处” 概括了段落核心,且“adults”与下文研究对象匹配。
39.C 此句为小标题。该段聚焦青少年志愿服务的长期积极影响(如成绩提升、自信增强),C 项 “志愿服务对儿童和青少年有终身影响” 中的 “lifelong effect” 与段落中 “not just short-term” 形成呼应。
40.F  此句为细节句。前文强调家庭共同志愿服务“朝共同目标努力”,后文提到“每个人带来独特之处并以新的方式建立联系”。F项“你甚至可能发现孩子拥有你以前不知道的天赋”具体说明家庭互动中的意外收获,符合语境。
语言运用
第一节
【语篇导读】本文是一篇记叙文。文章主要讲述了65岁的Evelyn Donohue在经历健康危机后改变生活方式,开始练举重,取得成就并分享成功的秘诀。
41.C 根据下文“Ms Donohue began to work out...”可知,此处指老奶奶开始锻炼(exercise)身体。 work out与exercise为同义复现。
42.D 根据下文“She’d been struggling with eating disorders and health issues”可知,Donohue在经历了一次“警醒事件”(wake-up call)后才开始锻炼身体。
43.B 根据上文“She’d been struggling with eating disorders and health issues”以及下文“led her to getting surgery”可知,健康问题最终(ultimately)导致她做手术,符合事情发展的逻辑。
44.A 根据上文“led her to getting surgery”及下文“turn her life around”可知,她经历过手术后领悟到了自己需要改变(change)。
45.D 根据上文“Ms Donohue began to work out”可知,她开始锻炼身体并遵循健康的(healthy)生活方式。
46.C 根据上文“Ms Donohue began to work out and follow a  45  lifestyle”以及下文“for weightlifting”可知,她开始锻炼身体,发现了对举重的热爱(passion)。a passion for sth.意为“对某事充满热情”。
47.B 根据语境以及下文“workout content”可知,她是健身(fitness)爱好者。
48.A 根据下文“an impressive set of muscles”可知,她练出肌肉,即增肌(grow muscles)。
49.C 根据上文“no”以及下文“others can’t look this good”可知,她认为其他人没有理由(reason)不能看起来(像她)这么好。也就是她能做到,别人也可以。
50.D 根据语境和上文“Consider failure as a”以及下文“to success”可知,此处的意思是“坚持下去:把失败当作通往成功的垫脚石(stepping stone),永不放弃”。
51.A 根据下文“Lift others up on your journey”可知,此处指她提倡帮助(help)他人。
52.B 此处表示的是“成功在分享时(shared)更甜蜜”,呼应上文她在社交媒体上激励并帮助他人的做法。
53.A 此处表示的是“锻炼的目标(goal)是让自己感觉良好,而非看起来好看。”与上文“you do not need to have an amazing body to exercise”呼应。
54.D 根据上文“Ms Donohue used to be laughed at for being too old to work out”以及下文“wrong in the best possible way”可知,Donohue女士用自己的方式证明怀疑者(doubters)错了。
55.C  根据语境以及下文“for many social media users”可知,一位65岁的老奶奶坚持健身,积极改变自己的生活,这对其他人来说就是励志的典范。由此可知,她成为许多社交媒体用户的力量源泉,激励了很多人。inspiration意为“鼓舞人心的人”。
第二节
【语篇导读】本文是一篇记叙文。文章主要讲述了作者从美国移居中国浙江农村生活的经历与感受。
56.答案 where 考查定语从句。所填的词引导非限制性定语从句,先行词是the countryside of Zhejiang,China,关系词在从句中作地点状语,故填where。
57.答案 central 考查形容词。所填的词修饰名词heating,应用形容词形式,故填central,意为“中央的,中心的”。
58.答案 for 考查介词。prepare sb.for...意为“使某人为……做好准备”,是固定搭配。
59.答案 and 考查连词。分析句子结构可知,adapt和learn是并列关系,在句中作并列谓语,应用连词and连接。
60.答案 myself 考查反身代词。所填的词指代主语I,表示“我自己”,应用反身代词myself,构成“find oneself doing sth.”固定结构。
61.答案 is 考查动词的时态和主谓一致。本句描述的是一般事实,时态用一般现在时,且主语The “sunshine scent (香味)” of freshly sunned clothes为第三人称单数,故填is。
62.答案 to discover 考查非谓语动词。本句已有谓语used,此处应用非谓语动词作后置定语修饰chance。the chance to do sth.意为“做某事的机会”,故填to discover。
63.答案 absence 考查名词。所填的词作thanks to的宾语,应用名词形式,故填absence,意为“缺乏,没有”,该词是不可数名词。
64.答案 afternoons 考查名词的数。afternoon意为“下午”,是可数名词,根据plenty of可知,此处应用复数形式afternoons。
65.答案 left 考查非谓语动词。该从句已有谓语have experienced,所以此处应用非谓语动词。a sheet or shirt和leave(使处于某种状态)之间是逻辑上的动宾关系,应用过去分词作后置定语,故填left。
写作
第一节
【参考范文】
Dear Chris,
I hope this email finds you well.I am writing to ask about the progress of your article about Canadian sports.
Could you possibly let me know how the writing is going Your professional insights will undoubtedly offer our readers a compelling perspective on Canadian sports,particularly iconic sports such as hockey and golf.
As the deadline is drawing near,I would like to gently remind you that the contribution is supposed to be submitted before Friday,July 10th.If you need any help,please do not hesitate to contact me,and we will ensure comprehensive support is provided.
Your prompt attention would be highly appreciated.Our readers are eagerly awaiting your introduction to Canadian sports.
Best wishes,
Li Hua
【精彩语句】
1.精美词汇
insight 深刻见解
undoubtedly 无疑地
compelling 引人入胜的
iconic sports 标志性运动
contribution 稿件
comprehensive support 全面支持
2.出彩结构
①Your professional insights will undoubtedly offer...(副词undoubtedly精准插入在助动词will与实义动词offer之间,避免了其在句首时带来的突兀感)
②As the deadline is drawing near,I would like to gently remind you...(As引导时间状语从句)
第二节
【语篇导读】本文是一篇记叙文。文章以事件为线索展开,讲述了作者在爱尔兰求学时,自己的中文名字“秋雨”发音困难,总被老师或同学念错,反映了跨文化交流中的身份认同问题。作者从一开始会认真解释名字读音,到选择性不解释,体现了内心的矛盾和对文化认同的思考,续写两段的重点应该是利用课堂讨论的机会重拾对分享文化身份的热情,实现文化身份的自我确认与他者认同。
【续写思路】
1.段落续写:
①根据续写第一段的首句“在一次班级讨论中,我被邀请去解释我的名字。”可知,第一段可描写作者名字的含义,及班会时老师和同学的反应,以及作者在解释后的心理变化。
②根据续写第二段的首句“很多同学对此很感兴趣并在下课后来找我。”可知,第二段描写同学们的积极反应和热情,作者借此更深入地和同学们分享中国文化,促进跨文化理解,增强文化自信和交流。
2.续写线索
“我”被邀请解释名字的含义→“我”上台解释→同学们似乎懂了“我”名字背后的含义→“我”意识到“我”的行为竟然搭建了文化桥梁→课后“我”和同学们继续交流中文→从那天起,当别人再叫错“我”的名字时,“我”都会主动解释“我”名字背后的含义。
【参考范文】
In a class discussion,I was invited to explain the meaning of my name.“Qiuyu means ‘autumn rain’ in Chinese and carries a special charm in Chinese culture,” I began,with my voice trembling.“Autumn is when crops ripen,while rain brings life and peace.Together,Qiuyu symbolizes a gentle and refreshing presence after the heat of summer.My parents chose this name in the expectation that I’d bring calm and renewal to people’s lives.”As I spoke,the professor sounded out “Qiuyu” gently,and the class echoed softly.This time no giggles broke the silence—just nods admiring with curiosity and respect.I realized that correcting pronunciation wasn’t the point;sharing the story behind my name was what truly bridged cultures.
Many of my classmates got interested and came up to me after class.“Can you tell me how to write ‘Qiuyu’ in Chinese ” asked Jack,clutching a notebook.Other students were also looking at me curiously.While teaching them to write the characters,I was asked about Chinese culture and the pronunciation of other Chinese characters they know.Then one student shared what he knew about Chinese.We spent nearly an hour exchanging stories about Chinese names and traditions.From that day on,“Qiuyu” floated freely in our conversation,no longer a barrier but a bridge,connecting China and Ireland.Whenever someone mispronounced it,I would smile and say,“Let me tell you its meaning.”
【精彩语句】
1.精美词汇
in the expectation that 期盼,期望
giggle 咯咯笑
clutch 紧握
mispronounce 发错音
2.出彩结构
①I began,with my voice trembling.(with复合结构作状语)
②“Can you tell me how to write ‘Qiuyu’ in Chinese ” asked Jack,clutching a notebook.(动词-ing形式作伴随状语)
③...sharing the story behind my name was what truly bridged cultures.(what引导表语从句)2025年普通高等学校招生全国统一考试·全国二卷
英语答题卡
姓名
准考证号
1.客题前,考生先将自己的姓名、准考证号填写清楚,并认真核对条形码上的姓名准考证号和科目:
2.选择题部分请按题号用2B铅笔填涂方框,修改时用橡皮擦干净,不留痕迹:
正确
注意事项
3.非选择题部分请按题号用0.5毫米黑色墨水签字笔书写,否则作容无效:
填涂
贴条形码区
4.在草稿纸、试题卷上答题无效:
5.请勿折叠答题卡、保持字体工整、笔迹清晰、卡面清洁。
样例
一此方框为缺考考生标记,由监考员用2B铅笔填涂。
选择题
IIII III I I I II III
A B
g
6
A B C
1A @


21A 回回
3

N
12ABC
2ABC
A
B
13ABC
10

2
AB
g

14ABC
4
B
@
10
A
B
20
A
B
a
25
A
B
c
D
A
B
D
36ABGD可E目E
a
41
A
B
D
27
88
2A @
ABC
38ABCD

8
29
A B
34
E

a
44
[A][B]
c]D]
39AB D

0
A

d
D
A
D
A
B
A
@


D
西
A B
c D

50
55
c]D]
非选择题
语法填空
56
57
58
59
60
61
62
63.
64
65
写作
第一节
Dear Chris,
请在各题目的答题区域内作答,超出黑色矩形边框限定区域的答案无效
请在各题目的答题区域内作答,超出黑色矩形边框限定区域的答案无效
Best wishes,
Li Hua
第二节
In a class discussion,I was invited to explain the meaning of my name.
Many of my classmates got interested and came up to me after class.
请在各题目的答题区域内作答,超出黑色矩形边框限定区域的答案无效
同课章节目录