2025年高考综合改革适应性演练(八省联考)英语-2025年高考真题汇编(pdf版,含听力音频,答题卡和答案)

文档属性

名称 2025年高考综合改革适应性演练(八省联考)英语-2025年高考真题汇编(pdf版,含听力音频,答题卡和答案)
格式 zip
文件大小 17.2MB
资源类型 试卷
版本资源 通用版
科目 英语
更新时间 2026-01-08 15:58:57

文档简介

听第7段材料,回答第8、9题。
19.What did Monica do right after graduation
2025年高考综合改革适应性演练
8.What does Kate think of writing letters
A.She began travelling.
(八省联考)
A.It's convenient.
B.She became a teacher.
B.It's enjoyable.
C.She launched a newspaper.
C.It's old-fashioned.
20.Where does Monica work now
英语
9.What will the man probably do
A.In China.
B.In Australia.
C.In Canada.
A.Pay the bill.
第二部分阅读(共两节,满分50分》
本试卷满分150分,考试时间120分钟。
B.Send a postcard.
C.Check his mailbox
第一节(共15小题;每小题2.5分,满分37.5分)
第一部分听力(共两节,满分30分)
听第8段材料,回答第10至12题
阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳
第一节(共5小题:每小题1.5分,满分7.5分)
10.What is the woman doing
选项。
听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、
A.Giving a lecture.
弥C三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后,你都有10秒钟的时
B.Hosting a program.
East Yorkshire Attractions
间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。
C.Chairing a meeting.
Burnby Hall Gardens Museum
1.What will Luke do next
11.What made Robert want to become an astronomer
The Balk,Pocklington YO42 2QF
A.Cook a meal.
A.His parents'encouragement.
Tel:01759307125
B.Go to the office.
B.His experiences in big cities.
The gardens are beautifully laid out with two lakes,which are home
%
C.Hand in a report.
C.His curiosity about the stars.
to a vast collection of fish.We also have the Stewart Museum,a
2.What are the speakers talking about
12.Why does Robert put forward the suggestion
children's playground,a book &gift shop,and tearooms.Sunday

A.Two fellow workers.
A.To reduce light pollution.
band concerts and events are available throughout the year.
B.The man's job.
B.To keep the ground clean.
Open:10:00 am to 5:30 pm
C.A marketing project.
C.To cut energy consumption.
Prices:Adults£4.65,Seniors£3.95,Children£2.50
听第9段材料,回答第13至16题
3.How will the woman go to Melbourne
13.Who influenced Elena greatly in her career choice
Goole Museum

A.By car.
B.By train.
C.By air.
A.Her brother.
B.Her father.
C.Her teacher.
Carlisle Street,Goole DN14 5DS
4.Where are probably the speakers
14.Why did Elena quit her first job
Tel:01405768963
线
A.At a store.
B.At home.
C.At a cinema
A.She found it boring
The museum explores the colourful history of the town and port of
5.What does the woman plan to do
B.She was poorly paid.
Goole,with plenty of hands-on exhibits for younger visitors.The
A.Set up a family.
C.She felt stressed.
temporary exhibition gallery has a wide range of art craft (
B.Join a new company.
15.What difficulty did Elena face as an assistant coach
and local history exhibitions which changes every month.
C.Open a restaurant.
A.Balancing study and training.
Open:10:00 am to 5:00 pm
第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)
B.Writing technical instructions.
Admission Free
听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题
C.Handling doubts over her ability.
Sledmere House
中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听每段对话或独白前,
16.What does Elena plan to do next
Sledmere,Driffield YO25 3XG
你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5
A.Start a training program.
Tel:01377236637
秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍
B.Work with a team in England.
Sledmere House is one of Yorkshire's most attractive houses.We
听第6段材料,回答第6、7题。
C.Look for promising soccer players.
听第10段材料,回答第17至20题。
have an award-winning garden,a military museum,a children's
6.Who is the package from
17.What did Monica love doing when she was a child
play area,and a cafe gift shop.Organ music is played on
A.Betty.
B.Mary.
C.Jason.
A.Reading storybooks.
Thursday afternoons.
7.Where will the speakers place the gift just received
B.Playing baseball.
Open:11:30 am to 3:30 pm
A.In the kitchen.
C.Taking dance lessons.
Prices:Adults£8.00,Seniors£6.00,Children£3.00
B.In the bedroom.
18.What was Monica's major in college
Bridlington Animal Park
C.In the living room.
A.Journalism.
B.History.
C.English.
Bridlington,East Yorkshire YO15 3QF
2025八省联考
132025年英语(八省联考卷)
Text 1
M:Thanks for the wonderful meal,Mom.I think I'd better go back to my office.I've got a report to write.
W:OK.Bye,Luke.Drive with care.
Text 2
W:Jill and Patty are very close.They seem to get on very well with each other(彼此相处得很好).
M:Yes,they entered our company the same year and are now working on the same marketing project.
Text 3
W:Bob,I'm going to Melbourne with Lisa tomorrow.
M:Great! Are you going by train I can drive you to the station.
W:No,thanks.We decide to fly.
Text 4
W:You asked Stellar to come around 6:30,didn't you
M:No.I asked her to come over at 7:00,to give you more time to prepare the food.
W:OK.It's ten to seven.She'll be here any minute(随时).
Text 5
M:Hey Susan, it's so good to see you again.Did you come back to visit your family
W:Yes and no.In fact,I've quit my job.I'm planning to stay and start my own restaurant business here.
Text 6
M:Here's a package.
W:I wonder what this is.
M:Who is it from Uncle Jason Aunt Mary
W:Let me see.(6)It’s from Granny Betty.
M:Oh,she's always so generous.Remember the table lamp she sent us last year And the dinner plates.
W:Look,Steve! This is just what we've been wanting,a beautiful vase!
M:Fantastic!
W:(7)It'll be perfect on the coffee table in the living room.
M:(7)Yes,perfect!
Text 7
M:Kate,what are you writing
W:A letter to my sister.
M:Why not send an email to her It's faster.
W:Well,I love email for the convenience,(8)but I tend to write letters for pleasure ,especially for holiday greetings.
M:You're right.I prefer hand written birthday cards,too.
W:And I love getting letters,too.Hearing a letter drop through the mailbox is much more exciting than getting an email,even though it's usually a bill or advertisement in my case.
M:(9)Oh,that reminds me.I haven't checked my mailbox for ages!
Text 8
W:(10)Dear listeners,I have with me today Robert Gent of the International Dark Sky Association.Robert,welcome to our program.
M:Thank you.I'm glad to be here.
W:Would you please tell our listeners why you became an astronomer
M:When I was a little boy,I loved the night sky.(11)I remember I looked up at the stars in the sky and asked,“How many are there How far away are they Can we visit them?”I became an astronomer because I was amazed by their beauty.(12)But now in most big cities,kids can't see the stars like I did.
W:(12)So have you already come up with a solution to this problem
M:(12)Yeah,actually there is a method that is inexpensive and has immediate benefits.If we shine lights down at the ground instead of up into the sky,and use lower brightness levels,we can preserve the beauty of the night sky.
Text 9
M:(13)Elena,who had a great influence on your career
W:(13)I would say it's my father.He began to run soccer schools when I was a teenager.So I played soccer with my brother and his friends.But a life in the game was not my plan,so after graduation I took a job writing technical instructions.It was my first job.
M:What was that like
W:(14)It paid well but was not very interesting,so when offered a coaching role,I seized it.
M:Did you have to overcome any challenges to get where you are today
W:Well,where to start I enjoyed a successful college life.Then I progressed through the college system to become an assistant coach to the national team.I've encountered a lot of challenges through the ups and downs(起伏,兴衰) of being a coach.(15)It's particularly hard to face the doubts after losing games.
M:What achievement are you most proud of
W:I'm most proud of helping my team to win all the last seven matches in Italy and Brazil.
M:What are you planning to do next
W:(16)I'll take on another challenge,possibly coaching in England.
Text 10
W:Good morning,everyone.I'm Monica from Canada,and I'll teach you English writing this term.Before we start,I'd like to take a few minutes to let you know something about me.(17)When I was small,I enjoyed spending my summers reading storybooks instead of playing baseball or taking dance lessons.After I went to school,I took reading time seriously.Once I tied one end of a string around a book and the other end around my waist,climbed a tree,and sat in the branches reading until dinner time.(18)In college,I thought I might major in(主修) journalism or history,but when I took my first literature class,I was deeply attracted to it.The calling(强烈愿望) to be an English major was in my heart,and I couldn't imagine spending my study hours without Shakespeare,Chaucer,or Lewis by my side(在我身边).I learned the art of making connections between literature and life,and developed a love for writing.(19 )After graduation,I taught English in a primary school in Canada for five years.Then I went to Australia and worked as a book editor.(20)Three years ago,I came to China.I've been teaching English in middle schools.I love my job and I'm thankful for the gift of words,for the life,connection ,beauty,and learning that come from language.
1-5 BACBC 6-10 ACBCB 11-15 CABAC 16-20 BACBA
语篇类型:应用文 主题语境:人与社会——社会与文化——东约克郡四个旅游胜地
21.A 根据题干将答案定位至Goole Museum下的“The temporary exhibition gallery...every month”可知,临时展览馆有各种各样的艺术品、工艺和当地历史展览,每月都会更换。故选A项。
22.D 根据Sledmere House下的内容“Organ music is played on Thursday afternoons”可知,在星期四下午有管风琴曲表演。故选D项。
23.C 根据题干将答案定位于Bridlington Animal Park下的“Prices:Adults £4.50,Seniors £4.00,Children£3.50”,可知孩子如果去Bridlington Animal Park的话需要付3.5英镑。故选 C项。
语篇类型:记叙文 主题语境:人与自我——做人与做事——一名邮递员
语篇解读:本文主要介绍了Jim Johnson 作为一名邮递员的工作经历。虽然现在他已经不工作了,但是他仍然提醒着大家社区和邮递员之间建立的深深纽带。
24.C 题目问“从第一段中我们可以知道Jim Johnson 的什么?”。A项“他思想开明”;B项“他目光敏锐”;C项“他热心”;D项“他意志坚强”。根据第一段的内容可知,Jim Johnson不仅仅是送信件。他能叫出所有孩子和他们宠物的名字;他帮忙搬运杂货;他留意没有锁上的门,提供园艺建议,并教了不止几个小男孩曲线球的技艺。由此可知他非常热心,故选C项。
25.B 根据画线词所在句“Though the postal service is often disparaged now,the trust in local postal service lives on”可知,此处为让步关系,主句讲述对当地邮政服务的信任还在,所以推知从句表达意思是虽然邮政服务现在经常被批评。故选B项。A项“拒绝”;B项“批评,批判,挑剔,指责”;C项“调查”;D项“暂停,中止”。
26.D 题目问“在Jim上班的最后那些天,除了每日投递外他还做了什么?”。A项“他开车把Butch送给了它的主人”;B项“他送了礼物给他的朋友们”;C项“他准备了退休聚会”;D项“他和他的邻居告别”。根据第三段的“At every stop,Jim accepted the parting...filled with warm memories”可知,在每一个停靠点,Jim接受已经变成了他自己的家庭的分别祝福。分别场景充满了带有美好回忆的眼泪、笑声和拥抱。故选D项。
27.A 文章第一段主要介绍一个叫Jim Johnson的邮递员的工作日常,还介绍了他除了送信件以外的其他种种热心行为。第二段讲述了邮递员给社区所带来的种种好处,在很多社区人们仍然信任邮递服务。第三段讲述了Jim Johnson退休前些天的情景。最后一段讲述了Jim Johnson不做这份工作已经33年了,但我们仍然记得社区和邮递员间建立的深深纽带。所以作者写这篇文章主要是为了怀念邮递员Jim Johnson的。故选A项。A项“为了怀念一个受人尊敬的邮递员”;B项“为了记录一次难忘的经历”;C项“为邮政服务募捐”;D项“呼吁社区和谐”。
语篇类型:说明文 主题语境:人与社会——社会服务与人际沟通——城市生活和社区的发展
语篇解读:文章介绍了Jane Jacobs关于成功城市社区的观点。她认为城市生活应该充满活力和丰富性,城市规划应由当地居民主导,街道应具有良好的互动性,商业、住宅应融为一体,高密度社区能促进创造力和活力。
28.B 题目问“Jacobs认为什么对于成功的城市社区来说是最重要的?”。A项“高效的公共交通系统”;B项“人们之间的强互动”;C项“统一的建筑风格”;D项“相对较多的人口”。根据第一段中的“At the heart of her vision...whereby people are able to interact with one another in dense (稠密的)and exciting urban environments”可知,对于成功的城市社区而言最重要的是彼此的人际互动。另外,结合第二段最后一句“Jacobs argues that urban communities...because city life is created and sustained through their various interactions”也可知多样的互动在城市生活中的重要地位。故选B。
29.A 根据第二段的“The best judges of how a city should be—and how it should develop—are the local residents themselves”可知,Jacobs认为城市发展的最佳决策者是当地居民。故选A。
30.C 根据第三段中的“The streets in which...and get to know one another”可知,城市街道应该有紧密的交叉人行道,以促进居民之间的各种互动。故选 C。A项“种满植物”;B项“标有清晰标志”;C项“紧紧相连”;D项“对老人来说方便”。
31.C 根据第五段中的“They are also safe places to be,because the higher density means that there are more‘eyes on the street’...maintain a close watch over the neighbourhood”可知,它们也将是安全的地方,因为高密度意味着有更多的“街道上的眼睛”,即有更多的商店老板和当地居民,他们了解他们的区域,并对邻里保持密切的关注,所以可以推断出他们给社区带来安全感。故选C。
语篇类型:说明文 主题语境:人与社会——运动与记忆——运动与大脑记忆功能
语篇解读:文章介绍了一项关于运动如何影响学习的新研究,研究表明运动可以帮助大脑提高记忆力,并指出在学习后四小时进行运动能最大化学习效果。研究还表明运动能够促进大脑释放生物化学物质,改善认知功能。尽管如此,作者提到不同强度的运动对学习效果的影响还有待进一步研究。
32.A 根据第一段的“A new study...found the best time when exercise can help maximize learning”和第二段“Building upon past research...conducted a study to determine when exercise was most beneficial to learning”可知,科学家们在过去的研究基础上发现,运动释放的生化物质可以改善心理功能,他们进行了一项研究,以确定何时运动对学习最有益。由此可知,本研究的目的是探讨何时运动最有利于学习。
33.D 根据第三段的“After the test,all of the subjects watched nature documentaries”可知,所有参与者在测试后都观看了自然纪录片,即关于自然的影片。故选D。
34.B 根据第四段的“Two days later,all of the participants returned to the lab for a recall test”及实验的过程和结果可知,参与者返回实验室是为了进行回忆测试。故选B。
35.D 根据第五段的“I've run enough marathons to prove the fact that my brain is anything but sharp during or after a tough workout”可知,作者跑了多次马拉松,事实证明其大脑在剧烈运动期间或之后没有变得更敏锐,由此可知,作者通过自己跑马拉松的经历表明,剧烈运动可能不会使大脑变得更敏锐。故选 D。
语篇类型:说明文 主题语境:人与社会——社会服务与人际沟通——大学艺术博物馆的朋友项目
语境概述:文章介绍了大学艺术博物馆的朋友项目,强调了朋友是由来自不同背景的人组成的文化社区,加入朋友项目不仅能享有各种福利,还能参与博物馆的各类活动。
36.G 根据本段的小标题“Who are the Friends of the University Art Museum?”可知,本段的中心为大学艺术博物馆朋友项目的成员介绍。同时,空处前后都是“Friends are...”句型,G项“Friends are people of all ages,interests,abilities,and cultural backgrounds”(朋友是各个年龄段、兴趣、能力和文化背景的人们)不仅能够支撑本段中心,而且在句式上与空处前后句保持一致,故选G项。
37.A 此处是一个疑问句,可以从A项和B项中选择。根据第二段的“As a Friend,your membership provides essential annual support...educational programs”“By joining the Friends,you help to guarantee...and to love”可知,第二段主要介绍了会员身份的重要性和意义,A项“会员身份为何重要”能概括本段大意,故选A项。
38.E 根据第三段的小标题“What benefits do members of the Friends enjoy?”可知,本段的中心为朋友项目会员所享受的福利。空后一句介绍了成为会员的另一个好处,由此可知,空处应介绍的是成为会员的一个好处。E项“成为朋友会员,您将获得许多机会”呼应段落主题,且与下文联系紧密,故选E项。
39.F 根据空后的“and they get invitations”可知,空处应提到了they的指代对象,该指代对象应为表示人的可数名词复数。F项“Friends receive a subscription to the Museum's quarterly magazine”是成为会员的一个好处,呼应本段的中心,空后的they 指代F项的“Friends”,故选F项。
40.C 根据小标题“How do I join the Friends?”可知,本段主要介绍的是加入朋友项目的方法。根据空后的“return...and begin...”可知,空处应为祈使句。C项“Simply complete the membership form” 是祈使句,介绍了加入该项目的方法,空后的it指代C项的“the membership form”,故选C项。
语篇类型:记叙文 主题语境:人与自然——人与动物——作者目睹老人与鸽子之间的互动
语篇解读:作者喜欢在海边的公园观看日落,并且每天都会看到一位老人在喂鸽子。一天老人喂鸽子时项链掉落,作者本想帮忙捡起,却看到一只鸽子捡起项链并飞去将项链给老人。作者对此非常高兴并快乐地继续看日落。
41.A 根据下文的“would gather around her before she even had a __43__ to take the bag of rice out from her handbag”(不等她有机会从手提包里掏出装米的袋子,它们就会围聚在她身旁)可知,老妇人是在给鸽子喂食,故选A。feed“给……喂食”;pursue“追逐,跟踪”;train“训练”;collect“收集”。
42.D 根据上文的“The birds,usually around 10 to 15”可知,此处是指数量,表示通常有十到十五只鸽子围聚在她身旁,故选D。
43.B 根据语境可知,鸽子来得特别快,老妇人还没来得及从手提包里拿出装米的袋子,即没有机会去拿装米的袋子,故选 B。wish“愿望,希望”;chance“机会”;plan“计划”;reason“理由”。
44.C 上文提到“It was the same each day”,说明这是她日常生活的一部分,故选 C。project“生产项目”;routine“惯例,常规”。
45.A 上文提到“There,I would always see the same elderly lady __41__ the pigeons(鸽子)”,由此可知作者是在一旁看着老妇人做这件事,故选A。
46.B 根据上文的“It was the same each day”可知,老人每天都来喂鸽子,说明了老妇人对这件事的积极态度,可推测她应是每天都充满热情地在做这件普通的事,故选 B。confidence“自信心”;enthusiasm“热情,热心,热忱”;flexibility“灵活性”;precision“精确,准确,细致”。
47.D 老妇人每天都来喂鸽子,这里指她来到平常的地点,故选D。original“原来的,起初的,最早的”;usual“通常的,寻常的,惯常的”。
48.B 根据下文提到的“to sit down”可知,老妇人走近长凳坐下来,故选B。repair“修理”;approach“(在距离或时间上)靠近,接近”;share“共有,合用”;support“支持,拥护”。
49.C 根据上文提到的“I was sitting on the grass nearby”及下文提到的“get it back for her”可知,作者坐在附近的草地上,看到这种情况,自然是起身去帮她捡项链,故选C。slip in“悄悄溜进”;run away“逃跑”;get up“站起来”; turn around“转身”。
50.A 根据上下文可知,作者站起来想去帮忙捡项链,然而在作者到达之前,鸽子就先行动了,此处上下文之间为转折关系,故选A。however“然而”;afterwards“以后,后来”;gradually“逐渐地,逐步地,渐进地”;fortunately“幸运地”。
51.D 上文提到“The birds,usually around 10 to 15 in __42__, would gather around her”可知,鸽子数量为10到15只,所以这里指那群鸽子里的一只,故选D。
52.D 根据上文的“picked up the necklace”及下文的“dropped it on her lap”和常识可知,鸽子捡起项链后,飞向长凳,然后把项链放到老妇人腿上,故选D。stick“刺,戳,插入,粘贴”;point“指”。
53.C 根据语境和常识可知,鸽子做出这样的举动是让人惊讶的,此处表示作者对此感到难以置信,不敢相信自己的眼睛,故选C。lift“移开,移动”;cover“覆盖”;believe“相信”;close“关闭”。
54.B 根据上下文信息可知,作者对鸽子的行为感到吃惊,老妇人的感受也是如此,故选B。satisfied“满意的”; surprised“惊讶的,感觉意外的”;annoyed“恼怒,生气,烦恼”; frightened“害怕的”。
55.C 根据下文提到的“with a huge smile on my face and happily went back to watching the sunset”可知,作者面带笑容离开了此处,继续看日落了,故选 C 。be left with“留下”。
语篇类型:说明文 主题语境:人与社会——社会文化交流与合作——联合国全球传播部为六种官方语言设立语言日
语篇解读:2010年,联合国全球传播部为六种官方语言设立语言日,其中的联合国中文日帮助世界更好地了解中国,推动世界上语言和文化交流。
56.to celebrate 本句已有谓语动词was,空处应为非谓语动词;结合句意可知此处表目的,同时结构上和to promote并进所有六种语言的平等使用。
57.tongues 根据空前的all six可知,应用tongue的复数形式tongues。
58.and 文中“the carrier of communication”“the bridge of interaction between nations”“the bond of understanding among civilizations”这三个短语是并列关系,共同作is的表语,此处应用并列连词and 连接,故填and。句意:语言是交流的载体、国家间交流的桥梁以及社会之间理解的纽带。
59.written make up为本句的谓语动词,forms是名词,需要一个形容词性质的词来修饰,故填written,表示“书面的”。句意:同时,一种语言及其独特的书写形式构成了一个国家文化传统的“灵魂”。
60.be treated 主语Every language是动作treat的承受者,故用被动语态;空前是should,故填be treated。句意:每一种语言都值得尊重,并且都应该被平等对待。
61.for 根据语境可知,此处表示为世界更好地了解中国提供一个平台,故填for。句意:联合国中文日不仅为全世界更好地了解中国提供了一个独特的平台,而且还促进了世界范围内的语言和文化交流。
62.promotes 本句便用了not only...but also...结构,空处和provides是两个并列的谓语,所以此处时态应和provides一致,表示客观事实;主语“The UN Chinese Language Day”和promote是主动关系,所以用主动语态;主语是单数概念。故填 promotes.
63.improving in是介词,介词后面要跟动词 ing形式作宾语,故填improving。play a(n)...role in...“在……中发挥……作用”。句意:中文在增进中国与世界其他国家之间的交流与合作方面发挥着越来越重要的作用。
64.the the rest of...是固定短语,表示“其余的……”,用于特指剩下的部分,这里特指世界上除中国外的其他国家,故填the。
65.innovation through 是介词,后面需要接名词,故填 innovation。句意:随着越来越多的外国人开始学习中文、体验中国文化,世界将更好地了解中国及其丰富的历史、勤劳的人民、通过创新实现的发展以及包容精神。
范文赏读
第一节
Dear__Beth,
Glad__to__know__that__you__want__to__learn__to__play__table__tennis.I'm writing to offer my support for your decision and recommend an extraordinary coach to you.
It is really a wise option to play table tennis,which not only can improve your physical fitness(健康) but also can enhance your focus and coordination(协调).To help you better learn it,I'd like to recommend a coach to you.Coach Zhang is an experienced player whose coaching style is patient and effective,making it easy for students to understand and improve their skills.Many students have seen significant progress under his guidance.If interested,you can reach him via email@ .
Sincerely hope that you enjoy the process and make great progress.
Yours,
Li__Hua
第二节
I hurried into the theater ,only to find there were even more bikers inside.Puzzled and frightened, I bought a ticket and walked in,following these big and tough looking bikers .With the lights dimming(变暗) in the theater,I felt my way to my seat cautiously,trying not to draw any attention from the bikers,some of whom had taken their seat and were chatting quietly .Sitting there ,my heart was pounding(怦怦地跳) like crazy(极快地) while I waited for the film to start,regretting coming here alone.
When the film began,I realized that the bikers were an animal rescue group.A wave of(一阵) relief washed over(突然袭来) me when I saw their appearance in the film and their efforts to rescue abandoned dogs in the documentary.As I watched,my initial fear turned into admiration and respect.Large and tough as they looked,they had a soft and kind heart,devoting their time and energy to helping animals in need.When the film came to an end,I couldn't help applauding(忍不住鼓掌) for their hard work and I was glad I'd braved(勇敢面对) my fear to come.2025年高考综合改革适应性演练·八省联考
英语答题卡
姓名
准考证号
1.客题前,考生先将自己的姓名、准考证号填写清楚,并认真核对条形码上的姓名准考证号和科目:
2.选择题部分请按题号用2B铅笔填涂方框,修改时用橡皮擦干净,不留痕迹:
正确
注意事项
3.非选择题部分请按题号用0.5毫米黑色墨水签字笔书写,否则作容无效:
填涂
贴条形码区
4.在草稿纸、试题卷上答题无效:
5.请勿折叠答题卡、保持字体工整、笔迹清晰、卡面清洁。
样例
一此方框为缺考考生标记,由监考员用2B铅笔填涂。
选择题
IIII II I II
A B
6
A B C
11AB@
16
a
21AB回D

2
A B
12ABC
22ABC
A
B
13ABC
18

AB
4
c
9
14ABC
A B
a

A
B
10
A
B
G
20
B
G
25
A

B
D
31ABC可
D
6ABGD可目
41
D
27
A
32 ABC
2
A
”888g
38ABCD
E
29
A[B
34A
B
c]D]
39AB D
a
44A
B C
D
A
c
D
35
D
EF]
45A
B
D
46
A
O
D

A回回
AB
D
D
50
A B

C
55A
B c]
D
非选择题
语法填空
56.
57
58
59
60
61
62
63.
64
65
写作
第一节
Dear Beth,
Glad to know that you want to learn to play table tennis.
请在各题目的答题区域内作答,超出黑色矩形边框限定区域的答案无效
请在各题目的答题区域内作答,超出黑色矩形边框限定区域的答案无效
Yours,
Li Hua
第二节
I hurried into the theater,only to find there were even more bikers inside.
When the film began,I realized that the bikers were an animal rescue group.
请在各题目的答题区域内作答,超出黑色矩形边框限定区域的答案无效
同课章节目录