Module 4 Sandstorms in Asia(课件练习3份打包)外研版必修3

文档属性

名称 Module 4 Sandstorms in Asia(课件练习3份打包)外研版必修3
格式 zip
文件大小 1.2MB
资源类型 教案
版本资源 外研版
科目 英语
更新时间 2019-08-05 16:55:28

文档简介

(共10张PPT)
单元知识运用
教材回扣
用本单元所学短语完成句子
1.On my way home yesterday,I              (突然遭遇)
the heavy rain.?
2.He          (发出) a scream of terror when he saw the
boat was          (吸收)water.?
3.Please          (浏览) your paper before you hand it in
to avoid possible mistakes.?
答案:1.was caught in 2.gave out; taking in 3.look through
答案:4.had a bad effect on 5.one after another/one by one
4.His parents’ divorce                        . 
(对……有不好的影响) him and he lost interest in studies.?
5.Now we can’t help but face the natural disasters        . 
     (一个接一个地).?
Ⅰ.单句语法填空
1.Others are      (concern) about using gardening methods that
require less water and fewer fertilizers.?
2.      (process) food is much cheaper to serve than fresh
produce.?
3.You’d better take into account your own      (strength) and
weaknesses before choosing a major.?
语境活用
答案:1.concerned 2.Processed 3.strengths
4.To put it in      nutshell,we’re very likely to win the
bid for the training project.?
5.Don’t let the children watch the       film.They will
feel     .(fright)?
6.He did nothing but     (complain) to me about the food and
the service of the restaurant.?
7.—Have you got any particular plans for the coming winter
vacation?
—Yes.     possible,I’m going to visit my grandparents.?
答案:4.a 5.frightening;frightened 6.complain 7.If
8.Faced with serious      (pollute),we must take measures to
stop the damaging actions.?
9.     (catch) in a heavy traffic jam is quite an unpleasant
experience.?
10.I’m      (absolute) confident that she’s going to do a
great job at OMB.?
答案:8.pollution 9.Being caught 10.absolutely
Ⅱ.单句语法改错
1.Here are some tall trees,and villagers are going to cut down for
building materials.
2.She won’t show any evidence unless asking to.
3.I did nothing but to watch TV last night.
4.They will tell their friends that you are not an easy man to get
along.
5.I couldn’t help but to stand still for hours as my father told
me to.
答案:1.cut后加them 2.将asking改为asked 3.去掉to 4.along后加with 5.去掉第一个to 
6.He had so little education that he can’t teach so little
children.
7.Tom’s illness made impossible for us to finish the work on time.
8.The “Green” movement tries to get governments to think serious
about the environment and how to look after it.
9.All in all,this exhibition is a experience not to be missed.
10.Catch in a traffic jam,he was late for the meeting.
答案:6.将第二个so改为such 7.made后加it 8.将serious改为seriously 9.将a改为an 10.将Catch改为Caught
微写作
1.现在雾霾天气(haze weather)正在变得越来越严重。
?
2.它对我们的生活有不好的影响。
?
3.越来越多的人抱怨大气污染。
?
(借助过渡性词语或句子就能把下面的句子连接成一篇小短文)
答案:1.Nowadays the haze weather is becoming more and more serious.
2.It has a bad effect on our life.
3.More and more people are complaining about air pollution.
4.因此保护环境已成为我们社会的一个主要关注点。
?
5.污染对环境保护来说是一个巨大的挑战。
?
答案:4.So protecting the environment has become a major concern of our society.
5.Pollution is a big challenge of environmental protection.
(共29张PPT)
Module 4 Sandstorms in Asia
原文缩写
关键知识
基础知识
原文缩写·再现 巧复现·重记忆
Sandstorms have been a major disaster for many Asian countries for 1.     (century).Scientists have tried many ways 2.   . (solve) this problem and in China,a mass campaign has been started to help solve it.?
Sandstorms are strong,dry winds that carry sand.They are often 3.      thick that you can’t see the sun,and the wind is sometimes strong enough 4.     (move) sand dunes.?
Northwest China is part of the sandstorm centre in Central Asia.Sandstorms begin in desert areas.Sandstorms sometimes affect Beijing.Citizens wake up 5.     an orange sky and strong winds
6.     cover the city in a thick,brown-yellow dust.?
答案:1.centuries 2.to solve 3.so 4.to move 5.to 6.that 7.before 8.strength 9.coming 10.more
The Chinese Central Weather Station can forecast a sandstorm some weeks 7.     it arrives in Beijing,but the 8.     .
(strong) of the storm sometimes surprises people.?
The desert is only 250 kilometres away to the west of Beijing.
In order to prevent it 9.     (come) nearer,the government has planted 10.     (much) than 30 billion trees and plans to continue planting for the next five years.?
1.strength n.力量,力气;长处;强度;意志力
典例链接:
①When her five daughters were young,Helene An always told
them that there was strength in unity.
当她五个女儿还小时,Helene An总是告诉她们团结就有力量。
关键知识·盘点 解疑难·提智能
②I don’t have the strength to climb any further.
我没有力气再往上爬了。
③To make members of a team perform better,the trainer first of
all has to know their strengths and weaknesses.
为了使团队成员更好地表现,教练员首先得知道他们的优缺点。
④As far as I know,repairs are necessary to strengthen the bridge.
就我所知,有必要维修来加固这座桥梁。
⑤He does weight training in order to build up his strength/body.
为了增强他的体质,他练习举重。
⑥He struggled to stand up with all his strength.
他用尽全力挣扎着站起来。



悟 ①(have) the strength to do sth.(有)做某事的力气
②build up one’s strength 增强体力
③with all one’s strength 用尽全身的力气
④strong adj.坚强的; 强壮的
⑤strengthen v.加强
巧学活用:
We feel that many factors determine whether we can succeed in our life and careers,including a body and a good personality.Knowing our is also very important.But the most important is to the ties with the people around us.(strong)
strongly
strong
strength
strengthen
2.concerned adj.有关的(不用于名词之前);担心的;关心的;挂念的
典例链接:
①She was concerned that she might miss the turning and get lost.
她担心自己会错过拐弯的地方而迷路。
②We could not prove he was concerned with the crime,so we had to
release him.
我们无法证明他与此罪行有关,因此不得不释放了他。
③The whole society should be concerned about the health and sound
growth of children.
全社会都应关心孩子的健康成长。
④This arrangement is quite satisfactory,as/so far as I am concerned.
就我来说,这样的安排很好。
⑤The Double Ninth Festival is a day when we show concern for the
elderly.
重阳节是我们对老年人表达关心的日子。
特别提示:concerned用作形容词时,意为 “担忧的; 关心的;有关的” 。另外concerning 用作介词时,意为 “关于; 对于” 。



悟 ①be concerned that...担心……
②be concerned with sth.与……有关;涉及;关注
③as/so far as sb.is concerned 就……而言/来说
④be concerned about/for 对……关心/担心
⑤ show/express concern for对……表示关心
巧学活用:
①The professor will deliver a lecture (concern) the
protection of the environment.
②The accident is not concerned him.You needn’t be
concerned him.
③ (concern) about the student,the teacher called his
parents to find out why he was so often absent from class.
concerning
with
about/for
Concerned
②People complain that they don’t get enough information.
人们抱怨得不到足够的信息。
③If you want to make a complaint about that,you should see the
manager.
如果你要对那件事投诉,你应该去见经理。
3.complain v.抱怨,发牢骚,控诉,投诉
典例链接:
①One of his neighbors complained to him about the sound of the
piano.
他的一个邻居向他抱怨钢琴的声音。
巧学活用:
①It’s no use (complain) without taking any action.
②Many passengers complained the air company the
bad service on the flight.
③If you want to make a (complain) about their service,
you should see the manager.
④改错:He complained his boss that he had too much work to do.
.
complaining
to
about/of
complaint
complained后加to
重点
领悟 ①complain about/of.../complain that...抱怨……
②complain to sb.about/of sth.向某人投诉,向某人抱怨
③make a complaint about/of/against抱怨……;投诉…… 
4.cut down砍倒;削减;缩小(尺寸、数量等)
写出下列句中cut down的含义
①Every one of us can make a great effort to cut down the use of
energy in our country.
.
②Immediate action should be taken,like stopping cutting down
trees,to better the environment.
.
③She is cutting down her dress for her younger sister.
.
减少;削减
砍倒
裁短;改小
写出下列句中cut构成的词组的含义
①Cut up the carrots before you put them into the pot.
?
②I wish Marie would stop cutting in on our conversation all the
time.
.
③We were cut off by the tide and had to wait to be rescued by the
boat.
.
④Cut through this park.It will save time. .
切碎
插嘴,打断
切断,阻断,隔绝
抄近路穿过
5.take in吸收,摄入; 理解;欺骗
典例链接:
①It was several minutes before I took in what he was saying.
我用了几分钟的时间才理解他的话。
②Don’t be taken in by products claiming to help to lose weight
in a week.
不要被那些声称一周能帮你减肥的产品欺骗了。
③The more fat you take in before bedtime,the greater burden you
will put on your body at night.
睡前你摄入的脂肪越多,夜间你身体的负担越重。
⑤The small town is taking on a new look after the reform.
改革后这个小镇呈现了一片新面貌。
⑥Who will take over the company when you retire?
你退休后谁来接管公司?
⑦Meetings and phone calls take up a large part of the day.
开会和接电话占用了一天中的一大部分时间。
④Please fasten your seat belts before the plane takes off.
飞机起飞前要系好安全带。
重点
领悟 ①take off起飞; (事业) 成功;脱下
②take on呈现;雇用;承担
③take over接收,接管
④take up占据;开始从事
6.give out
【巧学助记】
典例链接:
①They gave out leaflets and soon the movement spread to other
cities.
②It was given out that the prime minister was to undergo minor
surgery.
③He plans to stay there until his money gives out.
④Scientists have found that all kinds of plants give out VOCs
when being attacked.
特别提示:give out意为“分发;发表;放出”时,是及物动词短语;意为“用尽,用完”时,give out与run out 是不及物动词短语,而use up,run out of是及物动词短语,主语往往是人,use up 可用于被动语态,而run out of 一般不用于被动语态。



悟 give out在典例中的意思:
① 分发
② 宣布,公布
③ 用完,耗尽
④ 发出,释放出
7.look through浏览,快速查看;透过……看去
典例链接:
①I’ve looked through all my papers but I still can’t find the
contract.
我翻阅了所有文件,但依然没有找到那份合同。
②Just because they make more money than I do,they seem to look
down on/upon me.
就因为他们比我挣钱多,他们似乎就看不起我。
③The clerk looked up from his desk and frowned.
办事员从办公桌上抬起头来,皱了皱眉头。
④The police are looking into the case.
警察正调查这起案件。
⑤Look out!The floor is too slippy.
当心点,地板太滑了。



悟 ①look back at/on 回顾?
②look down on/upon 看不起,轻视
③look up 查找,查出,查阅;向上看
④look into 朝里看;调查;深入了解
⑤look out 当心,注意
8.The garbage is then taken away and,if possible,recycled.
然后将垃圾运走,倘若可能的话,予以回收利用。
典例链接:
①The climate here is quite pleasant,the temperature rarely,if
ever,reaching 30℃ in summer.
这里气候宜人,夏天的气温,如果曾经有的话,也很少达到30度。
②If not,take another look at other methods you could try.
假如不行的话,再看看你能尝试的其他方法。



悟 ①if possible意为“如果可能的话”,是if it is possible
的省略形式,常在句中作插入语,起补充说明的作用。
②类似省略形式常见的有:
if any 如果有的话
if necessary如果有必要的话
if so如果是这样的话
if ever如果曾经有的话
if not如果不这样的话
unless necessary 除非有必要
when necessary 必要的时候
巧学活用:
①It is said that she was admitted to a famous university in 2016.
(如果这样的话),I’m really proud of her.
②I think there’s a train at midday. (如果不是这样的话),
you’ll have to wait till 5 p.m.
③ (除非有必要),you’d better not refer to the
dictionary.
④Wash it in water and pick out the small particles, (如果
有的话).
If so
If not
Unless necessary
if any
基础知识·达标 细疏理·固双基
1.     n.力量;力气
adj.强壮的
v.加强;增强
2. adj.关心的;担心的
n.& v.关心,担心
3. vi.抱怨;发牢骚
n.抱怨;牢骚
4. adj.主要的,多数的
majority n. .
strength
strong
strengthen
concerned
concern
complain
complaint
major
大多数
                    




5. adj.紧急的
urgency n. .
6. adj.吓人的;可怕的
adj.感到害怕的
v.使害怕/恐惧
n.害怕;恐惧
7.atmosphere n. .
8. n.化学药品
n.化学
chemist n. .
urgent
紧急情况
frightening
frightened
frighten
fright
大气层;气氛
chemical
chemistry
化学家,药剂师
                    




9. n.环境
adj.环境的
10. n.污染
vt.污染
adj.受污染的
11. n. 根据,证明
evident adj. .
12. adj.恐怖的;吓人的?
v.使害怕
adj.害怕的
environment
environmental
pollution
pollute
polluted
evidence
明显的,显然的
scary
scare
scared
                    




13.     adv.绝对地;完全地
adj.完全的,绝对的
14. n.保护
v.保护
absolutely
absolute
protection
protect
                    




1.cut      砍倒;削减
2.take 吸收;欺骗;理解
3.give 放出;发出
4.look 浏览,仔细检查
5.be caught 突然遭遇(风暴等)
6.one another 一个接一个地
7.have a bad effect 对……有坏影响
8. a nutshell 简言之;概括地讲
down
in
out
through
in
after
on
in
                    





1.The garbage is then taken away and, ,recycled.
然后将垃圾运走,倘若可能的话,予以回收利用。
2.They are often thick you cannot see the sun,and
the wind is sometimes strong enough to move sand dunes.
沙尘暴夹带的沙尘含量经常如此之大,以致遮天蔽日。风力强大时,
可以移动沙丘。
3.And yet we do nothing talk about it.
然而我们除了谈论这件事别的什么也没做。
if
possible
so
that
but
                    










Module 4 Sandstorms in Asia
Ⅰ.话题延读

“How are things back at the office?” one of the gentlemen in my bicycle tour group asked me as we were nearing the end of another lengthy ride through Croatia’s scenic countryside.
“I assume they are going fine,” I said.“I haven’t had any contact and I don’t plan to.”
“Your phone isn’t on?” he asked,incredulously.“You haven’t checked your email?”
“My phone is off and no,I’m not planning on checking email,” I said.
My wife Heidi and I took our children,Daniel and Rachel,on a two-week trip to Croatia,one of the most beautiful countries in the world.We made the choice to spend some of our money on this wonderful experience so we could spend time bonding with each other and the kids.
Why would I destroy the environment we had traveled thousands of miles to create by bringing my work environment into it?That would be counterproductive to everything I wanted out of this trip.If I had worked during this experience,I would have taken time away from my family and sent them the message that work takes priority over them.
In addition to sharing this incredible experience,I wanted to take us all out of the activity-driven world we live in.If I had had my cell phone on and been constantly searching out a wireless connection to keep up with the office,I would just have brought that hyper-connected environment into the peaceful,meaningful world I was trying to create.
In addition to creating lifelong memories with my family,another wonderful thing happened as a result of this bike trip.As we were returning home,I was flooded with new ideas.I came up with concepts for nine blog posts and several ideas that I wanted to incorporate into my business.
Taking time off restored and rejuvenated me and allowed my creative spirit to really come to the surface.How can you accomplish that goal if you simply move the source of that stress to a different location?
1.From the conversation at the beginning of the text,we can infer that    .?
A.the author had no access to the Internet during the tour
B.the gentleman was quite concerned about the author’s work
C.the author’s phone was off because he didn’t want to be disturbed
D.the speakers both experienced an unpleasant bicycle tour in Croatia
2.One of the purposes of the author’s Croatia’s bicycle tour is    .?
A.to spend some time creating closer ties with his family
B.to experience a primitive life without phone calls
C.to tell his family that his work is more important for him
D.to escape from his boring work environment at the office
3.What would the author probably do after returning home from their bike trip?
A.He would be busy with all his office work again. B.He would be caught in a big flood of new business.
C.He would have many new fresh ideas for his business. D.He would make up for his missing blog posts during the journey.
4.The underlined word “rejuvenated” in the last paragraph probably means “   ”.?
A.got one exhausted B.drove one mad
C.caused one to lose temper D.made one more energetic
语篇解读:作者去克罗地亚旅游时完全放下了手头的工作,尽情地游玩并且他还产生了很多新的灵感。
答案及剖析:
1.C 推理判断题。在文章开头的对话中,作者说他把手机关机,并且没有查看电子邮件。再结合下文内容可知,他这样做是为了更好地和家人一起旅游,由此可以推断出,他不开手机是因为不想被打扰。
2.A 细节理解题。根据第五段最后一句 “We made the choice to spend some of our money on this wonderful experience so we could spend time bonding with each other and the kids.” 可知,作者是想借此机会增进与家人之间的感情。
3.C 细节理解题。根据倒数第二段的 “As we were returning home,I was flooded with new ideas.I came up with concepts for nine blog posts and several ideas that I wanted to incorporate into my business.” 可知,作者在旅游结束回家以后有了很多新的想法,而且他还想把这些想法运用到工作中去。
4.D 词义猜测题。本句中的 “restored” 与画线词 “rejuvenated” 理应意义接近,结合下文中的 “allowed my creative spirit to really come to the surface” 可知,休息之后,作者有了更多具有创造性的想法。由此可推知,休息使人精力更加充沛。
Ⅱ.阅读理解
(21世纪学生英文报634期)
Most of us have been in this situation.You’re halfway to meet your friends,then you suddenly ask yourself,“Did I remember to turn the lights off?” For those with “smart homes”,however,this wouldn’t be a problem.
Over the last few years,smart home technology has become more popular.Thanks to user-friendly products like intelligent lighting and heating controllers,people can control nearly every electrical item in their homes from anywhere in the world.
“All of our light switches are controllable via our phones and computers.Our home security system,our TV and our heating and cooling controls are all controllable too,” said Mike Poulson,35,a senior program manager from Seattle,US,whose home even greets him and his family when they enter.
While smart homes aren’t new,companies like Philips,Amazon and Xiaomi have finally brought automation to everyday people with affordable products like artificial intelligence (AI,人工智能) speakers and sensors (感应器).
“The obvious message is that you can stop wasting energy,” Tom Kerber,director of research for US-based digital company Parks Associates,told the Guardian.And the technology also has more meaningful uses.In Norway,for example,one company is using smart tech to make life easier for its elderly customers.Abilia’s system allows carers to check up on patients through a tablet on a wall inside their home.
Taking care of ourselves
The device (装置) sends patients reminders about tasks,such as when they need to take medication.It can even tell carers if there’s any unusual activity in the home that could be life-threatening.
“This kind of system allows people to take care of themselves,which is the most important thing,”Abilia’s vice president,Oystein Johnsen,told the BBC.
“It also saves the government money.In Norway,it costs 1 million kroner (0.8 million yuan) per year to have someone in a care home.This system costs 15,000 kroner a year.”
So,for those who have already “gone smart”,will it ever be possible to go back to doing things the old-fashioned way?
“I think it would be difficult.When we go to a friend’s house or on vacation we find ourselves expecting the house to do things for us that we should do,” Poulson explained.
“It would be like going back to a world without cellphones.Not impossible,just different.”
1.According to the article,smart homes refer to homes    .?
A.that make the best use of energy
B.with user-friendly electrical items in them
C.that are equipped with a home security system
D.whose electrical items can be controlled from far away
2.What is the biggest advantage of Abilia’s system,according to Oystein Johnsen?
A.It saves the government a lot of money.
B.It helps carers to better take care of patients.
C.It reminds patients not to do dangerous things.
D.It enables patients to look after themselves.
3.Poulson’s words in the last two paragraphs intend to show that    .?
A.people rely too much on cellphones nowadays
B.not all people welcome smart home technology
C.smart home technology will be popularized in the future
D.it might be hard to get rid of smart home technology once you are used to it
语篇解读:本文是一篇说明文。介绍了智能家居引领潮流新生活。
答案及剖析:
1.D 细节理解题。本题考查智能家居的含义。根据第二段中的“people can control nearly every electrical item in their homes from anywhere in the world.”可知,人们可以在世界的任何地方控制几乎家里的每一件电器,故答案为D。文章提到了智能家居可以节约能源,但并没有说它可以充分利用能源,故A不选。文章确实提到智能家居中配有方便用户的电器,但这并不是智能家居最主要的特点,故B不选。C选项文章并未提及。
2.D 细节理解题。 根据倒数第五段“This kind of system allows people to take care of themselves,which is the most important thing”可知,Abilia’s system最大的优势在于可以让人们照顾自己,故D正确。为政府省钱不是Abilia’s system最显著的优势,故A错误。Abilia’s system确实可以帮助看护者照顾病人,但这不是Oystein Johnsen提出的,故B不选。Abilia’s system可以告知看护者病人是否在进行具有生命危险的活动,但是文章并没有说该系统可以提醒病人,故不选C。
3.D 推理判断题。 根据倒数第二段Poulson的回答“I think it would be difficult.When we go to a friend’s house or on vacation we find ourselves expecting the house to do things for us that we should do”可知,当人们已经习惯于智能化的生活后,就很难再回到过去的生活方式,故D正确。最后一段虽提及人们很难回到没有手机的时代,但这是为了证明使用智能家居技术后人们会产生依赖,故A错误。Poulson的观点中并不能推断出B和C选项,故不选。
Ⅲ.语法填空
(2018安徽合肥质检)
Eileen Taylor had something sweet on her mind in the drive-through line at Heav’nly Donuts.Just the day before,a stranger ahead of her in line had 1.    (generous) paid for her coffee.“The gesture made such 2.     big difference in my day,”says Eileen.She had recently lost her job as a physician’s 3.    (assist),and money was tight.But Eileen 4.    (inspire) to pay the $12 bill of the family in the car behind hers.5.     she didn’t know was that her kindness would set off a chain reaction.In two and a half hours,fifty-five drivers paid for the order of the person behind 6.    (they).The doughnut shop’s employees
7.    (see) this before.This Heav’nly Donuts,in fact,is known as a special place,the customers of 8.     are considered as the“best in the world”.But,even so,the workers were 9.    (amaze) that the shop had more than doubled its previous record by the end of the day.?
Now 10.    (work) as a chemist,Eileen visits Heav’nly Donuts every Saturday morning,picking up a coffee and paying for the order of the customer behind her.?
答案及剖析:
1.generously 考查词性转换。修饰动词paid用generous的副词形式generously,意为“慷慨地”。
2.a 考查冠词。make such a big difference意为“有如此大的影响”,是固定搭配。
3.assistant 考查词性转换。本空前面是名词所有格,再根据句意“她最近丢了作为医生助理的工作”,故本空填名词assistant“助理”。
4.was inspired 考查语态。inspire sb.to do sth.意为“激励某人做某事”,因本句中谓语inspire和主语Eileen之间是动宾关系,故用被动语态。
5.What 考查从句连接词。分析句子结构可知,was之前是一个主语从句,从句中缺宾语,故用what引导,注意首字母大写。
6.them 考查代词。behind是介词,后面用人称代词they的宾格形式them。
7.had seen 考查时态。根据本句的时间状语before可知用完成时,整篇文章都是以过去时为主,故本空用过去完成时had seen。
8.which 考查从句连接词。本句是逗号隔开的非限制性定语从句,因先行词为place,并且此空位于介词of的后面,故用which引导,构成名词+介词+关系代词which引导的非限制性定语从句。
9.amazed 考查词性转换。本句的主语是the workers,指人感到吃惊用amazed。
10.working 考查非谓语动词。本句话的主语是Eileen,与动词work之间是主谓关系,故用v.-ing形式作伴随状语。
Ⅳ.短文改错
(2018高考原创押题预测卷)
As we all know,friendship plays a important part in our life.If we have close friend,we can not only share happiness with them but also get support and encouragement from them,which can make us live a much more happier life.Unluckily,many young people misunderstood the meaning of friendship.They think anyone who help them escape punishment is a friend.In my opinion,a good friend is a friend who is honest and willingly to give you a hand when you in trouble.But he or she is always telling you the truth and is willing to help you correct mistakes.Beside,I think we must respect our friends and treat them with the way we want to be treated.
答案:As we all know,friendship plays important part in our life.If we have close ,we can not only share happiness with them but also get support and encouragement from them,which can make us live a much happier life.
Unluckily,many young people the meaning of friendship.They think anyone who them escape punishment is a friend.In my opinion,a good friend is a friend who is honest and to give you a hand when you in trouble. he or she is always telling you the truth and is willing to help you correct mistakes.,I think we must respect our friends and treat them the way we want to be treated.
剖析:考查冠词。important 是元音音素开头的单词,前应用an。
考查名词。根据下文them可知friend用复数。
考查形容词比较级。happier 是比较级,前不能再加more。
考查动词时态。根据上下文可知应用一般现在时。
考查主谓一致。anyone 作主语时谓语动词用第三人称单数。
考查形容词。作表语应用形容词。
考查系动词。句子缺少谓语动词,在you 后加动词are。be in trouble处于困境。
考查连词。两个句子之间是并列关系,不是转折关系。
考查副词。此处应为“除此之外”,改为Besides。
考查介词。用某种方式应用in。








PAGE



1