单元综合检测(一)
(时间:100分钟;满分:120分)
第一部分 阅读(共两节,满分50分)
第一节(共15小题;每小题2.5分,满分37.5分)
A
Languages
have
been
coming
and
going
for
thousands
of
years,but
in
recent
times
there
has
been
less
coming
and
a
lot
more
going.When
the
world
was
still
populated
by
hunter?gatherers,small,tightly
knit(联系)
groups
developed
their
own
patterns
of
speech
independent
of
each
other.Some
language
experts
believe
that
10,000
years
ago,when
the
world
had
just
five
to
ten
million
people,they
spoke
perhaps
12,000
languages
between
them.
Soon
afterwards,many
of
those
people
started
settling
down
to
become
farmers,and
their
languages
too
became
more
settled
and
fewer
in
number.In
recent
centuries,trade,industrialisation,the
development
of
the
nation?state
and
the
spread
of
universal
compulsory
education,especially
globalisation
and
better
communications
in
the
past
few
decades,all
have
caused
many
languages
to
disappear,and
dominant
languages
such
as
English,Spanish
and
Chinese
are
increasingly
taking
over.
At
present,the
world
has
about
6,800
languages.The
distribution
of
these
languages
is
hugely
uneven.The
general
rule
is
that
mild
zones
have
relatively
few
languages,often
spoken
by
many
people,which
hot,wet
zones
have
lots,often
spoken
by
small
numbers.Europe
has
only
around
200
languages;the
Americas
about
1,000;Africa
2,400;and
Asia
and
the
Pacific
perhaps
3,200,of
which
Papua
New
Guinea
alone
accounts
for
well
over
800.The
median
number(中位数)
of
speakers
is
a
mere
6,000,which
means
that
half
the
world's
languages
are
spoken
by
fewer
people
than
that.
Already
well
over
400
of
the
total
of
6,800
languages
are
close
to
extinction(消亡),with
only
a
few
elderly
speakers
left.Pick,at
random,Busuu
in
Cameroon(eight
remaining
speakers),Chiapaneco
in
Mexico(150),Lipan
Apache
in
the
United
States(two
or
three)
or
Wadjigu
in
Australia(one,with
a
question?mark):none
of
these
seems
to
have
much
chance
of
survival.
【语篇解读】 本文主要介绍了全球语言多样性的发展变化以及现在所面临的危机。
1.What
can
we
infer
about
languages
in
hunter?gatherer
times?
A.They
developed
very
fast.
B.They
were
large
in
number.
C.They
had
similar
patterns.
D.They
were
closely
connected.
2.Which
of
the
following
best
explains“dominant”
underlined
in
Paragraph
2?
A.Complex.
B.Advanced.
C.Powerful.
D.Modern.
3.How
many
languages
are
spoken
by
less
than
6,000
people
at
present?
A.About
6,800.
B.About
3,400.
C.About
2,400.
D.About
1,200.
4.What
is
the
main
idea
of
the
text?
A.New
languages
will
be
created.
B.People's
lifestyles
are
reflected
in
languages.
C.Human
development
results
in
fewer
languages.
D.Geography
determines
language
evolution.
B
Sweetest
Day
is
celebrated
on
the
third
Saturday
in
October
as
a
day
to
make
someone
happy.
It
is
an
occasion
which
offers
all
of
us
an
opportunity
to
remember
not
only
the
sick,
the
aged,
and
children
who
have
lost
their
parents,
but
also
friends,
workmates,
relatives
and
neighbours
whose
helpfulness
and
kindness
we
have
enjoyed.
Over
60
years
ago,
when
a
Cleveland
man
noticed
that
some
people,
such
as
children
who
lost
their
parents
and
patients
who
lay
in
bed,
too
often
felt
forgotten
and
neglected,
he
developed
in
his
mind
the
idea
of
showing
them
that
they
were
remembered.He
did
this
by
giving
them
small
gifts.
With
the
help
of
his
friends
and
neighbours,
he
gave
those
people
small
gifts
on
a
Saturday
in
October.
During
the
years
that
followed,
other
Clevelanders
began
to
take
part
in
the
celebration,
which
came
to
be
called
“Sweetest
Day”.Over
time,
the
Sweetest
Day
idea
of
spreading
cheer
to
the
poor,
the
sick
and
children
who
had
lost
their
parents
was
broadened
to
include
everyone,
and
became
an
occasion
for
remembering
others
with
a
kind
act
or
a
small
gift.
Soon
the
idea
spread
to
other
cities
all
over
the
USA.
Sweetest
Day
is
not
based
on
any
single
group's
religious
beliefs
or
on
a
family
relationship.
It
is
a
reminder
that
a
thoughtful
word
or
deed
enriches
life
and
gives
it
meaning.Because
for
many
people
remembering
takes
the
form
of
gift
giving,
Sweetest
Day
offers
us
the
opportunity
to
show
others
that
we
care,
in
a
positive
way.
【语篇解读】 本文是一篇说明文。文章讲述了美国甜蜜日的由来及意义。在这一天,一份小小的礼物就能帮助我们传达对病人、老年人和失去父母的孩子的关爱以及对朋友、亲人等无私关爱的感激。
5.Which
of
the
following
has
little
relationship
to
Sweetest
Day?
A.Visiting
sick
people
of
the
hospital.
B.Visiting
children
who
have
lost
their
parents.
C.Giving
friends
small
gifts.
D.Giving
flowers
to
sweethearts.
6.What
do
most
people
usually
do
to
show
their
care
to
others
according
to
the
passage?
A.They
give
money.
B.They
give
gifts.
C.They
send
regards.
D.They
offer
help.
7.The
underlined
word
“neglected”
in
the
second
paragraph
means
“
”.
A.remembered
B.hated
C.paid
little
or
no
attention
to
D.disappointed
C
As
a
teenager,
I
hated
Physical
Education
lessons.I
was
not
very
good
at
sports,
and
I
hated
team
sports
because
I
always
felt
like
I
was
disappointing
the
rest
of
the
team.
I
was
always
making
up
excuses
to
get
out
of
such
lessons.
When
I
started
university,
I
decided
to
try
kung
fu.
To
my
surprise,
I
loved
it!
It
was
a
friendly
club,
and
in
my
first
year
most
of
us
were
beginners.
I
used
to
go
two
or
three
times
a
week
to
train.
Because
it
is
not
a
team
sport,
I
didn't
feel
guilty
(内疚的)
about
not
being
very
good.And
because
it
is
a
combat
(格斗)
sport,
you
train
in
pairs,
which
means
that
you
get
to
meet
people
and
talk
to
them.
When
I
was
doing
kung
fu,
I
got
stronger
and
quicker.
Unluckily,
in
the
last
year
of
university
I
was
too
busy
to
do
kung
fu
most
of
the
time.
When
I
moved
to
Italy
this
year
I
decided
to
start
doing
a
combat
sport
again.
I
found
a
great
local
club
that
does
mixed
martial
arts
(综合格斗)
and
I
love
it.
The
club
is
more
serious
than
the
one
at
my
university
and
we
do
lots
of
practice
fights.
It
is
very
fun.
When
I
was
a
teenager,
I
would
say
I
just
wasn't
a
sporty
person
and
that
I
just
didn't
like
sport
and
never
would.Now
I
know
that
everyone
should
try
as
many
sports
as
possible
because
there
is
often
something
out
there
for
everyone!
【语篇解读】 本文是记叙文。作者讲述了自己从不喜欢运动到喜欢运动的经历,说明只要尝试,总会找到适合自己的运动。
8.When
the
author
was
a
teenager,
he
.
A.disliked
sports
B.often
told
lies
at
school
C.was
poor
at
his
lessons
D.didn't
get
along
with
his
classmates
9.Why
didn't
the
author
feel
guilty
about
not
being
very
good
at
kung
fu?
A.He
had
never
done
kung
fu
before.
B.He
didn't
do
kung
fu
often
enough.
C.People
in
that
club
were
very
friendly.
D.His
performance
didn't
affect
others.
10.What
can
we
learn
about
the
author?
A.He
went
to
work
in
Italy
after
university.
B.He
felt
regretful
over
his
boring
childhood.
C.He
liked
combat
sports
more
than
team
sports.
D.He
didn't
do
kung
fu
in
the
last
year
of
university.
11.What
might
be
the
best
title
for
the
text?
A.Why
I
Hated
Sports
B.Why
I
Should
Do
Sports
C.What
I
Learned
from
Sports
D.How
I
Became
A
sports
Lover
D
Lise
Meitner
was
born
in
Vienna,
Austria
on
November
7,
1878.
She
was
the
third
child
of
eight
children
in
the
family.
Her
father
Philipp,
who
was
a
lawyer,
hired
personal
teachers
to
teach
the
children,
and
she
learned
mathematics
very
well.
Music
was
important
to
the
family,
and
all
the
children
learned
to
play
the
piano.
The
Meitner
children
were
taught
to
listen
to
their
parents,
but
to
think
for
themselves.
When
Lise
Meitner
finished
school
at
the
age
of
14,
she
could
not
go
to
college
for
higher
education,
as
were
all
girls
in
Austria.But,
inspired
by
the
discovery
of
Henri
Becquerel,
she
was
determined
to
study
radioactivity
(放射性).
When
she
turned
21,
women
were
finally
allowed
into
Austrian
universities.Meitner
was
admitted
into
the
University
of
Vienna;
there
she
was
excellent
at
math
and
physics
and
earned
her
doctor's
degree
in
1906.
She
wrote
to
Marie
Curie,
but
there
was
no
room
for
her
in
the
Paris
lab,
so
Meitner
made
her
way
to
Berlin.
There
she
worked
with
Otto
Hahn,
but
as
an
Austrian
Jewish
woman,
she
was
excluded
from
the
main
labs
and
allowed
to
work
only
in
the
basement.
In
1912,
the
pair
moved
to
a
new
university
and
Meitner
had
better
lab
equipment.
Though
Meitner
was
forced
to
escape
Nazi
Germany
in
1938,
they
continued
to
co?work.
Meitner
continued
her
work
in
Sweden
and
later
they
found
the
phenomenon
“nuclear
fission
(核裂变)”.
The
discovery,
which
finally
led
to
the
atomic
bomb,
won
Hahn
the
Nobel
Prize
in
1944.
Meitner,
ignored
by
the
Nobel
committee
(委员会),
refused
to
return
to
Germany
after
the
war
and
continued
her
atomic
research
in
Stockholm
into
her
80s.
【语篇解读】 本文是记叙性说明文。Lise
Meitner是一位奥地利女科学家,文章介绍了她对核物理学的贡献。
12.What
do
we
know
about
Lise
Meitner's
childhood?
A.She
received
a
good
education.
B.She
often
went
against
her
parents.
C.She
showed
a
great
talent
for
music.
D.She
lived
a
hard
life
with
her
family.
13.Why
didn't
Lise
Meitner
go
to
college
after
finishing
high
school?
A.She
wasn't
interested
in
college.
B.Girls
in
her
country
were
not
allowed.
C.Her
family
couldn't
afford
the
school
fees.
D.She
wanted
to
study
radioactivity
by
herself.
14.What
did
Lise
Meitner
probably
realize
when
working
in
Berlin?
A.She
was
unfairly
treated
there.
B.She
made
the
wrong
college
choice.
C.She
should
have
kept
her
identity
a
secret.
D.She
should
find
a
better
partner
than
Otto
Hahn.
15.What
was
most
probably
Lise
Meitner's
attitude
toward
the
Nobel
committee?
A.Indifferent.
B.Unclear.
C.Angry.
D.Supportive.
第二节(共5小题;每小题2分,满分10分)
Communication
Tips
Here
are
some
suggestions
about
making
your
talk
with
your
parents
turn
out
for
the
best.
Be
honest.
If
you're
always
honest,
your
parents
will
be
likely
to
believe
what
you
say.
If
you
sometimes
hide
the
truth,
parents
will
have
a
harder
time
to
believe
what
you
tell
them.
16
Be
brave
and
start
talking.
It's
easy
to
say
“Hi,
Mum”
or
“Dad,
can
you
pass
the
potatoes?”
17
Let's
face
it.
You
will
feel
embarrassed
(尴尬的)when
talking
about
something
personal,
but
your
parents
know
you
quite
well.They
were
your
age
once,
too!
So
don't
let
a
little
embarrassment
stop
you.
It's
OK
to
go
ahead
and
share
what's
on
your
mind.
18
If
you
have
a
disagreement,
can
you
consider
things
from
your
parents'
points
of
view?
If
you
can,
telling
your
parents
you
understand
their
views
and
feelings
helps
them
be
willing
to
understand
yours,
too.
Try
not
to
argue.
Using
a
friendly
and
respectful
tone
makes
your
parents
more
likely
to
listen
to
you
and
take
what
you
say
seriously.
19
What
if
it
doesn't
work?
If
you
still
can't
talk
to
your
parents,
seek
other
adults'
help.
20
Then
follow
all
the
tips
above
to
make
you
communicate
with
that
person
well.
A.Explain
your
situation.
B.Try
to
understand
them.
C.If
you
lie,
they'll
find
it
hard
to
trust
you.
D.Parents
are
the
most
important
people
in
your
life.
E.But
it
can
be
harder
to
start
talking
about
personal
topics.
F.It
also
makes
it
more
likely
that
they'll
talk
to
you
in
the
same
way.
G.Find
a
relative
or
a
teacher
who
will
listen
to,
understand
and
care
about
you.
【语篇解读】 本文是说明文。文章提出了几个与父母更好的沟通的方法。
第二部分 语言运用(共两节,满分30分)
第一节(共15小题;每小题1分,满分15分)
Even
though
my
grandfather
was
a
farmer,
my
grandmother
would
iron(熨烫)
his
work
clothes
every
day.
She
would
sprinkle
(喷洒)
grandpa's
21
with
something,
hang
them
over
a
chair
so
they
could
dry
a
bit,
and
then
iron
them.
I
22
her
do
this
through
my
childhood.I
thought
every
old
woman
in
the
world
did
it.
But
as
the
years
passed,
I
began
to
23
this
practice.Why
did
grandfather
need
his
work
clothes
24
?
Most
days,
he
never
met
anyone
but
me
and
a
few
other
farmers.
One
day
I
asked
grandma
about
it.
She
told
me
that
grandpa
was
the
most
25
man
in
the
world,
and
he
was
the
26
of
her
life.
Later
that
day,
I
looked
closely
at
grandpa.He
sure
didn't
look
all
that
handsome
to
me.He
was
a
short
and
skinny
man.
His
hair
was
27
on
top,and
his
false
teeth
didn't
line
up
very
well
when
he
smiled.So
I
28
grandma
about
it
again.
I
informed
her
I
had
observed
grandpa.She
29
and
said,
“You
just
aren't
viewing
things
from
the
right
perspective
(角度).
Those
eye
wrinkles
haven't
always
been
there.He
has
beautiful
blue
eyes.”
She
30
,
“I
want
him
to
feel
beautiful.
I
iron
his
clothes
every
day
31
he
has
made
me
feel
beautiful
for
all
these
years.
He
is
a
man
worthy
of
32
.”
I
heard
what
she
said
and
was
still
puzzled.How
could
this
old
woman
think
that
an
old
man
with
false
33
was
beautiful?
The
years
went
on,
and
I
watched
grandma
and
grandpa
grow
old
together.
I
34
knew
what
beauty
really
was—it
was
grandma
ironing
grandpa's
pants.
I
was
ashamed
and
decided
to
35
the
question
I
had
asked.
【语篇解读】 本文是记叙文。作者小时候经常看到祖母为祖父熨烫衣服,尽管祖父只是一个农民。作者开始对此很是不解,后来随着作者不断长大,才逐渐明白他们之间的爱以及什么才是真正的美。
21.A.suits
B.scarves
C.pants
D.shirts
22.A.helped
B.watched
C.heard
D.made
23.A.miss
B.admire
C.question
D.appreciate
24.A.ironed
B.washed
C.dried
D.changed
25.A.honest
B.handsome
C.energetic
D.intelligent
26.A.love
B.mirror
C.future
D.example
27.A.black
B.curly
C.thick
D.thin
28.A.informed
B.reminded
C.asked
D.warned
29.A.sighed
B.apologized
C.nodded
D.laughed
30.A.repeated
B.argued
C.continued
D.accepted
31.A.though
B.while
C.and
D.because
32.A.notice
B.praise
C.respect
D.attention
33.A.teeth
B.hair
C.eyes
D.ears
34.A.hardly
B.quickly
C.immediately
D.gradually
35.A.forget
B.consider
C.answer
D.face
第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分)
As
a
boy,
Charles
Darwin
showed
a
great
interest
in
living
things.
He
loved
to
walk
through
the
woods,
36.
(look)
at
plants
and
birds.
At
the
age
of
8,
Darwin
37.
(send)
to
school,
where
he
studied
Latin,
classical
literature
and
ancient
history.
Young
Darwin
thought
that
these
subjects
were
boring
and
useless.
He
preferred
38.
(science)
studies.
As
a
result,
he
did
39.
(poor)
in
his
school
lessons.
In
1828,
Darwin's
father,
who
was
very
strict
40.
his
son,
sent
him
to
Cambridge
and
he
became
a
student
of
Professor
John
Henslow.
Upon
graduation,
Professor
Henslow
asked
him
41.
(go)
with
Captain
Fitzroy
on
a
survey
trip
around
the
world.During
the
voyage,
Darwin
collected
rocks,
bones
and
42.
(insect).
He
noted
what
he
observed.
The
widely
43.
(accept)
theory
in
those
days
was
that
God
created
all
the
creatures
on
earth.
In
1859,
Darwin
published
his
famous
book,
The
Origin
of
Species,
in
44.
he
explained
his
famous
theory
of
evolution
(进化).
Today,
Charles
Darwin
is
recognized
as
one
of
45.
greatest
scientists
the
world
has
ever
seen
for
his
great
achievements.
【语篇解读】 本文是记叙文。本章介绍了世界著名生物学家达尔文的生平事迹。
第三部分 写作(共两节,满分40分)
第一节(满分15分)
假定你是李华。请根据下面表格中的内容提示,以My
Hero为题,为校报的英语园地写一篇英语短文,介绍你最崇拜的一位中国科学家。
姓名
梁建英
出生年份
1972年
职务
中国高铁总设计师
主要经历
①1995年大学毕业后开始从事高铁研发工作;②研制出时速300—350公里高速动车组;③2015年获奖。
注意:
1.词数80左右;
2.可适当增加细节,以使行文连贯。
参考词汇:高速动车组high?speed
EMU
第二节(满分25分)
阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。续写的词数应为150左右。
One
day
my
dad
came
back
home
in
his
truck
and
there
was
a
cage
in
the
back.
Naturally
I
was
curious,
so
I
went
towards
the
truck
when
I
noticed
that
there
was
a
small
little
goat
that
wasn't
even
an
adult
yet.
I
asked
my
dad
and
he
said
that
he
bought
the
goat
from
his
friend
and
he
was
going
to
kill
it
twenty
minutes
after
he
brought
it
home
so
that
we
would
have
a
big
meal.
My
sister
was
there
too
and
she
was
strongly
for
my
view.
We
found
out
we
got
really
mad
at
my
dad
and
told
him
not
to
kill
it.
After
about
10
minutes
of
complaining
we
finally
convinced
my
dad
not
to
kill
it
because
we
told
him
that
there
was
no
reason
for
him
to
kill
the
goat
himself
when
he
could
just
buy
goat
meat
at
a
store.
My
parents
know
some
friends
that
we
visit
sometimes
and
their
family
really
like
animals
so
we
decided
to
give
it
to
them.
For
about
a
month,
they
had
the
goat
as
a
pet
and
they
also
had
the
same
problems
as
we
had
because
the
dad
wanted
to
kill
it
and
eat
it
but
the
rest
of
the
family
didn't
want
it
to
die.They
also
were
able
to
persuade
him
not
to
do
so.
They
ended
up
sending
the
goat
to
a
family
member's
farm
where
it
would
grow
up
happily.
Another
thing
that
has
happened
to
influence
my
belief
is
that
I
have
a
neighbor
that
really
likes
hunting.
One
day
he
hunted
a
deer
and
brought
the
body
home,
but
he
decided
to
leave
it
outside
his
house
for
everyone
to
see.
He
just
left
it
there
as
if
it
were
some
kind
of
award
that
he
just
won.
Sadly
little
kids
started
to
make
fun
of
the
body
and
pretended
to
ride
on
it.
They
laughed
at
it
and
felt
no
problem
with
there
being
a
dead
deer
just
laying.
Paragraph
1:
I
felt
sick
by
what
was
happening
and
left
because
of
what
I
had
just
witnessed.
Paragraph
2:
It
amazes
me
how
we
have
changed
from
hunting
to
survive
to
hunting
for
sport.
PAGE单元综合检测(一)
(时间:100分钟;满分:120分)
第一部分 阅读(共两节,满分50分)
第一节(共15小题;每小题2.5分,满分37.5分)
A
Languages
have
been
coming
and
going
for
thousands
of
years,but
in
recent
times
there
has
been
less
coming
and
a
lot
more
going.When
the
world
was
still
populated
by
hunter?gatherers,small,tightly
knit(联系)
groups
developed
their
own
patterns
of
speech
independent
of
each
other.Some
language
experts
believe
that
10,000
years
ago,when
the
world
had
just
five
to
ten
million
people,they
spoke
perhaps
12,000
languages
between
them.
Soon
afterwards,many
of
those
people
started
settling
down
to
become
farmers,and
their
languages
too
became
more
settled
and
fewer
in
number.In
recent
centuries,trade,industrialisation,the
development
of
the
nation?state
and
the
spread
of
universal
compulsory
education,especially
globalisation
and
better
communications
in
the
past
few
decades,all
have
caused
many
languages
to
disappear,and
dominant
languages
such
as
English,Spanish
and
Chinese
are
increasingly
taking
over.
At
present,the
world
has
about
6,800
languages.The
distribution
of
these
languages
is
hugely
uneven.The
general
rule
is
that
mild
zones
have
relatively
few
languages,often
spoken
by
many
people,which
hot,wet
zones
have
lots,often
spoken
by
small
numbers.Europe
has
only
around
200
languages;the
Americas
about
1,000;Africa
2,400;and
Asia
and
the
Pacific
perhaps
3,200,of
which
Papua
New
Guinea
alone
accounts
for
well
over
800.The
median
number(中位数)
of
speakers
is
a
mere
6,000,which
means
that
half
the
world's
languages
are
spoken
by
fewer
people
than
that.
Already
well
over
400
of
the
total
of
6,800
languages
are
close
to
extinction(消亡),with
only
a
few
elderly
speakers
left.Pick,at
random,Busuu
in
Cameroon(eight
remaining
speakers),Chiapaneco
in
Mexico(150),Lipan
Apache
in
the
United
States(two
or
three)
or
Wadjigu
in
Australia(one,with
a
question?mark):none
of
these
seems
to
have
much
chance
of
survival.
【语篇解读】 本文主要介绍了全球语言多样性的发展变化以及现在所面临的危机。
1.What
can
we
infer
about
languages
in
hunter?gatherer
times?
A.They
developed
very
fast.
B.They
were
large
in
number.
C.They
had
similar
patterns.
D.They
were
closely
connected.
B [推理判断题。根据第一段的最后一句“Some
language
experts
believe
that
10,000
years
ago,when
the
world
had
just
five
to
ten
million
people,they
spoke
perhaps
12,000
languages
between
them”可知,在狩猎时代,人口少,语言却很丰富,故选B。]
2.Which
of
the
following
best
explains“dominant”
underlined
in
Paragraph
2?
A.Complex.
B.Advanced.
C.Powerful.
D.Modern.
C [词义猜测题。根据第二段最后一句“In
recent
centuries...all
have
caused
many
languages
to
disappear,and
dominant
languages
such
as
English,Spanish
and
Chinese
are
increasingly
taking
over”可知,近几个世纪以来,随着社会的发展,很多语言已经消失,英语、西班牙语、汉语逐渐占主导地位。complex“复杂的”;advanced“高级的,先进的”;powerful“有影响力的”;modern“现代的”。故选C。]
3.How
many
languages
are
spoken
by
less
than
6,000
people
at
present?
A.About
6,800.
B.About
3,400.
C.About
2,400.
D.About
1,200.
B [数字计算题。根据第三段最后一句“The
median
number(中位数)
of
speakers
is
a
mere
6,000,which
means
that
half
the
world's
languages
are
spoken
by
fewer
people
than
that”可知,目前全球不同语言使用人数的中位数仅是6
000,这就意味着世界上有一半的语言的使用人数不到6
000;结合第三段第一句“At
present,the
world
has
about
6,800
languages”可知,选B。]
4.What
is
the
main
idea
of
the
text?
A.New
languages
will
be
created.
B.People's
lifestyles
are
reflected
in
languages.
C.Human
development
results
in
fewer
languages.
D.Geography
determines
language
evolution.
C [主旨大意题。根据第一段第一句中的“but
in
recent
times
there
has
been
less
coming
and
a
lot
more
going”和第二段可知,随着人类社会的发展,尤其是工业化、全球化以来,很多语言已经消失,即人类的发展使得语言的种类越来越少。故选C。]
B
Sweetest
Day
is
celebrated
on
the
third
Saturday
in
October
as
a
day
to
make
someone
happy.
It
is
an
occasion
which
offers
all
of
us
an
opportunity
to
remember
not
only
the
sick,
the
aged,
and
children
who
have
lost
their
parents,
but
also
friends,
workmates,
relatives
and
neighbours
whose
helpfulness
and
kindness
we
have
enjoyed.
Over
60
years
ago,
when
a
Cleveland
man
noticed
that
some
people,
such
as
children
who
lost
their
parents
and
patients
who
lay
in
bed,
too
often
felt
forgotten
and
neglected,
he
developed
in
his
mind
the
idea
of
showing
them
that
they
were
remembered.He
did
this
by
giving
them
small
gifts.
With
the
help
of
his
friends
and
neighbours,
he
gave
those
people
small
gifts
on
a
Saturday
in
October.
During
the
years
that
followed,
other
Clevelanders
began
to
take
part
in
the
celebration,
which
came
to
be
called
“Sweetest
Day”.Over
time,
the
Sweetest
Day
idea
of
spreading
cheer
to
the
poor,
the
sick
and
children
who
had
lost
their
parents
was
broadened
to
include
everyone,
and
became
an
occasion
for
remembering
others
with
a
kind
act
or
a
small
gift.
Soon
the
idea
spread
to
other
cities
all
over
the
USA.
Sweetest
Day
is
not
based
on
any
single
group's
religious
beliefs
or
on
a
family
relationship.
It
is
a
reminder
that
a
thoughtful
word
or
deed
enriches
life
and
gives
it
meaning.Because
for
many
people
remembering
takes
the
form
of
gift
giving,
Sweetest
Day
offers
us
the
opportunity
to
show
others
that
we
care,
in
a
positive
way.
【语篇解读】 本文是一篇说明文。文章讲述了美国甜蜜日的由来及意义。在这一天,一份小小的礼物就能帮助我们传达对病人、老年人和失去父母的孩子的关爱以及对朋友、亲人等无私关爱的感激。
5.Which
of
the
following
has
little
relationship
to
Sweetest
Day?
A.Visiting
sick
people
of
the
hospital.
B.Visiting
children
who
have
lost
their
parents.
C.Giving
friends
small
gifts.
D.Giving
flowers
to
sweethearts.
D [细节理解题。由第一段第二句“It
is
an
occasion
which
offers
all
of
us
an
opportunity
to
remember
not
only
the
sick,the
aged,and
children
who
have
lost
their
parents,but
also
friends,workmates,relatives
and
neighbours
whose
helpfulness
and
kindness
we
have
enjoyed.”可知,此节日没提到送情人鲜花,故选D项。]
6.What
do
most
people
usually
do
to
show
their
care
to
others
according
to
the
passage?
A.They
give
money.
B.They
give
gifts.
C.They
send
regards.
D.They
offer
help.
B [细节理解题。由文章第二段中的信息“...and
became
an
occasion
for
remembering
others
with
a
kind
act
or
a
small
gift.”可知B项正确。]
7.The
underlined
word
“neglected”
in
the
second
paragraph
means
“
”.
A.remembered
B.hated
C.paid
little
or
no
attention
to
D.disappointed
C [词义猜测题。由该词前面的“too
often
felt
forgotten”可知,neglected意为“被忽视的”,故C项正确。]
C
As
a
teenager,
I
hated
Physical
Education
lessons.I
was
not
very
good
at
sports,
and
I
hated
team
sports
because
I
always
felt
like
I
was
disappointing
the
rest
of
the
team.
I
was
always
making
up
excuses
to
get
out
of
such
lessons.
When
I
started
university,
I
decided
to
try
kung
fu.
To
my
surprise,
I
loved
it!
It
was
a
friendly
club,
and
in
my
first
year
most
of
us
were
beginners.
I
used
to
go
two
or
three
times
a
week
to
train.
Because
it
is
not
a
team
sport,
I
didn't
feel
guilty
(内疚的)
about
not
being
very
good.And
because
it
is
a
combat
(格斗)
sport,
you
train
in
pairs,
which
means
that
you
get
to
meet
people
and
talk
to
them.
When
I
was
doing
kung
fu,
I
got
stronger
and
quicker.
Unluckily,
in
the
last
year
of
university
I
was
too
busy
to
do
kung
fu
most
of
the
time.
When
I
moved
to
Italy
this
year
I
decided
to
start
doing
a
combat
sport
again.
I
found
a
great
local
club
that
does
mixed
martial
arts
(综合格斗)
and
I
love
it.
The
club
is
more
serious
than
the
one
at
my
university
and
we
do
lots
of
practice
fights.
It
is
very
fun.
When
I
was
a
teenager,
I
would
say
I
just
wasn't
a
sporty
person
and
that
I
just
didn't
like
sport
and
never
would.Now
I
know
that
everyone
should
try
as
many
sports
as
possible
because
there
is
often
something
out
there
for
everyone!
【语篇解读】 本文是记叙文。作者讲述了自己从不喜欢运动到喜欢运动的经历,说明只要尝试,总会找到适合自己的运动。
8.When
the
author
was
a
teenager,
he
.
A.disliked
sports
B.often
told
lies
at
school
C.was
poor
at
his
lessons
D.didn't
get
along
with
his
classmates
A [细节理解题。根据第一段,作者青少年时期讨厌体育课,不擅长运动,经常找理由不上体育课和最后一段的第一句可知选项A正确。]
9.Why
didn't
the
author
feel
guilty
about
not
being
very
good
at
kung
fu?
A.He
had
never
done
kung
fu
before.
B.He
didn't
do
kung
fu
often
enough.
C.People
in
that
club
were
very
friendly.
D.His
performance
didn't
affect
others.
D [细节理解题。第一段提到作者不喜欢团队运动,是因为感到自己做不好会让队员们失望,再根据第二段作者上大学之后喜欢功夫,因为功夫不是团队运动,不会因为自己做不好影响他人而感到内疚。]
10.What
can
we
learn
about
the
author?
A.He
went
to
work
in
Italy
after
university.
B.He
felt
regretful
over
his
boring
childhood.
C.He
liked
combat
sports
more
than
team
sports.
D.He
didn't
do
kung
fu
in
the
last
year
of
university.
C [细节理解题。通读全文可知,作者不喜欢团队运动是因为害怕自己做不好而使其他队员失望,而格斗运动则正好符合作者的心愿。]
11.What
might
be
the
best
title
for
the
text?
A.Why
I
Hated
Sports
B.Why
I
Should
Do
Sports
C.What
I
Learned
from
Sports
D.How
I
Became
A
sports
Lover
D [主旨概括题。作者讲述了自己是如何从青少年时期不爱运动到上大学之后爱上运动的,故选项D符合题意。]
D
Lise
Meitner
was
born
in
Vienna,
Austria
on
November
7,
1878.
She
was
the
third
child
of
eight
children
in
the
family.
Her
father
Philipp,
who
was
a
lawyer,
hired
personal
teachers
to
teach
the
children,
and
she
learned
mathematics
very
well.
Music
was
important
to
the
family,
and
all
the
children
learned
to
play
the
piano.
The
Meitner
children
were
taught
to
listen
to
their
parents,
but
to
think
for
themselves.
When
Lise
Meitner
finished
school
at
the
age
of
14,
she
could
not
go
to
college
for
higher
education,
as
were
all
girls
in
Austria.But,
inspired
by
the
discovery
of
Henri
Becquerel,
she
was
determined
to
study
radioactivity
(放射性).
When
she
turned
21,
women
were
finally
allowed
into
Austrian
universities.Meitner
was
admitted
into
the
University
of
Vienna;
there
she
was
excellent
at
math
and
physics
and
earned
her
doctor's
degree
in
1906.
She
wrote
to
Marie
Curie,
but
there
was
no
room
for
her
in
the
Paris
lab,
so
Meitner
made
her
way
to
Berlin.
There
she
worked
with
Otto
Hahn,
but
as
an
Austrian
Jewish
woman,
she
was
excluded
from
the
main
labs
and
allowed
to
work
only
in
the
basement.
In
1912,
the
pair
moved
to
a
new
university
and
Meitner
had
better
lab
equipment.
Though
Meitner
was
forced
to
escape
Nazi
Germany
in
1938,
they
continued
to
co?work.
Meitner
continued
her
work
in
Sweden
and
later
they
found
the
phenomenon
“nuclear
fission
(核裂变)”.
The
discovery,
which
finally
led
to
the
atomic
bomb,
won
Hahn
the
Nobel
Prize
in
1944.
Meitner,
ignored
by
the
Nobel
committee
(委员会),
refused
to
return
to
Germany
after
the
war
and
continued
her
atomic
research
in
Stockholm
into
her
80s.
【语篇解读】 本文是记叙性说明文。Lise
Meitner是一位奥地利女科学家,文章介绍了她对核物理学的贡献。
12.What
do
we
know
about
Lise
Meitner's
childhood?
A.She
received
a
good
education.
B.She
often
went
against
her
parents.
C.She
showed
a
great
talent
for
music.
D.She
lived
a
hard
life
with
her
family.
A [推理判断题。根据第一段中的“Her
father
Philipp,
who
was
a
lawyer,
hired
personal
teachers
to
teach
the
children,
and
she
learned
mathematics
very
well.
Music
was
important
to
the
family,
and
all
the
children
learned
to
play
the
piano”可知,Lise
Meitner小时候接受了良好的教育。]
13.Why
didn't
Lise
Meitner
go
to
college
after
finishing
high
school?
A.She
wasn't
interested
in
college.
B.Girls
in
her
country
were
not
allowed.
C.Her
family
couldn't
afford
the
school
fees.
D.She
wanted
to
study
radioactivity
by
herself.
B [细节理解题。根据第二段中的“When
Lise
Meitner
finished
school
at
the
age
of
14,
she
could
not
go
to
college
for
higher
education,
as
were
all
girls
in
Austria”及第三段第一句可知,Lise
Meitner高中毕业后没能上大学是因为当时在奥地利女孩不允许上大学。]
14.What
did
Lise
Meitner
probably
realize
when
working
in
Berlin?
A.She
was
unfairly
treated
there.
B.She
made
the
wrong
college
choice.
C.She
should
have
kept
her
identity
a
secret.
D.She
should
find
a
better
partner
than
Otto
Hahn.
A [推理判断题。根据第三段中的“...but
as
an
Austrian
Jewish
woman,she
was
excluded
from
the
main
labs
and
allowed
to
work
only
in
the
basement”可知,由于身份的缘故,她被不公平地对待。]
15.What
was
most
probably
Lise
Meitner's
attitude
toward
the
Nobel
committee?
A.Indifferent.
B.Unclear.
C.Angry.
D.Supportive.
C [推理判断题。根据最后一段中的“Meitner,ignored
by
the
Nobel
committee(委员会),refused
to
return
to
Germany
after
the
war
and
continued
her
atomic
research
in
Stockholm
into
her
80s.”可推断,Meitner对诺贝尔奖委员会对自己的忽视感到非常气愤。]
第二节(共5小题;每小题2分,满分10分)
Communication
Tips
Here
are
some
suggestions
about
making
your
talk
with
your
parents
turn
out
for
the
best.
Be
honest.
If
you're
always
honest,
your
parents
will
be
likely
to
believe
what
you
say.
If
you
sometimes
hide
the
truth,
parents
will
have
a
harder
time
to
believe
what
you
tell
them.
16
Be
brave
and
start
talking.
It's
easy
to
say
“Hi,
Mum”
or
“Dad,
can
you
pass
the
potatoes?”
17
Let's
face
it.
You
will
feel
embarrassed
(尴尬的)when
talking
about
something
personal,
but
your
parents
know
you
quite
well.They
were
your
age
once,
too!
So
don't
let
a
little
embarrassment
stop
you.
It's
OK
to
go
ahead
and
share
what's
on
your
mind.
18
If
you
have
a
disagreement,
can
you
consider
things
from
your
parents'
points
of
view?
If
you
can,
telling
your
parents
you
understand
their
views
and
feelings
helps
them
be
willing
to
understand
yours,
too.
Try
not
to
argue.
Using
a
friendly
and
respectful
tone
makes
your
parents
more
likely
to
listen
to
you
and
take
what
you
say
seriously.
19
What
if
it
doesn't
work?
If
you
still
can't
talk
to
your
parents,
seek
other
adults'
help.
20
Then
follow
all
the
tips
above
to
make
you
communicate
with
that
person
well.
A.Explain
your
situation.
B.Try
to
understand
them.
C.If
you
lie,
they'll
find
it
hard
to
trust
you.
D.Parents
are
the
most
important
people
in
your
life.
E.But
it
can
be
harder
to
start
talking
about
personal
topics.
F.It
also
makes
it
more
likely
that
they'll
talk
to
you
in
the
same
way.
G.Find
a
relative
or
a
teacher
who
will
listen
to,
understand
and
care
about
you.
【语篇解读】 本文是说明文。文章提出了几个与父母更好的沟通的方法。
16.C [本段主旨为要诚实,C项“如果你说谎,他们将很难信任你”与该段主旨吻合,而且三个“If”句,表示状况逐步变糟。]
17.E [从空白后的face
it可知,后面面临的是较难的问题,正好与前面的easy构成转折关系。由此推知,该处为过渡句,E项“但是,讨论个人问题会较难开口”符合逻辑。]
18.B [本段主要讲如果你与父母之间有分歧时,你要从他们的角度考虑问题,这样他们也会愿意去理解你的想法,B项“试图去理解他们”与本段主要内容吻合,总领该段。]
19.F [空白处前提到不要争吵,要用友好和尊重的语气和父母交流,因为这样也更可能会让你的父母以同样的方式与你交流,F项中的“It”指代空前句子。]
20.G [根据空白处前句子“如果你仍然不能和父母交流,那就寻求其他成年人的帮助”,由此可知,空白处填“找一个倾听你、理解你、关心你的亲戚或老师”符合语境。]
第二部分 语言运用(共两节,满分30分)
第一节(共15小题;每小题1分,满分15分)
Even
though
my
grandfather
was
a
farmer,
my
grandmother
would
iron(熨烫)
his
work
clothes
every
day.
She
would
sprinkle
(喷洒)
grandpa's
21
with
something,
hang
them
over
a
chair
so
they
could
dry
a
bit,
and
then
iron
them.
I
22
her
do
this
through
my
childhood.I
thought
every
old
woman
in
the
world
did
it.
But
as
the
years
passed,
I
began
to
23
this
practice.Why
did
grandfather
need
his
work
clothes
24
?
Most
days,
he
never
met
anyone
but
me
and
a
few
other
farmers.
One
day
I
asked
grandma
about
it.
She
told
me
that
grandpa
was
the
most
25
man
in
the
world,
and
he
was
the
26
of
her
life.
Later
that
day,
I
looked
closely
at
grandpa.He
sure
didn't
look
all
that
handsome
to
me.He
was
a
short
and
skinny
man.
His
hair
was
27
on
top,and
his
false
teeth
didn't
line
up
very
well
when
he
smiled.So
I
28
grandma
about
it
again.
I
informed
her
I
had
observed
grandpa.She
29
and
said,
“You
just
aren't
viewing
things
from
the
right
perspective
(角度).
Those
eye
wrinkles
haven't
always
been
there.He
has
beautiful
blue
eyes.”
She
30
,
“I
want
him
to
feel
beautiful.
I
iron
his
clothes
every
day
31
he
has
made
me
feel
beautiful
for
all
these
years.
He
is
a
man
worthy
of
32
.”
I
heard
what
she
said
and
was
still
puzzled.How
could
this
old
woman
think
that
an
old
man
with
false
33
was
beautiful?
The
years
went
on,
and
I
watched
grandma
and
grandpa
grow
old
together.
I
34
knew
what
beauty
really
was—it
was
grandma
ironing
grandpa's
pants.
I
was
ashamed
and
decided
to
35
the
question
I
had
asked.
【语篇解读】 本文是记叙文。作者小时候经常看到祖母为祖父熨烫衣服,尽管祖父只是一个农民。作者开始对此很是不解,后来随着作者不断长大,才逐渐明白他们之间的爱以及什么才是真正的美。
21.A.suits
B.scarves
C.pants
D.shirts
C [根据第一句中的farmer和work
clothes以及后文的ironing
grandpa's
pants可知答案。]
22.A.helped
B.watched
C.heard
D.made
B [根据空前的描述可知,因为“我”儿时一直看着祖母这样做,所以一直认为世界上所有的老妇人都是这样做的。]
23.A.miss
B.admire
C.question
D.appreciate
C [根据空后句子的疑问可知,几年后,“我”开始质疑这种做法。]
24.A.ironed
B.washed
C.dried
D.changed
A [根据上文可知,此处是指熨烫。祖父是一个农民,所以“我”不知道为什么祖父的衣服需要熨烫,大多数时候,他只见“我”或其他一些农民。]
25.A.honest
B.handsome
C.energetic
D.intelligent
B [第三段第二句中handsome有提示,祖母告诉“我”说,祖父是世界上最英俊的男人。]
26.A.love
B.mirror
C.future
D.example
A [根据下文内容可知,祖母很爱祖父。]
27.A.black
B.curly
C.thick
D.thin
D [祖父是一个身材矮小、瘦瘦的男人,头顶的头发稀薄,而且笑起来时露出的假牙也不太整齐。]
28.A.informed
B.reminded
C.asked
D.warned
C [根据上文可知,“我”和祖母对祖父的认识不一致,所以“我”又问祖母这个问题。]
29.A.sighed
B.apologized
C.nodded
D.laughed
D [根据上下文语境可推知,祖母一边笑一边对“我”说:“那是因为你没有从正确的角度观察。”]
30.A.repeated
B.argued
C.continued
D.accepted
C [祖母继续说道:“我希望他觉得满意。”其它词和该处语境不符。]
31.A.though
B.while
C.and
D.because
D [本空前后构成因果关系,祖母说:“我每天都给祖父熨烫衣服,因为这些年来,他让我感觉很满意很幸福。”]
32.A.notice
B.praise
C.respect
D.attention
C [虽然祖父是一个农民,在“我”看来并不帅,但是祖母让祖父每天都穿得体面,因为在祖母心里,祖父是一个值得尊重的人。]
33.A.teeth
B.hair
C.eyes
D.ears
A [参考上题解析。且上文的false
teeth有提示。]
34.A.hardly
B.quickly
C.immediately
D.gradually
D [几年过去了,“我”看着祖父祖母一起慢慢变老。“我”也逐渐明白了什么才是真正的美。根据上文“我”的困惑以及该空前The
years
went
on可知,该空为“慢慢地,逐渐地”。]
35.A.forget
B.consider
C.answer
D.face
A [因为“我”明白了祖父祖母之间的爱,所以对自己之前的无知感到羞愧,并决定忘了曾经问过的问题。]
第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分)
As
a
boy,
Charles
Darwin
showed
a
great
interest
in
living
things.
He
loved
to
walk
through
the
woods,
36.
(look)
at
plants
and
birds.
At
the
age
of
8,
Darwin
37.
(send)
to
school,
where
he
studied
Latin,
classical
literature
and
ancient
history.
Young
Darwin
thought
that
these
subjects
were
boring
and
useless.
He
preferred
38.
(science)
studies.
As
a
result,
he
did
39.
(poor)
in
his
school
lessons.
In
1828,
Darwin's
father,
who
was
very
strict
40.
his
son,
sent
him
to
Cambridge
and
he
became
a
student
of
Professor
John
Henslow.
Upon
graduation,
Professor
Henslow
asked
him
41.
(go)
with
Captain
Fitzroy
on
a
survey
trip
around
the
world.During
the
voyage,
Darwin
collected
rocks,
bones
and
42.
(insect).
He
noted
what
he
observed.
The
widely
43.
(accept)
theory
in
those
days
was
that
God
created
all
the
creatures
on
earth.
In
1859,
Darwin
published
his
famous
book,
The
Origin
of
Species,
in
44.
he
explained
his
famous
theory
of
evolution
(进化).
Today,
Charles
Darwin
is
recognized
as
one
of
45.
greatest
scientists
the
world
has
ever
seen
for
his
great
achievements.
【语篇解读】 本文是记叙文。本章介绍了世界著名生物学家达尔文的生平事迹。
36.looking [考查非谓语动词。looking
at
plants
and
birds是现在分词短语作状语,表示伴随情况或方式(分词动作look与逻辑主语之间是主动关系)。]
37.was
sent [考查动词的时态和语态。主语Darwin是动作send的承受者,用被动语态;这里说的是过去的事,用一般过去时。]
38.scientific [考查词性转换。空白处所填词在句中作定语,修饰名词studies,故用其形容词形式。]
39.poorly [考查词性转换。空白处所填词在句中修饰整个句子,故用其副词形式。]
40.with [考查固定搭配。be
strict
with
sb.意为“对某人要求严格”。]
41.to
go [考查不定式。ask
sb.to
do
sth.意思是“让某人做某事”。]
42.insects [考查名词复数。根据空前的rocks和bones可知,此处填insect的复数形式。]
43.accepted [考查词性转换。过去分词accepted作定语,修饰theory(分词动作accept与被修饰词theory之间是被动关系)。]
44.which [考查定语从句。in
which
he
explained
his
famous
theory
of
evolution是“介词+关系代词”引导的定语从句,修饰先行词his
famous
book。]
45.the [考查冠词。形容词最高级前用定冠词the。]
第三部分 写作(共两节,满分40分)
第一节(满分15分)
假定你是李华。请根据下面表格中的内容提示,以My
Hero为题,为校报的英语园地写一篇英语短文,介绍你最崇拜的一位中国科学家。
姓名
梁建英
出生年份
1972年
职务
中国高铁总设计师
主要经历
①1995年大学毕业后开始从事高铁研发工作;②研制出时速300—350公里高速动车组;③2015年获奖。
注意:
1.词数80左右;
2.可适当增加细节,以使行文连贯。
参考词汇:高速动车组high?speed
EMU
【参考范文】
My
Hero
Each
person
has
his/her
own
hero.
My
hero
is
Liang
Jianying,
general
designer
of
the
China
high?speed
railway.
Liang
Jianying
was
born
in
1972.
Since
her
graduation
in
1995,
she
has
been
devoting
all
her
time
to
researching
into
the
development
of
the
China
high?speed
railway.
Thanks
to
her
creative
work,
China
is
playing
a
leading
role
in
high?speed
railways
all
over
the
world.She
has
worked
hard
and
overcome
many
difficulties.
The
invention
of
the
300—350km/h
high?speed
EMU
makes
it
convenient
for
us
to
get
around
quickly.
Because
of
her
outstanding
contributions
to
our
country,
she
was
awarded
in
2015.
第二节(满分25分)
阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。续写的词数应为150左右。
One
day
my
dad
came
back
home
in
his
truck
and
there
was
a
cage
in
the
back.
Naturally
I
was
curious,
so
I
went
towards
the
truck
when
I
noticed
that
there
was
a
small
little
goat
that
wasn't
even
an
adult
yet.
I
asked
my
dad
and
he
said
that
he
bought
the
goat
from
his
friend
and
he
was
going
to
kill
it
twenty
minutes
after
he
brought
it
home
so
that
we
would
have
a
big
meal.
My
sister
was
there
too
and
she
was
strongly
for
my
view.
We
found
out
we
got
really
mad
at
my
dad
and
told
him
not
to
kill
it.
After
about
10
minutes
of
complaining
we
finally
convinced
my
dad
not
to
kill
it
because
we
told
him
that
there
was
no
reason
for
him
to
kill
the
goat
himself
when
he
could
just
buy
goat
meat
at
a
store.
My
parents
know
some
friends
that
we
visit
sometimes
and
their
family
really
like
animals
so
we
decided
to
give
it
to
them.
For
about
a
month,
they
had
the
goat
as
a
pet
and
they
also
had
the
same
problems
as
we
had
because
the
dad
wanted
to
kill
it
and
eat
it
but
the
rest
of
the
family
didn't
want
it
to
die.They
also
were
able
to
persuade
him
not
to
do
so.
They
ended
up
sending
the
goat
to
a
family
member's
farm
where
it
would
grow
up
happily.
Another
thing
that
has
happened
to
influence
my
belief
is
that
I
have
a
neighbor
that
really
likes
hunting.
One
day
he
hunted
a
deer
and
brought
the
body
home,
but
he
decided
to
leave
it
outside
his
house
for
everyone
to
see.
He
just
left
it
there
as
if
it
were
some
kind
of
award
that
he
just
won.
Sadly
little
kids
started
to
make
fun
of
the
body
and
pretended
to
ride
on
it.
They
laughed
at
it
and
felt
no
problem
with
there
being
a
dead
deer
just
laying.
Paragraph
1:
I
felt
sick
by
what
was
happening
and
left
because
of
what
I
had
just
witnessed.
Paragraph
2:
It
amazes
me
how
we
have
changed
from
hunting
to
survive
to
hunting
for
sport.
【参考范文】
Paragraph
1:
I
felt
sick
by
what
was
happening
and
left
because
of
what
I
had
just
witnessed.The
majority
of
the
people
there
saw
no
problem
with
what
was
happening.
They
didn't
think
they
were
doing
wrong
and
that
they
were
to
blame
for
that.
A
month
later,
I
found
out
that
my
neighbors'
daughter
wanted
to
hunt
when
she
got
older
because
she
thought
it
was
“fun”,
which
bothered
me
greatly.
Paragraph
2:
It
amazes
me
how
we
have
changed
from
hunting
to
survive
to
hunting
for
sport.
I
just
don't
think
there
is
any
reason
to
kill
a
living
thing
for
fun.
This
just
leads
people
to
hunt
animals.And
even
the
small
little
goat
is
endangered
because
people
start
to
think
that
there's
nothing
wrong
with
killing
a
life
as
long
as
it's
not
a
human.
If
there's
one
thing
I
beg
you
to
do,
it's
to
be
open?minded
towards
animals
not
just
to
humans
and
don't
kill
for
sport.
PAGE